Denne julen tok jeg meg en liten uke juleferie og det gjorde virkelig underverker. Jeg håper dere har kost dere masse også! Jeg har stort sett gått i hjertepysjen min hver dag, sett uendelig med julefilmer, Mr. Bean og alt som hører med. Rett og slett hentet massevis av ny energi til 2019! Julefeiringen min har både vært magisk, men også dramatisk. Det blir definitivt en julaften vi alle sent vil glemme på både godt og vondt. Her er julens ‘recap’..!

 

🦌Lille julaften pakket jeg weekend baggen min og dro hjem til familien hvor jeg overnattet til 1. juledag. Samlet under samme tak som mamma, lillesøster, min stefar og mine besteforeldre ble julen komplett! M kom også til oss utover kvelden på julaften, og det var veldig hyggelig. 1. juledag hadde vi kalkun, og da inviterte vi også mormoren hans på middag. Det var så koselig å samle alle! På kvelden skviste hele gjengen seg sammen i sofaen og så ‘Hjelp det er juleferie’. Dette har blitt en tradisjon hver jul! Da jeg kan hele filmen baklengs, er det aller koseligste å høre latteren til morfar gjennom hele filmen hvert år.

🎄På julaften hadde vi i tradisjonens tro ribbe med riskrem til dessert. Jeg fikk mandelen for første gang på mange år og det var så stas! Juleantrekket mitt var egentlig avklart, da dere stemte at jeg skulle gå med ‘sequin galaxy’ kjolen jeg la ut for en tid tilbake. Da denne kjolen omsider kom i posten, så jeg ut som en sprengt konfettirakett og ingenting stemte. Da ble det retur, og jeg kjøpte meg en nydelig kjole fra By Malina istedenfor i siste liten før julaften.

🎅🏼Morgenen på julaften er høydepunktet mitt i hele desember. Stå tidlig opp, gå i julepysj, dra dynen inn i sofaen, spise julesokk og se alle julens filmklassikere. Før jeg legger meg lille julaften lager jeg alltid en liste hvor jeg noterer tidspunkt for filmene jeg vil se på julaften. Rene strategien, haha!

.. I år gikk dessverre min julemorgen rett i vasken, noe jeg helt ærlig enda er lei meg for. Askepott er høydepunktet mitt på julaften, men mens den fine introen på filmen startet, satt jeg i avhør med politiet rundt stuebordet til mamma, iført bare hjertepysjen og de rosa tøflene mine.. Jeg våknet nemlig brått av at Magnus ringte meg med en alvorlig stemme i andre enden. Han hadde sovet hjemme i min leilighet natt til julaften, og våknet av at stalkeren min sto og hamret på soveromsvinduet mitt og skulle ha tak i meg. Panikkanfallet kom før jeg rakk å blunke. Han bor i en annen by, og hadde kjørt hele natten for å komme seg til meg. Etter å ha ringt til politiet løp M ut for å holde han igjen til politiet kom, men da kastet han seg i bilen og kjørte avgårde. Heldigvis for oss ble han så skremt da Magnus sprintet etter bilen at han kjørte feil vei og utover øyen, hvor man ikke kommer seg noen vei til slutt. Da politiet var på plass ble det leteaksjon, og til slutt fant hundepatruljen han. Puhhh! At han etter 3 år endelig ble tatt og havnet i fengsel derimot, var den beste julegaven jeg kunne fått. Da kunne julaften fortsette med jubel! Men fy søren for en skremmende opplevelse på selveste julaften – det satt en heftig støkk i meg.

🥂2. juledag var jeg på jentekveld hos Tonje med de beste venninnene, og det var skikkelig koselig. Vi spilte spill, drakk vin og koste oss til over midnatt før M kom og hentet meg! Jeg ville så gjerne bli med ut å riste dansefoten litt, men vi måtte i møte tidlig dagen derpå for å gjøre oss ferdig med det siste praktiske før vi overtar huset i januar. Herregud, det blir så spennende! Nedtellingen har startet for fullt og det kribler sånn i magen miiin.

👟Resten av fridagene mine har jeg bare kost meg inne. Jeg har dog spist min egen kroppsvekt x 23836520 denne julen, og da til og med skoene føltes trange følte jeg for å komme i gang med treningen igjen. Jeg kjøpte meg klippekort på Barry’s, og de to siste dagene har jeg løpt og trent som en hamster i hjul til det luktet ribbesvor av meg. Jeg er stiv som en stokk, og går rundt på tær fordi jeg er så støl! Men, sant skal sies – det er godt å være i gang igjen!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “How I spent my Christmas 2018

 • Susanne casandra
  Off for en dramatisk morgen for deg og M mitt på morran. Bra han blei tatt til slutt !:) ha en fin nyttårsaften 🙂

 • Celine
  Æh for en utrolig ekkel opplevelse Eirin! Men så utrolig bra at han endelig har blitt tatt 🙂

  Ønsker deg et godt nyttår!

