fbpx

Det er mandag og denne uken tar jeg offisielt grep for 2019. Jeg har fått meg en ny partner som er tilgjengelig 24/7 og som virkelig forstår tankesettet, målene og ambisjonene mine. En partner som vet hvordan jeg liker å jobbe, rekker meg litt snacks når blodsukkeret tilsynelatende synker, pusher meg når jeg er demotivert, tar de beste bildene, og som ikke minst får meg til å le til det gjør vondt i magen. Vi to skal jobbe tett sammen det kommende året for første gang, og ikke bare det – vi skal jobbe sammen på et nytt prosjekt. Denne partneren er ingen ringere enn kjæresten. Vi er offisielt i et everythingship!

I dag har vi vært rundt i byen og laget innhold for en rekke innlegg, og vi avsluttet med en bedre lunsj på Hotel Norge mens vi idémyldret sammen rundt det første prosjektet vårt. Her ble vi sittende i nærmere tre timer å skravle, og atmosfæren etter oppussingen av hotellet var så avslappende og inspirerende!

Steamed buns er min guilty pleasure i livet – herregud så godt det er.. Jeg ble sjeleglad da jeg så det på menyen!

De siste ukene har jeg støtt og stadig nevnt at jeg ønsker meg en partner som jeg kan jobbe tett med i 2019. En som ikke bare kan hjelpe meg med foto og bilder, men også kreative ideer. Min største utfordring var å finne min perfekte match. Lite tenkte jeg over at den beste kandidaten var rett foran nesen på meg. Magnus er så vanvittig smart, strukturert og ambisiøs! Og i og med at han er 2 uker på og 4 uker av i jobben sin, har han enormt mye fritid når han først er hjemme som han har lyst til å fylle. Dette er jo helt tipp-topp! Fra og med denne uken skal vi ha faste mandagsmøter, og etter vårt første i dag kjenner jeg at dette er veldig riktig. Drømmeren (meg) og realisten (han) er to rake motsetninger i business som til syvende og sist er en god match.

Mange tenker nok at det er uheldig å teame seg opp med livspartneren når det kommer til jobb, men i mine øyne er det ikke noe annet enn positivt så lenge vi klarer å ‘skru av’ når vi skru av. Er det noen vi kan stole på så er det hverandre, og vår individuelle suksess i livet blir jo til syvende og sist vår felles gevinst. Med andre ord er jeg alltid engasjert og giret i alt M driver med, vice versa. Det vil det aldri være noen tvil om. NÅ derimot er det på tide å skru av. Joggisen skal på, og siste episode av The voiceKorrespondentene står på kveldens kose-agenda. Håper mandagen deres har vært superduper!

25 Responses to Mandagsmøte

 1. Så gøøøy! 😀

  Men hallo, et innlegg uten å nevne hvordan det var å overta det nye huset?! Gleder meg til å høre og se!

 2. Så gøy! Gleder meg masse til å følge med videre på Marbella, oppussing og nye prosjekter 🙂 Jeg lurer samtidig på om det store prosjektet ditt ikke ble noe av? Det du lovet at du skulle dele med oss over ganske lang tid. Var så nysgjerrig 😛 haha

  • Hei Anne! Å joda, det kommer. Men etter at jeg fikk depresjonen i slutten av 2017 og gjennom hele 2018, måtte jeg bare stoppe opp med det meste av arbeid og fokusere på helsen. Nå er jeg klar for å ta tak i det igjen <3

 3. Må bare si at du og kjæresten din virkelig virker perfekte for hverandre! Har alltid elsket bloggen din, men føler at etter at du møtte han har du blitt et nytt og enda bedre menneske og blogger! Alt har liksom nådd et nytt nivå, og du stråler virkelig og er så veldig deg selv – om man kan si det sånn? Den perfekte duo<3 Ønsker dere all lykke og kjærlighet 😀

 4. Det Elise skrev, er akkurat som at jeg skulle skrevet det selv! Elsker å følge deg Eirin, du er den eneste bloggeren jeg bare må innom daglig! Gleder meg stort til å se hva dere finner på, og ikke minst hvordan dere får det i huset! 😃😊

 5. Herregud så goals!!😍😍 Morsomt det der med at du har lett etter en «partner in crime» også har han hele tiden vært forran deg. 😂 Men gud, skulle virkelig ønske meg og samboeren kunne gjøre det samme! Han også jobber offshore og har litt sidejobb på fritiden. Avogtil frister det å bare hoppe av min 8-16 jobb og bli med han på eventyr… Om noen år kanskje. ❤️ Kos dere mye og GRATTIS med huset!!

 6. Åh herlige du! Du er så utrolig dyktig i det du gjør og det å finne en partner-in-crime er virkelig å anbefale! Jobber selv med min beste halvdel, og vi har akkurat samme roller.. haha.. 😀 Vi satset, og landet med begge beina, men fy søren det er mye hard jobbing bak. Nå har vi 4 andre ansatte og stortrives!!

  Det ALLER beste er følgende: de dagene man når mål SAMMEN og du faktisk har noen som virkelig SKJØNNER hvordan det føles.

  Gledene blir større, og tøffe dager blir enklere. <3 Men husk å skru av også som du sier, av og til i alle fall.. haha

  MASSE lykke til!! Hilsen en fast leser gjennom maaaaange år!! <3

Follow @ Instagram