fbpx
Annonse – ballongene er sponset av Drømmefest

H E Y  I T ‘ S  A  B L A C K  A N D  S I L V E R
B I R T H D A Y  P A R T Y  T H E M E

.. Jeg har aldri sett makan til finere ballongdekorasjoner! Tusen takk til fantastiske Rosa fra Drømmefest som tok denne utfordringen på strak arm uten å nøle. Da jeg våknet i morges til dette synet, fremdeles like vakkert etter gårsdagens feiring, ville jeg aldri sjekke ut av hotellet. Fineste jeg har sett!

M A T C H I N G  M Y  O U T F I T  W I T H 
T H E  T H E M E  J U S T  B E C A U Z E . .

Selvfølgelig skulle jeg matche kveldens tema..! Den glitrende sølvgenseren min er fra Gina Tricot, og dressbuksen er en gammel favoritt jeg bruker om og om igjen fra Zara. Selvom det er fest betyr det ikke at man er låst til kjole – tvert i mot, jeg går helst for dressbukse, hæler og en glitrende topp, jeg!

Med Rema1000 poser under øynene og håret til Ronja Røverdatter takker jeg for meg. Denne kvelden lever både M og jeg lenge på – det er sikkert og twist! Nå skal jeg slappe av hjemme, så får vi se om jeg hiver meg rundt og kjøper julegaver på nattåpent i kveld… Får høy puls bare av å tenke på det, hehh.

12 Responses to The birthday suite

  1. Å herremun så kult✨💋 heldige M 🙌🏻🙌🏻
    To spr til verdens vakreste ✌️
    1- hvilke selvbruning bruker du? Du er alltid så fin & tan.
    2-hvilket hotell er det her? Så flott suite⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  2. Hei!😊 jeg elsker bildene dine og kreativiteten i bildene, kan du gi noen tips til hvordan man blir en bedre fotograf av både seg selv, andre og ting, hvilket kamera du bruker? 😊 elsker bloggen din!💕 eneste bloggen jeg liker å følge med på er denne! Gir meg inspirasjon🌟

Follow @ Instagram