 • Susanne
  Herregud så glad jeg ble for å lese at han ble tatt. Jeg er så glad på dine vegne! Helt sykt at det har vært sånn i 3 år:/ Ønsker deg et riktig godt nyttår!<3 klem

 • Cecilie
  Guuud, fikk skikkelig frysninger når jeg leste om stalkeren din! Folk er jo helt gale! Godt at alt gikk fint, og at systemet fungerer <3
  Godt nyttår fine og inspirerende deg!

 • GOD JUL <3 Så skönt med julledighet, det finns inget som slår lata dagar under julen. Julpyjamas, doften av julgran och hyacinter, småäta på julgodiset och bara mysa. Och vilken lättnad, kan tänka mig att det känns som en stor sten lyfts från dig när han äntligen blev tagen. Hoppas du aldrig mer behöver känna den oron igen.

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Ska bli spännande att följa dig ännu ett år. Stor kram!

 • Jasmin
  Håper du har hatt en fin jul! Grusomt å lese om stalkeren, stakkars!:( Bra det ordnet seg.. Apropo Stalker, så kan Jeg anbefale deg å se serien «You». Den er veldig bra! God nyttår kjære deg❤️

 • Henri
  Så utrolig skummelt, men så bra at han ble tatt! Håper du slipper å forholde deg til han igjen. Mange varme tanker til deg inn i det nye året❤️

 • Har du kjøpt deg iPhone XS eller XS Max 📱 Eirin 👩‍💼? Hørtes ut som en thriller by night det som skjedde med M 007🤵 Ser frem til å følge deg og M i nyåret 👩‍💼🤵 Godt Nytt År! 🍾🥂

 • Mia
  Kommer han til å få en lang straff? Utrolig ekkelt at slike mennesker eksisterer.
  Håper du får en fin start på 2019.

 • Julie
  Høres ut som en fantastisk jul, sett bort fra det på julaften… Men så bra han er tatt! Vet ikke hva straffen for noe slikt er, men la oss håpe at dette mennesket får den hjelpen han trenger…

  Stooor klem til deg <3

 • Madelen
  Å fyyfaen!! Noe så skummelt og ekkelt!! Fikk frysninger bare av å lese det her😭 Så glad på dine vegne for at du ikke var hjemme alene i leiligheten din når dette skjedde. Stakkars Magnus også, kan ikke være greit å bli vekt på en sånn måte! Off! Håper han blir i fengsel lenge.. Er det lov å spørre om han er en ungdomsgutt med en crush liksom eller er han en voksen mann som er psykisk syk?! ..Uansett helt grusomt. Håper du klarer legge dette bak deg og at du slipper tenke mer på denne ekle personen. Godt nyttår fine Eirin❤️🙏🌟

  • Ja det var virkelig en ekkel opplevelse! 😭 Han er en voksen mann som trist nok ikke er helt frisk. Håper dette var det siste vi hørte fra han etter alle disse årene.. Godt nyttår til deg Madelen ♥️

 • Anna
  Det høres ut som du har hatt en deilig og avslappende jul, foruten den ekle opplevelsen på juleaften. Det er godt å høre at han er bak fengselets fire vegger…Den ene ukes ferien borte fra bloggen høres derfor ut som et utrolig godt valg <3 Godt nyttår, gleder meg til å følge deg videre i 2019 !! 😀

 • Koselige julebilder!
  Det er bra at fæle folk får sin straff, ser ut som du har hatt en fin jul ellers!

 • Det høres ut som julen din har vært skikkelig herlig og tidvis skremmende – huff jeg håper det blir orden på det og at du etter hvert får jobbet deg igjennom opplevelsene og kan senke skuldrene!<3
  "…trent som en hamster i hjul til det luktet ribbesvor av meg" – jeg dævver og ler så jeg griner her jeg sitter! XD
  Jeg ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR! <3 <3 <3

  http://siljealice.com

 • Lene
  Shit så skummelt det med stalkeren. Bra han ble tatt!! Godt nyttår <3

 • Maria
  Åh. hjelp, stakkars deg! For en skrekkelig opplevelse, men så bra at det endte med at han ble tatt, da! Kan tenke meg at det var en fantastisk fin julegave, det, ja. Puh! <3

  Bloggen din er og blir min go-to blogg. Den er så fin, så behagelig og ekte. Never change! <3

  Nyttårsklem fra meg.

Comments are closed.