annonselenker

Heels: HER
Cargo dress: HER
Solbriller: HER

God morgen fra Bergen ♥ Det føles som om det var fredag typ 5 minutter siden og dagene har gått SÅ fort! Beklager at “comebacket” ble en dag på overtid. Jeg skal gjøre det godt igjen! Hva synes dere forresten om antrekket mitt? Jeg elsker denne cargo kjolen og synes den er såå kul. Hælene er typ mine mest brukte da de er så gode å gå med og passer til alt. Love it! Denne mandagen står jobb og blant annet litt me-time på agendaen. Endelig, det gledes! Bryn, vipper og voks står på listen før jeg skal hjem å skape innhold for 17. mai til dere. Det blir forhåpentligvis veldig bra! Dessuten må jeg stoppe innom en gullsmed på veien å kjøpe sølvrens til bunadsølvet mitt. Skjorten må sjekkes over og bunaden henges til lufting! Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt og jeg kan nesten ikke vente. Noen andre som gleder seg? Ønsker dere en fin og solrik mandag! Føles helt fantastisk å være hjemme igjen.

 

16 Responses to Outfit no. 397

  1. Å, skjønner det er så deilig å være hjemme igjen. iallefall på denne tiden av året! ønsker deg en fin 17-mai uke ♥ mange klemmer fra meg

  2. Hei, fine Eirin❤️ Bare lurer på om du fortsatt injiserer Restylane i leppene? Stor klem💕

  3. Jeg pleier ikke å kommentere, men dette synes jeg ikke kledde deg. Du ser større ut enn du er og ser ut som du har funnet noe skrukkete tøy som du har slengt på deg og knytet sammen i livet. Sier ikke dette fort å være negativ, men du pleier alltid å være elegant og liker stilen din ellers. Fulgt deg i så mange år og du er dyktig.

  4. Jeg tror ikke jeg vet om noen som alltid ser så smashing ut som det du gjør! Alltid så elegant og feminin ut til fingerspissene<3

  5. Så utrolig fin farge på leppene👌 kan jeg spørre om hvilken farge og merke?
    Du stråler for tiden.
    Mvh Ina

Follow @ Instagram