fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Kolokrem har jeg brukt fast i ååårevis da jeg elsker messy, mørke og fyldige bryn. Når brynene er farget føler jeg resultatet blir mye finere etter at jeg har sminket dem! Men i dag er det ikke jeg som skal farge brynene mine.. Magnus kom hjem fra jobb i går, og da var det han som havnet i styling-stolen! Haha. Kolokrem kan med andre ord brukes av alle, og det er superenkelt å gjøre det hjemme. En fin touch for å føle seg litt freshere til julebordsesongen!

10 Responses to Vlog │ Festklar med kolokrem

  1. Beklager men jeg er uenig, kolokremen gjør ingenting for mine lyse bryn. Spesielt ikke de hårene jeg nå lar vokse ut etter mange år med å ha plukket bort. Kolokremen fanger ikke disse hårene I DET HELE TATT😐 men godt at det funker for deg👌🏻 God helg😀

  2. Herlig video 😃 Dere er så morsomme, superfint par😍Jaa til flere videoer ! Ha en fin førjulstid🎄Klem

  3. Dere er søte! Lurte på om du har noen tips til en god, sort treningstights? Liker feks veldig godt de fra 2XU, men de er så gjennomsiktige… 🙂

Follow @ Instagram