Bergen Brunsj
Kaigaten 16, 5016 Bergen
· · · · · ·

Da var jeg tilbake i Bergen, og det er alltid like godt å komme hjem. Vi dro fra hotellet i Paris halv tolv på formiddagen i går og var ikke hjemme før ti på kvelden. Bahh! Likevel fikk jeg pakket ut og tatt meg en dusj, hvilket gjorde at det var fantastisk deilig å våkne opp i dag. Vel, det er helg – og jeg gleder meg til å tilbringe den i Bergen! I den anledning kjører jeg på med et bytips – Bergen Brunsj. De har byens beste avokado sandwich! Og for dere som ikke bor i Bergen? Len dere tilbake, for dere kan likevel la dere inspirere…

.. Tyttebær på avokado toasten? NAM! Det har jeg aldri smakt før, og helt ærlig hadde jeg vel aldri kommet på det heller. Men det var bare så godt med den syrlige, litt bitre kontrasten til avokado!

Avokado sandwich med høstlig preg.. I morgen skal Cath og jeg ta turen til åpningen av Julebutikken på Myklestad Plantegård. Husker dere da vi var der i fjor? Det var så hyggelig! Hva er planene deres for helgen?

Previous Post
Next Post