God morgen mine venner! Det er tid for å freshe opp gadgetsene’ med vårfølelse nå som vi går mot lysere og varmere tider. Denne gangen har jeg ikke bare laget en bakgrunn til laptopen, men også til mobilen! Bli litt ekstra inspirert i hverdagen hver gang du åpner tastelåsen eller flipper opp dataskjermen.

Jeg satt  i går kveld og putlet med dette mens det knirket i peisen foran meg. Finnes det noe hyggeligere enn det? Tror ikke det! Nå gleder jeg meg ekstra mye til vi får peis i det nye huset vårt. Det er en helt spesiell kos over det som tar meg rett tilbake til gode minner fra barndommen. Pappa fyrte alltid i peisen da jeg var på besøk, og det gjør han enda den dag i dag! Nå må jeg se å runde av selvom jeg gjerne skulle blitt litt til. Vi skal nemlig til Gibraltar!

B A K G R U N N  T I L . . .
LAPTOP: HER
MOBIL: HER

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Something for your gadgets

Comments are closed.