Innlegget inneholder annonselinker / Rum21

Sort / Opalhvit Twice lampe: HER │ Svart Gubi stol: HER │
Beige Gubi stol: HER │ Siler i gull: HER │ HAY Spisebord: HER


Jeg koser meg stort med moodboard innleggene, og i dag er det kjøkkenet som står for tur. Vi synes dette har vært det vanskeligste rommet hittil å planlegge uten tvil! Det er mange fine løsninger, farger og detaljer der ute at det er til å bli tullerusk av. Nå har vi derimot endelig falt noenlunde til ro med hva vi ser for oss. På ønskelisten står kjøkkenfronter i lys beige eller kremhvit-ish, øy med litt marmor detaljer, samt gulldetaljer. Muligens matt svarte (altså blandebatteri etc.) Sistnevnte er vi fremdeles litt usikre på! Hvitt kjøkken var vi ganske klar på at vi ikke ønsket fra starten (føler det fort kan bli litt kjedelig) men likevel vil vil holde det lyst og fresht for romfølelsen sin skyld. Tror dette blir rålekkert til den varme fiskebensparketten vi skal gå for! Med skreddersydd belysning og freshe detaljer i form av dekor og lamper er jeg sikker på at vi kommer til å bli veldig fornøyd til slutt. Koser meg!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Moodboard │ The kitchen

 • Maria
  Så fint! Gleder meg så til å følge prosessen og se hvordan alt blir når det er ferdig. Vi er for tiden på jakt etter nytt hus,vi har ingen hast så trenger masse inspirasjon til vi finner noe 🙂

 • Stine
  Jeg tror beige fronter hadde blitt veldig fint! 🙂

  • Me too! Mykt og fint <3

   • Stine
    Ja <3 🙂 Blir så gøy å se hvordan huset blir 😀 Når tror du dere er ferdig? 🙂

    • Umulig å si – alt kan skje under renovering! Men vi må være ute til jul uansett med tanke på at leiligheten min skal selges veldig snart. Da flytter vi inn i utleiedelen i mellomtiden om vi ikke blir ferdig <3

 • Hanna
  Svart blandebatteri uten tvil !! Så tidløst

 • Kristina
  Så sinnsykt fint! Så storyen din av gulvet til utleien, det var nydelig. Kan jeg spørre hvor det er fra og hva det heter? Klem!!

 • Mari
  Helt vanvittig at du ikke er lei av marmor og gull, Eirin! Haha, må le.
  Ser ut som dere koser dere med planleggingen <3

 • Silje
  Skal dere ha fiskebensparkett i det nye huset? 😀 Elsker å følge med på oppussingen deres!

 • Silje
  Fiskebensparkett eller fiskebenslaminat*

 • Sigrid
  Ååå kjøkkenet blir så fint!! Ser for meg at matt sort blandebatteri blir rålekkert jeg – gull er jo så fint, men ser for meg det er lettere å bli lei? Har jo vært «inn» en stund nå og, mens sort er litt mer tidløst. Begge deler blir nok råfint tho! Har dere funnet fiskebensparketten dere skal ha? Kan jeg isåfall spørre hvor dere fant den og navnet på parketten? Varmt treverk med litt glød er helt nydelig, og den perfekte basen for å skape et koselig hjem! Gulv = det viktigste i et hus, om du spør meg 🙂 Er så imponerte over dere hittil i denne prosessen. Dere virker å ha full oversikt! Personlig synes jeg alltid det er vanskelig å bestemme hvilke leverandører vi skal bruke. Kunne du tenke deg å dele firmaene dere bruker om du er fornøyde med de? Eventuelt komme med generelle tips til kordan dåkkar går frem for å finne flinke folk? Klem, og god lørdag til deg!

  • Håååper det, Sigrid! Og ja, du har et poeng der. I starten var vi sånn «IKKE gull og minimalt med marmor» men når man går rundt og titter på utstillinger av det er det lett å endre mening, haha. Det er jo såå fint 🙂 Men det blir nok matt svart! Tror det blir kult! Vi har ikke landet på gulv enda, har bestilt masse prøver fra forskjellige steder men har ikke funnet det «rette».. Jeg kan selvfølgelig dele firma, brands osv med dere i prosessen etterhvert som ting faller på plass! Klem 😀

   • Sigrid
    Tusen takk for at du vil dele etterhvert – setter SÅ stor pris på det! Har du forresten sett fiskebensgulvet som Ingrid Holm har? Ser for meg dere vil like det! Sendte et bilde til deg på insta av det, men antar at du kun får opp meld fra folk du selv følger. Anbefaler uansett å søke henne opp og sjekke ut! Håper dagen blir fin! 😘

Comments are closed.