Long time no see.

Hvem hadde sett for seg at ett feil tastetrykk skulle sette bloggen ut av spill en hel uke? Dere aner ikke hvor frustrert jeg har vært! Noe som skulle være et enkelt bytte av webhotell, endte opp med å bli en liten blogg-katastrofe. Men nå dere – endelig! Bloggen er byttet over til et nytt og tusen ganger bedre webhotell, og nå satser jeg på mye mindre nedetid. Jeg vet og forstår at det nye designet nå føles litt rart og tungvint for dere. For meg også. Men da alt krasjet ble det gamle designet mitt ødelagt. Det jeg har nå er mye mer moderne, men det er langt ifra ferdig og 100% brukervennlig. Jeg skal gjøre forsiden statisk slik at dere slipper å trykke på “les mer” på hver post. Jeg lover. Også skal jeg sørge for at innleggene blir mer like som før i bredde og stil. Satser på at dette skal komme på plass den kommende uken! I’m on it.

Så, hva har skjedd den siste uken i livet mitt? Ganske mye i grunn! Jeg har hatt lanseringsfest med venner og familie for boken min, bodd på hotell og vært litt turist i egen by, funnet tilbake bakegleden, vært hos veterinæren og fått friskmeldt Billy, vært med venner og jobbet med prosjekter. Mye gøy, med andre ord!

Jeg har også forelsket meg pladask i denne årstiden. Ja, til og med regnet. Det er så koselig!

Det skal dog sies at jeg virkelig har savnet bloggen. “Man vet ikke hva man har før man har mistet det” ble til virkelighet. Jeg var livredd for at jeg hadde tapt 7 år med arbeid! Men heldigvis løste det seg til slutt.

Her på Hotel Norge hadde vi lanseringsfesten min, og det var skikkelig hyggelig!

.. To dager etterpå fikk jeg en gladmelding fra forlaget. Boken min gikk rett inn på 3. plass på bestselgerlisten! Halleluuujah så glad jeg ble, for det var virkelig ikke forventet ettersom bloggen har vært nede og jeg ikke har hatt sjans til å fortelle dere om den. Blir SÅ glad for meldingene dere sender meg.

Nå bugner leiligheten min av vakre blomster fra festen. Så stas!

.. Søndagen min startet med hjemmelaget grytebrød til frokost, og nå skal vi straks avgårde på middag til mormoren til Magnus. Kvelden derimot skal jeg bruke på å fikse litt på designet her inne. Dette skal bli så bra, så! Håper alt er fint med dere, og det er godt å være tilbake. I’ve missed you! Stoor klem

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Finally, we meet again

 • Gratulerer så masse med lanseringen 😊 Jeg har forhåndskjøpt boken og lest den, gleder meg til å ta den frem igjen! Jeg har den her på stuebordet mitt 🥰 Kan jeg få spørre deg hvilket webhotell du brukte og bruker nå?
  Så kjekt at bloggen er oppe å går igjen! Klemmer fra nabo på øyen – Veronica

 • EHJ

  Hei! Kan du lage en slags guide for oss som vurderer å flytte til Sør-Spania i en periode. Gjerne fortelle litt om hvor du bodde, leiepriser, hvordan dere fant leiligheten osv.? Er det mange skandinavere som bor der? Kom gjerne med andre nyttige tips også.

 • Eirin

  Hvor er den kule statuen fra? 🙂

 • Gratulerer så mye med vellykket lanseringsfest og nydelige blomster! :-*

 • Utrolig fint det nye designet er. Men ja ikke helt bruker vennlig. Folk på nett er jo ganske late og miste for interessen vis designet ikke er lettvint og bruke. Blir spennene og se slutt resultatet av designet. Og før helgen fikk jeg boken din, var dessverre ikke signert til min store skuffelse siden jeg forestilte den. Men gleder meg til og lese den.

  • Det er sant! Synes og det er fint, men litt “tungt”. I morgen skal jeg få på plass en statisk feed igjen om alt går etter planen 🙂 Det er dessverre flere som har fått usignerte bøker, og det irriterer meg grenseløst! Jeg har signert alt som er forhånndsbestilt, så her har det skjedd en feil 🙁 Beklager så mye! Forlaget er klar over det, og du kan sende dem en mail til stine.linstad@gyldendal.no så ordner vi en signert utgave til deg! Stor klem

 • Helene

  Gratulerer med 3. plassen, så gøy! Ble så glad da jeg fikk boken i posten, og koser meg med hver side jeg leser. Liker det nye designet også! Klem

 • Velkommen tilbake, Eirin!<3 Jeg kan bare se for meg hvor stressende det har vært den siste uken med tanke på bloggen, men hyggelig å høre at det har vært mange koselige stunder i tillegg! Jeg gleder meg til å se hvordan bloggen blir fremover! :*<3

  https://siljealice.com

 • Sarah

  Bloggen har blitt kjempefin! Det nye designet ser fint ut, og minner nesten litt om et fancy magasin. Tommel opp!

  Og: Gratulerer så mye med boken din. Gleder meg masse til å lese den!

  Klem fra fast leser

 • Maren

  Velkommen tilbake🥰🥰Du er savnet❤️❤️
  Gratulerer så mye med fantastisk bok!
  Hvor er den rååå sorte dressen du har på deg på lanseringen fra?? Eeeelsker stilen din✨✨👌

 • H-e-r-r-e-g-u-d! Jeg ble så stressa! Haha. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, så om den hadde forsvunnet vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Da jeg kom inn og leste innleggene skjønte jeg INGENTING! Trodde det var slutt med typen og at du hadde kjøpt deg leilighet og greier. Det var mildt sagt noen gamle innlegg *kremt*
  Så glad for at du er tilbake, men må si jeg savner det gamle designet hvor man slipper å trykke seg inn på hvert innlegg!

  • Hahaha, åååh! Gud! Nei, “heldigvis” var det bare en litt heftig blogg krasj. Jeg jobber med å få tilbake en statisk feed, tar bare litt tid å få plass! Men godt å høre at jeg har vært savnet! Du er herlig, hahaa :*

 • Maren

  https://m.zara.com/no/no/bukse-med-legg-og-knapp-p07835789.html?v1=20511650&v2=1281679

  Er det denne??
  Klarer ikke helt å se hvilke av de dressene det er🙈✨
  Om det ikke er riktig jeg sendte deg,blir jeg super happy om du kan linke meg riktig dress🥰✨✨🧚🏻‍♀️

 • Helle

  Hei Eirin
  Jeg kjøpte den første boken din og har også kjøpt bok nummer to – den var utrolig fin! Gleder meg til januar for da skal jeg starte på mitt beste år.

  Ønsker deg en fin høsthelg🍁😊

Comments are closed.

Translate