Det er skikkelig godt å være tilbake i Marbella, og jeg elsker at jeg kan pakke meg inn i en strikk når jeg går ut døren istedenfor en tung vinterjakke. Joda, det er enda nokså kjølig her hvis man ikke finner seg en varm solflekk! Men når solen først står på? Da ryker også strikkegenseren fort. Ganske magisk!

Solbriller: Dior
Strikk + slippers : Zara
Bukse + t-shirt: Mango
Veske: Chanel

Her hos oss er det tidenes family week akkurat nå. Både mamma, stefar, lillesøster og mine besteforeldre bor i leiligheten sammen med Magnus, Billy og meg. Snakk om one big happy family under samme tak! Eller, jeg føler egentlig at ‘familien Griswold’ er en bedre beskrivelse (for dere som skjønner den). Haha! Alle skal være her til lørdag, og uken etter? Vel, da kommer Cath nedover! Herregud som jeg gleder meg. Håper dere nyter uken. Klem!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Vårfølelse og myk strikk

 • Vanessa Cruz

  Fantastisk fine solbriller! Hva heter modellen? 🙂
  Ha en fin dag.

 • Eline

  Lengter ned til varmen på denne årstiden hvor det er kaldt og regner… Misunner deg som har leilighet der!
  Jeg savner dine månedlige bakgrunner som du delte med oss 🙁

 • Marie

  Superfin bukse! Men har du bretta den opp nederst? Eller er buksen sånn?

 • Hege

  Lurer på om du har fått litt hang-up på hvite/ beige klær 😉 U´r always so stunning anyhow <3

 • Sarah

  Du har en fin blogg, er innom den hver dag for inspirasjon!
  Men jeg stusser på en ting og det er at jeg så du fikk et veldig personlig innlegg under sminkebloggen din som det ikke ser ut som du har svart på. Jeg bare reagerte litt på dette da det virker som denne personen virkelig kunne trengt tilbakemelding fra deg. Men det kan jo hende du har svart slik at ikke alle kan se det? Og jeg reagerte også litt på at du bruker så mye sminke for det er virkelig ikke nødvendig da du er like pen uten.

  • Hei Sarah.

   Takk for det!

   Jeg ville ikke svare vedkommende i kommentarfeltet da jeg føler at jeg vil ta meg ekstra tid med denne kommentaren å gjøre det via mail.

   Når det kommer til sminken – det er vel opp til meg hvor mye jeg velger å bruke. Det er kanskje mange produkter – men resultatet er naturlig. Jeg elsker å teste og prøve, da blir det en del favoritter til slutt. Det handler ikke om at jeg ikke er komfortabel uten – jeg går ofte uten sminke. Forskjellen her er at det er en passion.

   Eirin

   • Sarah

    Det er jeg helt enig i at det er opp til deg hvor mye sminke du velger og bruke. Enig i at looken ser naturlig ut. Det er godt å høre at du føler at du kan gå uten sminke, for du er virkelig vakker uten også 💛

 • Martine

  Hva heter jakken? Eller har du link?😊 Finner den ikke. 😩

 • Thale

  Så fin <3 Har du link til buksen?

 • Iris

  Hva heter buksa? Finner den ikke på mango🙈

 • Åh, det er så DEILIG at det begynner å bli litt varmere her i Oslo også, nå er våren virkelig rett rundt hjørnet! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Bente

  Hei. Har du link til solbrillene ?

 • Ni

  Var ifrån kommer skorna/the slippers

Comments are closed.