annonse / invitert av Rituals

Jakke: HER
T-shirt: EirínXBikBok
Bukse: Holzweiler
Sunnies: Prada

Titt’heiii fra meg! Jeg vet ikke om dere har fått det med dere på Instagram, men jeg har offisielt blitt ambassadør for Rituals! Hvor utrolig er ikke det? Jeg er så GLAD at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så fint når man får jobbe med brands som allerede, fra flere år tilbake, har stått hjertet ditt nært. Spesielt når det er mange om beinet! Jeg har så mye respekt for dem, og reisen til Ibiza er i forbindelse med dette. Gleder meg som et lite barn!

.. At reisen ble lagt opp i en helg kunne ikke passet bedre ettersom lørdagen er fridagen min! Morgendagen skal med andre ord nytes til det fulle. Yoga, meditasjon, utforsking av Ibiza og innføring i Rituals står på agendaen. Koos! Håper dere nyter helgen og at solen skinner hos dere. Vi snakkes på søndag!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Weekend │ Flying to Ibiza

 • Anita
  Hei, så nettopp på instastory din på snap. Hvordan redigerer du bildene / video som du legger ut på instastory?

 • Sara
  Gratulerer så mye med samarbeidet! Det er deg vel fortjent 😀 <3

 • Mia
  Så fint outfit! Du er fresh☀️

 • Thea Aass
  Det er så herlig å følge din spirituelle, men også fysiske verden Eirin!
  Gratulerer med samarbeid innen Rituales, det er jo helt fantastisk. <3
  Jeg var innom der forrige uke å kjøpte en liten boks "make your wishes comes true" og har så og si hver dag manifestert, skrevet og meditert på takknemlighetsrituale i mens lappene brenner opp til virkelighet!
  Det er så viktig fordi når vi bevisst tør å gro røtter, være tilstede med øyeblikkene og kroppen her og nå, og heve pulsfrekvensen i energifeltet vårt innenfra og ut, begynner vi å tiltrekke oss positive situasjoner og mennesker som reflekterer denne høye positive energien/vibrasjonen.

  Jeg er smått i gang å starte opp egen Business, og kjenner at kraften til å manifestere og tiltrekke kunder virkelig er med meg. <3

  (Må le litt av mine "romaner" de kommer så og si fra en annen planet enn de fleste kommentarene her) But i know you understand 😉
  Hjerteklem til deg fra meg

  • Herregud Thea, kommentarer som disse varmer hjertet mitt! Blir GLAD av deg 😀 Du er fantastisk <3 Heier på deg! Masse lykke til med oppstart. Med den innstillingen nailer du det <3 God klem og nyt påsken!

 • Synne
  Hvilket filter bruker du for å få bildene så lys og varm?😍

  • Bruker mest lightroom til det – gjør gultoner varmere og rødtoner mer oransje! Har også blitt veldig glad i Tezza appen <3 Klem!

Comments are closed.