fbpx

Nattkjole: HER │ Morgenkåpe: HER │ Rød pysjamas: HER
│ Stripete topp: HER │ Stripete shorts: HER


Vinteren byr på en hel del timer tilbragt hjemme med innekos mens det i mellomtiden fryser på utenfor. Brrrr! Da er det deilig med noe mykt og fint å slenge på seg. Akkurat nå drømmer jeg om deilige pysjamaser med søte motiver og striper til de sene filmkveldene, mens julens klassikere snurrer på skjermen..! Nå er det ikke mange dagene igjen før det offisielt er innafor å skru på julefilmene, og jeg gleder meg såå mye. M kommer hjem som bestilt til 1. desember, og det blir så koselig å ringe inn julen med han! Vi har ikke sett hverandre på en måned, så det blir skikkelig stas. Ha en fin kveld, søtinger!

7 Responses to Snuggle essentials

 1. Elsker de små videoene dine på insta, klikker meg inn ofte for å se om du har lagt ut. Du er en stor inspirasjon 🤩
  Hvilken størrelse har du den hvite ballong genseren din i?😍
  Kan du lage er innlegg om hva de ønsker til jul er?
  Stor klem

 2. Altså julefilmene er allerede på gang på tv6. Og jeg elsker disse «B-julefilmene» som mannen min kaller dem. Deilig underholdning, med forutsigbar ending. Gleder meg til å se juletreet og all julestemning fra deg fremover. Du er jo bare nydelig, Billy også 🙂

 3. Hei Eirin. <3
  Lenge siden sist nå, håper alt bra med deg!

  Jeg har skjønt og forstått at selvutvikling- indre og ytre reise har vært viktig for deg, og jeg elsker hvordan du snakker om meditasjon, krystaller og livet generelt både oppturer og nedturer med motgang og medgang.
  Jeg har startet på Mindfulness Instruktør utdannelsen for en stund siden, og tar endel andre kurs i tilegg.
  Hvis du kunne tenke deg å utveksle ny kunnskap/inspirasjon, wisdom, tips/erfaringer så hadde det vært utrolig kult!!

  Hjertehilsen Thea. <3

Follow @ Instagram