Innlegget inneholder en annonselenke

En magisk start på dagen

.. Og ganske så blytung. Men herregud så deilig! I dag tok Cath og jeg turen opp Ulriken, det høyeste fjellet vi har i Bergen. Det er flaut å si det, men her har jeg ikke vært på sikkert 10 år. Det er liksom Fløyen jeg pleier å gå til, så det var fantastisk fint å oppleve det igjen. En ting er i hvert fall sikkert – jeg har kondisen til en 80-åring. Eller, ikke det en gang. For i dag ble vi forbipassert av dem også, haha. But we did it!

Se på denne utsikten! Er det rart jeg elsker byen min.

Jakken min finner dere HER. Jeg bor i den om dagen! Så varm, fin og god.

Tenk dere disse trappene hele veien opp. Hvis ikke jeg våkner opp med tidenes sprettrumpe i morgen så skjønner jeg faktisk ingenting… Til tross for at det var tungt veien opp, var det SÅ utrolig fint. Uansett når vi snudde oss hadde vi utsikt utover Bergen. Og melkesyren? Den ble fort glemt da vi kom til toppen. Cath hadde med seg kaffe på termos, og dette var generelt et helt nydelig avbrekk i en ellers hektisk uke!

.. Nå skal jeg spise middag, ta meg en varm dusj og jobbe noen timer til. Før leggetid krysser jeg fingrene for serie i sengen med M! Vi har begynt å se Nobel (dere finner den på Nrk) og er helt hektet! Den ER så bra.

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Ulriken 643 m.o.h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *