Nyttårsaften er her, og jeg skal ikke lage et langt innlegg hvor jeg fremstiller meg selv fra det mest suksessfulle perspektiv, samt trekker frem “alt” jeg har oppnådd dette året. Det er selvfølgelig mye jeg er enormt stolt over og ikke minst takknemlig for, men hovedfokuset er noe helt annet på årets tilbakeblikk kontra tidligere. 2018 har vært et underlig år synes jeg, og til tider veldig tungt. Men mest av alt har jeg lært enormt mye – og det tar jeg ikke for gitt.

2018 har for meg vært en stor kontrast til de siste årene. Tidligere har jeg hatt fullt fokus på jobb og karriere, og dette var også planen for 2018. Jeg skulle kjøre på og gi alt nok en gang, men måtte raskt endre planene. Dette året måtte det nemlig stå enda mer jobb på agendaen i forhold til tidligere. Forskjellen var bare at det var meg selv jeg skulle jobbe med, og ingenting annet. Jeg har med andre ord hatt meg selv i fokus, trappet ned på reiser, vært i uendelig terapitimer, lyttet til min egen kropp, og rett og slett lært meg å bli glad i livet igjen på nytt. Ikke minst meg selv, for akkurat den jeg er. SEIER!

Dette året har altså vært et helt spesielt år på både godt og vondt, og da rakettene gikk av på nyttårsaften visste jeg med sikkerhet at dette ikke skulle bli mitt beste. Nå derimot er jeg rustet og klar for å gripe 2019 med begge hendene vid åpen, og jeg kjenner på hele kroppen at this is it. Jeg er frisk, seiret over min egen kamp, glad inn til margen, har spennende planer, nytt hus står for tur, og ikke minst nye opplevelser. Jeg gleder meg og er skikkelig, skikkelig motivert! Selvom året var brutalt, ble utfallet positivt til slutt. Istedenfor å gå gjennom måned for måned i 2018, vil jeg heller trekke frem det jeg er mest stolt over!

Meg selv..

Et nytt kapittel blir lagt bak oss, og jeg gleder meg til den nye fortsettelsen. 2019 blir et bra år, I can feel it! Tusen takk for at dere er så fantastiske – dere løfter meg opp hver eneste dag med de gode ordene deres. Nå har vi mye spennende i vente, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen min!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “2018 │ Thank you, next

 • Mia

  Du er et godt menneske! Unner deg et fantastisk 2019.

 • Susanne casandra

  Godt nytt år 🙂 nydelige deg

 • Fine du! Du har mye å være stolt over, men jeg er virkelig enig at du bør være mest stolt over deg selv. For min del synes jeg det har vært utrolig tøft gjort av deg å dele mer av de tunge tingene, men samtidig vise at det kan bli bedre. Jeg unner deg virkelig ALT godt for det nye året som kommer! Jeg har bestemt meg for at det er dette året hvor jeg skal gjøre meg selv skikkelig glad og stolt – det blir bra!! ✨❤️ Er også veldig glad for at stalkeren din ble tatt. Håper virkelig det kan lette litt på tanker og bekymringer. Sender deg en stooor klem!!
  http://www.charlottetunes.no

  • Charlotte ♥️ Håper du får et fantastisk 2019. Tusen takk for de gode ordene du har lagt igjen hos meg gjennom hele året – de varmer like mye hver gang! Klem

 • Margrethe

  Dette er mitt favoritt innlegg av alle innlegg til alle bloggere noen sinne! Så fint, så stolt og litt tårevåt i øynene. Godt nyttår<3

 • Sofie

  Du er så sterk, og et utrolig godt forbilde! Ønsker deg alt godt for det nye året, måtte det bli det beste hittil. Godt nyttår! <3

 • Åh, dette innlegget gjorde meg skikkelig glad – skikkelig glad på dine vegne! 😀 <3 Du har all grunn til å være stolt av deg selv og tenkt hvor mye du har lært det siste året og hvor mye sterkere du har blitt! Det er ganske kult det! Jeg håper det nye året ditt blir fantastisk – godt nytt år! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Du är fantastisk! Vilken otrolig egenskap att faktiskt kunna prioritera sig själv och sitt mående, det är svårt och det är starkt av dig att klara av det. Förutom att du verkligen gör något väldigt värdefullt för dig själv så inspirerar du även andra, inte minst mig själv, att faktiskt våga prioritera sig själva, våga känna efter och lyssna på kropp och huvud. För det är du så mycket mer än “bara en influencer”, du gör verkligen skillnad för många! <3 Du ska med all rätt vara stolt över dig själv!

  Kan inte annat än att önska dig ett underbart, roligt, spännande, lärorikt, kärleksfullt och riktigt, riktigt gott nytt år! <3

Comments are closed.

Translate