fbpx

.. Scroll ned til ‘share’ på høyre siden via linken, og klikk ‘download’ for topp kvalitet ✨

Den eneste 6’eren jeg gikk ut med fra ungdomskolen var kunst og håndtverk. Den kreative spiren i meg kom tydeligvis godt med, haha! Jeg tipper flere av dere er i gang med julegavehandelen allerede, mens noen av dere er kanskje som meg – har ikke startet helt enda selvom planen var å starte tidlig. That’s life, every year! (Kremt*…) Vel, jeg har laget en fin liste som gjør julegavehandelen litt enklere, hyggeligere og mer oversiktlig! En fin liste du kan fylle ut med gaveideer, og huke av etter hvert som gavene er i boks. Hvis du har et budsjett til de heldige, kan du også fylle ut summene for bedre oversikt. Skriv listen ut via printer, og bruk gjerne fotopapir eller ekstra tykt ark for enda bedre kvalitet. Hiv listen i vesken din og kos deg med julegavehandlen..! Klem

18 Responses to Christmas gift from me to you

  1. Hei du! Jeg finner ingen knapp som heter “share”, haha… Vet ikke om det er jeg som er skikkelig noob? 😀 Hos meg kommer i hvert fall kun share on facebook, tumblr, twitter og pinterest, og da linkes det til innlegget, ikke til posteren. Kunne du ha lagt ut linken til posteren direkte?

    Stor klem!

  2. Hallo!? Du er faktisk helt rå. Hva er det du ikke kan!? Skulle gjerne hatt typ “hvordan bli kreativ-dag” sammen med deg, haha <3 Tusen takk for fin liste – den skal bli flittig brukt! Må bare kjøpe både blekk og papir i printeren. Det blir fort tomt i eksamenstiden, haha! Stor klem <3
    http://www.charlottetunes.no

  3. Så utrolig kreativt! Takk for all jobben du legger bak hvert eneste innlegg på bloggen din. Gleder meg til å få mer julestemning her i tiden fremover! 🙂

  4. Eirin altsååå!! Du er god 🧡 Elsker hvordan du legger opp innleggene og hvor bra hver en av de er! Blir så stolt, glad og rørt over hvor hardt du faktisk jobber og du fortjener bare det beste! Man kommer alltid ut av vanskelige situasjoner i livet. Det handler bare om å ha de rette målene og ha troen på seg selv, og det er virkelig noe du beviser hver eneste dag 🌸 Jeg heier så på deg og vil alltid stå på sidelinjen å være en støttespiller🧡 Tusen takk for at du er du, skulle hatt flere som deg ✨ Klem

Follow @ Instagram