ANNONSE ·

Tis the season to be sparkly! David-Andersen har de vakreste gavene til livets begivenheter. I dag skal jeg vise dere noen av mine favoritter fra deres klassiske sortiment – gull, perler og tidløse diamanter. Nydelige smykker som vil glede enhver på julaften! Disse hoopsene fra Jenny Skavlan sin kolleksjon er bare så fine. Perfekt til et ordentlig festantrekk, som såvel til en chunky strikkegenser. De står på ønskelisten min!

David-Andersen har forresten alltid den fineste gaveinnpakningen. Bare se! Den får du alltid både i butikk og når du bestiller her i nettbutikken deres. Får nesten ikke lyst til å åpne dem, så fine er de!

Her har jeg på meg ringer med 0,75 ct diamanter og 0,25 ct dimamanter. Dåner!

.. Og disse vakre, klassiske diamant øreringene er en drøm.

Swirl øreringer
Tvunnet gullarmbånd

Small pearl øredobber
Tynn armring i gull

Jeg har kombinert diamantøreringene med klassiske akoyaperler. En magisk kombinasjon.

Øverst på ønskelisten min i år står hoopsene fra Jenny Skavlan. På drømmelisten over alle drømmelister (det er lov, det og), står uten tvil dimamantøreringene. Jeg har vært så heldig å få låne dem litt!

Har du noen favoritter? Drøm deg bort i hele utvalget til gullsmed David-Andersen HER

Hver søndag i advent vil David-Andersen trekke ut en heldig vinner fra kundeklubben sin som vinner et gavekort på kr 10.000,-. Meld deg på her om du ønsker å være med i trekningen. Ha en nydelig kveld!

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “De vakreste gavene fra David-Andersen

  • Hei! Lurte på om du kommer til å legge ut julebakgrunn i år?
    Elsker bakgrunnene dine og bruker de alltid!
    Håper du får en fortsatt fin kveld og natt når den tid kommer <3

    Klem

Comments are closed.