Hei mine fine! Hvordan har dere det? Jeg kjenner på dårlig samvittighet ovenfor dere om dagen, men her jobbes det hardt bak kulissene og akkurat nå er jeg i Paris for å ferdigstille siste del av prosjektet mitt. Nå er det kun snakk om dager før jeg kan dele det med dere – herregud som jeg gleder meg! I mellomtiden kan dere henge med meg på Instagram. Her deler jeg glimt og innblikk fra hverdagen enn så lenge ✨

Da vi landet i går fikk jeg en telefon hjemme fra megleren min ♥ Leiligheten er nå solgt og det er helt surrealistisk! Det føles derimot ikke så bittert som jeg fryktet. De kommende eierne virker helt fantastiske og det føles godt å overlevere «hjertebarnet» til dem på nyåret. Starten på Paris-turen kunne med andre ord ikke blitt bedre! Jeg har med meg M – verdens beste støttespiller, og når man er i verdens fineste kjærlighetsby? Da er det umulig å ikke kose seg! Det går slag i slag, baguetter i baguetter. Minus det faktum at jeg «trynte» (på godt bergensk») i trappen på Metroen i dag og hinker rundt i smerter, har jeg det veldig fint. Denne turen har jeg tross alt drømt om i tre år siden jeg startet på prosjektet mitt! Helt uvirkelig.

Vi bor på Hôtel Trinité Haussmann, et nydelig og sjarmerende boutique hotel. Her kommer vi definitivt til å bo neste gang vi skal til Paris! Vi booket suiten og den er helt magisk. Prismessig kostet den like mye som enkelte standardrom man finner i byen ellers, og kan absolutt anbefales om dere vil bo fint til en rimelig pris! I morgen drar vi hjem og jeg lengter etter Billy allerede. Her har dere meg og M – ser en mor som bærer på babyen sin i en søt kjelederess. Oss i kor: «Ååå Billy! Han hadde elsket å bli bært slik!»…. Er så gale.

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Bonjour Paris

  • Marianne
    Gratulerer med boligsalget!😁 Og ikke minst gleder jeg meg til å høre mer om prosjektet ditt💕 Ikke ha dårlig samvittighet overfor bloggen, nyt heller Paris og kos deg masse sammen med M😊 Så håper jeg kanskje vi kan få litt mer oppdateringer om den nye boligen? Synes du har så god smak og stil, og digger virkelig innleggene dine om interiør og sånne ting. Driver selv med totalrenovering av en leilighet akkurat nå og har hentet masse inspirasjon av deg her på blogg og insta😍

    • Tuusen takk Marianne! Så god du er og så kjekt å høre!! <3 Det vil bli mye interiør og bolig tiden som kommer, spesielt nå som leiligheten er solgt. Vi flytter 1. mars 😀

  • Haha, det høres ut som du storkoser deg i Paris! 😀 Åh, virkelig, den byen er helt fantastisk! NYYYT!<3<3<3

    https://siljealice.com

Comments are closed.