annonselenker ·

Jeg var i byen med Cath i går, og vi ruslet innom julemarkedet og drakk chai latte. Litt titting i butikker ble det også, og jeg dro hjem med en ny garderobeskatt. Dette vakre skjørtet! Jeg har sett det for meg i hodet en liten evighet, og har virkelig ønsket meg et rutet skjørt. Stylet med skjorten min fra Mäele endte det opp med å bli den perfekte looken til jul! Enten det er selveste julaften, julebord eller andre begivenheter.

Skjorte: HER
Skjørt: HER

Jeg får ikke nok av denne lekre skjorten! Den er såå fin til både skjørt, dressbukser, jeans ++. Ser dere forresten at gullknappene reflekterer juletreet? Det er helt magisk! Jeg elsker kombinasjonen av et pent skjørt og en laidback skjorte med puffy ermer. Kanskje dette blir årets look på julaften? Maybe baby!

I morgen kommer Magnus hjem fra jobb og alle hjerter gleder seg. Føler ikke julekosen er komplett uten! Jeg går liksom bare og venter… Det er ikke like koselig å kokkelere julebakst på kjøkkenet eller pynte juletreet uten han her. Til helgen skal vi lage pinnekjøtt – jeg har egentlig aldri vært helt fan av det. Eller, jeg var da jeg var liten helt til jeg fikk omgangssyken midt i julen mens lukten av pinnekjøtt fylte hver krik og krok. I flere år etterpå brakk jeg meg bare av lukten, men nå vokser det på meg igjen! Vi har alltid ribbe til jul, men Magnus har vokst opp med pinnekjøtt. Neste år blir det nok jul hos oss, og da regner jeg med at det blir begge deler. Det er med andre ord bare å lære seg og like det igjen! Hva spiser dere på julaften? 🎅🏼

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “The perfect
Christmas outfit

 • Anna O
  Så fin du er<3 Jeg lurer på hvor hårbøylen din er fra? Har så lyst på en sånn 🙂

 • Maren
  Nyyydelig skjørt😍😍😍

  Tenkte på deg når jeg såg denne kjolen fra hm trend✨ https://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0829394001.html

 • Maren
  Ja ikke sant den var nyydelig!! Minte meg om kjolene til rotate.
  Har bestilt meg en selv oxo.🥰
  Du må legge ut outfit bilde med kjolen 🥰✨Gøy å se hvordan du styler den👌🧚🏻‍♀️

  Klikket hjem den her oxo👌 https://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0863544001.html

 • Beate
  Åhhh, så utrooolig fint antrekk! Det var som meeeent for deg! Love it! Haha, kjenner meg litt igjen det med pinnekjött… For noen år siden spiste vi det 1. Juledag. Jeg spiste litt for mye, da jeg er en storspiser, haha! På natten begynte spyingen… Det ble en kvalmende 2. Juledag kan du si! Ingen andre ble syke, så det var nok fordi jeg spiste så mye! 😉 Det er jo ganske fettende, så det ble nok for mye for min lille mage! 😉 Men jeg spiser det igjen nå da! 😉 Eeeelsker juletreet!!! 😀 Og den kransen var også sååå nyyydelig! <3 Stor klem til deg! <3

 • Anita
  Hvor er det nye teppet ditt fra? 🙂

 • Jeanette
  Akkurat sånn er det med meg også! Alltid likt pinnekjøtt,men de siste årene har det vært bedre med ribbe synes jeg. Sikkert fordi pinnekjøttet satt seg fast i tennene en julaften og jeg måtte tilbringe 1.juledag på tannlegevakten for å få det ut :p

 • Linn
  Superfint antrekk! Hvilken størrelse har du i skjørtet? Vurderer å klikke det hjem 🙂 Ellers ville jeg bare si at kleskolleksjonen din er SÅ utrolig fin! Jeg har lyst på alle plaggene, og venter bare på at neste lønning skal tikke inn på konto.

Comments are closed.