Til bursdagsfeiringen min var den opprinnelige planen at jeg skulle få levert fiks ferdig kakebord, men det viste seg å bli en misforståelse da jeg bodde i Bergen og ikke Oslo (hvor de leverte). Woupsi, shit happens! Jeg har sett bilder av donut stands på Pinterest før og bestemte meg for at dette ville jeg lage! Hadde vi hatt litt bedre tid ville jeg nok gjort meg litt mer flid, men… Det ble ikke så verst til tross for at M monterte det 30 min før festen startet! Heh…

– En stor treplate
– Maling (vi brukte rester vi hadde)
– Skruer til å montere donuts på
– Dekorasjoner

Vi fikk en treplate av pappa som vi malte med rester fra soverommet (soft skin). Deretter målte vi opp og tegnet hull til skruene! Bruk gjerne litt ekstra lange hvis du vil henge flere donuts på én. Deretter festet jeg på girlander, kjøpte en hel haug med donuts – og vipps? Så var det klart! Superenkelt, men likevel litt annerledes som gjestene vil digge. Dette skal jeg definitivt gjøre igjen, men da vil jeg bruke litt bedre tid på dekor. Kanskje henge på litt grønt og blomster? Det er masse inspirasjon å hente på Pinterest! Ha en nydelig kveld, jeg har akkurat gjort meg ferdig med boligbildene. I morgen står Oslo for tur!

Previous Post
Next Post

1 thought on “DIY │ donut stand

  • Sarah
    Så morsom ide! Det vil jeg også prøve en gang 😊👍 Ha en fin dag i Oslo 🍩🍩🍩

Comments are closed.