fbpx

C H R I S T M A S  I S  L O A D I N G

Heisann hoppsann fallerallera, i dag er det full dekoreringsmodus i leiligheten og alle har det bra! Mens jeg balanserer i stigen løper Billy rundt og fanger alle barnålene som faller ned. Dream team for sure! I følge tradisjonen vår skal ikke pynten eller juletreet opp før 1. desember, men jeg smugstarter 3 dager før slik at jeg kan begynne å lage innhold til desember allerede nåå. Dessuten får M seg en overraskelse når han kommer hjem til fullt julehus!

Litt justeringshjelp trenger jeg derimot når han kommer hjem, for jeg rekker ikke opp til toppen av treet fra stigen. Det ser ut som om jeg har kastet kulene på treet i blinde. Hahaa! Vel, jeg skal ikke dele resultatet før desember er her, så det får bli med denne lille sneakpeek’en i dag. Ha en fin dag, Billy hilser!

26 Responses to Dream team in action

  1. Kjære Eirin💗 det er så kjekt å lese på bloggen din! Du gir så mye inspirasjon. I en veldig tøff tid i livet mitt nå, er en av dagens høydepunkter når du legger ut innlegg. Håper du vet hvor mye du betyr for så mange! Klem 😘

  2. Ååå, du har det såå fint! Gleder meg til å se mer av julepynten, du er så inspirerende! Ha en nydelig dag!

  3. vil ikke treet begynne å drysse veldig til jul når du har det oppe så tidlig? Greit nok alle har sine tradisjoner,men altfor tidlig å sette opp treet så mange uker før jul

    • Jeg er uekte juletre så det drysser ikke foruten i det jeg setter det opp og bretter ut grenene 🙂 Her er og vil alltid tradisjonen være 1. desember! Så får andre gjøre det de ønsker selv 😚 Klem

  4. Åååh, jeg elsker viben som er på bloggen din for tiden! Såå positiv energi som smitter over på meg. Takknemlig for det 🙂

Follow @ Instagram