Her er det bare til å flytte rett inn, eller hva? Neida, men fra spøk til alvor! Til tross for at det er vanskelig å se hvordan dette skal bli et trivelig hjem akkurat nå, så går det tro det eller ei fremover. Rivingen er offisielt ferdig (for vår del) og det er på tide å få inn en hær som kan bygge huset opp igjen. På bildene ser dere tredje etasje hvor det opprinnelig var 4 rom. To soverom, en bod, og en liten loftstue – slik som dere ser på videoen. På siste bildet ser dere det som skal bli soverommet vårt, med glassdører inn til et stort… Bad! Også blir det ett ekstra soverom. Resultatet blir mye mer åpent og praktisk. Gøøy!

Vi fant et kryploft som jeg ikke tror noen har visst om på mange år ettersom det var bygget flere lag med tak under. Vipps så fikk vi mer takhøyde! Eller, vipps var vel å ta litt lett på det. For det var faktisk et mareritt å rive seg gjennom. Hahah! Jeg har forresten ikke lyst til å ha taket så skrått som nå, så vi kommer nok til å plate det ut på midten. Da blir det en litt «mykere» romfølelse og ikke fullt så skarpt. Det får jeg litt låve-feeling av! I denne øverste etasjen skal vi sette inn flere takvinduer, og på soverommet er planen å ha en variant man kan åpne til takaltan fra Velux. Tenk å nyte morgenkaffen der!

.. Jeg vet dere har lyst til å se mye mer av renoveringen, men det stadiet vi er på nå føler jeg er så grusomt kjedelig og lite inspirerende..? Kanskje jeg tar feil, ikke vet jeg. Vel, nå må jeg se å finne sengen! Jeg ankom Oslo i dag og blir til fredag for jobb, så nå skal jeg nyte hotellsengen for meg selv. Nattinatt!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Status:
Renovering

 • Linn
  Spennende! Når håper dere å flytte inn?

 • T
  Vil se mer! det er ikke kjedelig!!

 • Seline
  Fantastisk 😀

  Dere re helt rå.
  så imponert over at folk gidder dette, og at dere får det til! Blir nok veldig verdt det til slutt! 🙂

 • Sanna
  Elsker å lese (og se) om renoveringen deres! Bare å dele masse om både denne prosessen, og de kommende prosessene av renoveringen 😀

 • Kari
  Hei fine du 🙂 Syns det aller meste du publiserer er ganske gøy å se, så jeg har ikke noen ønsker angående det. Renoveringen er også spennende, må liksom ikke være så mye 🙂 Du er veldig flink syns jeg! Det eneste jeg scroller forbi er kanskje sånn juicegreier, og noen av velværetipsene, da de for meg blir litt fjasete.
  Ønsker å gi deg en tilbakemelding på hvorfor jeg leser bloggen skjednere og skjeldnere, kanskje du vil ha tilbakemeldinger, kanskje ikke 🙂 Det jeg ønsker meg er at du blogger litt oftere. Det oppleves rett og slett for tregt nå i 2019 dersom det er mindre enn 6 innlegg i uken. Jeg vet at du er én person og ikke er helt magasin, men det er nå min mening, urimelig eller ei. Etter du annonserte at M skulle begynne å hjelpe deg fikk jeg litt forhåpninger om hyppigere innlegg. Men slik jeg opplever det er det ikke noe økning.
  Håper det står bra til med deg!

 • Caroline
  Neeei halloooo det er ikke kjedelig!!! Mer renovering! Og hvor blir det av instagramkontoen? <3

 • E
  Neei, det er overhodet ikke kjedelig! Håper fremdels du skal lage en egen instagramprofil som kun skal handle om renoveringen, jeg:) Alt fra utstyr dere bruker til ulike plantegninger, planen videre osv. Mer mer mer

 • Ann Kristin
  Elsker å lese om renoveringen av huset deres. Skikkelig tøff som bare går på og river og pusser opp et helt hus. Stå på og lykke til videre i prosessen – gleder meg allerede til neste innlegg 😀
  God helg <3 Klem

 • Ingrid
  NEI! det er ikke kjedelig å se i det hele tatt! mer av dette <33

 • Ann
  Det blir så bra!!!😍 skal du ha rosett og stukkatur? Eller listefritt eller hva tenker du?

 • Kristin
  Gleder meg til å følge med på prosessen videre, vil helst se så mye som mulig <3

  Jeg skal snart til Usa, og har lyst å prøve ut Charlotte Tilbury sin sminke! Har du noen tips på hva jeg burde kjøpe med meg hjem? Synes å huske at du har anbefalt produkter fra henne før!

  • Så hyggelig å høre <3 Lipliner i Pillow Talk og Hollywood Beauty Light Wand uten tviiil! Elsker også Glowgasm Face Palette i #lovegasm og bruker denne hver dag! God tur 😀

 • V
  Elsker å lese om renovering, oppussing, interiør og litt mer hverdagslige ting! Gjerne del enda mer om du kan✨ Blir gøy å se hvordan dere får det! Når har dere planer om å bli innflytningsklare?

 • Guro
  Et tips, i min gamle leilighet hadde jeg takvinduer på soverommet, hver gang det regnet trommet det høylytt på vinduet og var vanskelig å sove. Tenk gjennom det før dere velger takvinduer på soverommet! Hilsen Guro 🙂

  • Takk for tips Guro! Jeg elsker lyden av regn og synes det er beroligende. Så får vi heller kjøre hørselvern hvis det skulle bli for høyt 😂

 • Hannah
  Love seeing the renovation work! 💛 Couldn’t help but notice that comment above and just want to let you know I love all the wellness tips, and love that you’re taking breaks from the blog these days too! I’ve been following you for years and I know how much work you’ve put into this blog every single day, for many years. And think it’s setting a great example to all to not always make work #1 priority. 💖

  Every post brings a little bit of joy into my life ✨ And makes me feel super cosy!

  Much love,
  Hannah ♥️

Comments are closed.