God fredagskveld! Håper dere koser dere og nyter det faktum at det endelig er helg. Jeg har hatt to magiske, hektiske og sprudlende dager i Oslo. Ekstra stas var gårsdagen for da fikk jeg henge litt med det fantastiske teamet mitt hos Gyldendal og finpusse på boken min! Herregud så fin den blir – både utvendig og innvendig. Kan ikke tro at den er på lager i hele landet om seks uker! Hååper dere vil elske den like mye som jeg nøt å skrive den. Hver eneste side.

Før jeg skulle rekke flyet mitt hjem fra Oslo i dag ruslet jeg litt rundt i butikker med musikk på ørene, og vel vitende om at jeg skulle reise hjem til stormfulle, våte og kalde Bergen stakk jeg innom Søstrene Grene for påfyll av lys. Lune og fargeglade pastellys faktisk. Jeg blir glad av dem!

Jeg ble hentet av M og Billy på flyplassen da jeg landet i ettermiddag, og vi kjørte direkte til pappa på fredagsmiddag. Snakk om kontraster fra Oslo-livet! Men jeg elsker det.. Ingenting er så godt som å komme hjem til hverdagslivet! Nå er M på guttekveld, og jeg nyter me-time alene hjemme. Joggisen er på, lysene er tent og helgemodus er skrudd på. I morgen blir det morgenøkt på Barrys etterfulgt av bursdagsfest. Dette blir en bra helg! Stoor klem

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Grått ute, farger inne

Comments are closed.