C H R I S T M A S  I S  L O A D I N G

Heisann hoppsann fallerallera, i dag er det full dekoreringsmodus i leiligheten og alle har det bra! Mens jeg balanserer i stigen løper Billy rundt og fanger alle barnålene som faller ned. Dream team for sure! I følge tradisjonen vår skal ikke pynten eller juletreet opp før 1. desember, men jeg smugstarter 3 dager før slik at jeg kan begynne å lage innhold til desember allerede nåå. Dessuten får M seg en overraskelse når han kommer hjem til fullt julehus!

Litt justeringshjelp trenger jeg derimot når han kommer hjem, for jeg rekker ikke opp til toppen av treet fra stigen. Det ser ut som om jeg har kastet kulene på treet i blinde. Hahaa! Vel, jeg skal ikke dele resultatet før desember er her, så det får bli med denne lille sneakpeek’en i dag. Ha en fin dag, Billy hilser!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Dream team in action

Comments are closed.