Innlegget inneholder en annonselenke

En magisk start på dagen

.. Og ganske så blytung. Men herregud så deilig! I dag tok Cath og jeg turen opp Ulriken, det høyeste fjellet vi har i Bergen. Det er flaut å si det, men her har jeg ikke vært på sikkert 10 år. Det er liksom Fløyen jeg pleier å gå til, så det var fantastisk fint å oppleve det igjen. En ting er i hvert fall sikkert – jeg har kondisen til en 80-åring. Eller, ikke det en gang. For i dag ble vi forbipassert av dem også, haha. But we did it!

Se på denne utsikten! Er det rart jeg elsker byen min.

Jakken min finner dere HER. Jeg bor i den om dagen! Så varm, fin og god.

Tenk dere disse trappene hele veien opp. Hvis ikke jeg våkner opp med tidenes sprettrumpe i morgen så skjønner jeg faktisk ingenting… Til tross for at det var tungt veien opp, var det SÅ utrolig fint. Uansett når vi snudde oss hadde vi utsikt utover Bergen. Og melkesyren? Den ble fort glemt da vi kom til toppen. Cath hadde med seg kaffe på termos, og dette var generelt et helt nydelig avbrekk i en ellers hektisk uke!

.. Nå skal jeg spise middag, ta meg en varm dusj og jobbe noen timer til. Før leggetid krysser jeg fingrene for serie i sengen med M! Vi har begynt å se Nobel (dere finner den på Nrk) og er helt hektet! Den ER så bra.

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Ulriken 643 m.o.h

 • Elise

  Hei!
  Hvilket tema tenker du å ha mtp julepynt i år? Altså farger. Finner inspirasjon i deg. Feirer jul for første gang i nytt hus, og det klør i fingrene etter å pynte, men usikker på fargevalg av julepynten..

  • Åh, guuri! Nå fikk jeg sommerfugler i magen, haha. Men jeg kjører nok det samme som hvert år! Ta gjerne titt i julearkivet mitt her for inspirasjon 🙂 Og gratulerer så mye med nytt hus! SÅ stas. Gleder meg til det er oss <3

 • Elise

  Hvorfor har du speilvendt noen av utsiktsbildene? Haha ble helt forvirret

  • Fordi overskriften er på venstre side (på data) , og da ble det estetisk bedre med bildet speilvendt i dette tilfellet 🙂 *perfeksjonist

 • Åh, det hørtes helt fantastisk ut! Det er så digg med sånne fjellturer, det gjør så godt i hode, kropp og sjel! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Linn

  Hvordan går det med oppussingen? 🙂

 • Sanna

  Hei! 😀 Er det lange til du skal få tilbake slik at man ikke trenger å trykke seg inn på hvert enkelt innlegg slik du sa? At de kommer etter hverandre nedover som på en vanlig blogg 😀

 • Savner Cath SÅÅÅÅ mye på både blogg og Insta, kan du pleeeeeeeease formidle dette videre? <3

  Stor klem til dere begge 🙂

 • Hanne

  Hvilken størrelse har du i jakken, og hvordan er den i størrelse? 🙂

Comments are closed.

Translate