I skrivende øyeblikk sitter Billy og jeg på flyplassen i København og venter på flyet vårt hjem til Bergen. Det var veldig rart å låse seg ut av den fine, trygge leiligheten vår i Marbella – men nå venter vinterstemning, jul og plenty med hygge hjemme! Jeg tipper jeg kommer til å bli tårevåt når jeg låser meg inn i leilighet i kveld. Herregud, jeg gleder meg til å hente vintergarderoben opp fra boden, ta den store julerengjøringen, sette opp juletreet og bare nyyyte! Ikke minst sove i sengen min. Jeg setter pris på leiligheten min på Bjorøy på en helt annen måte etter at vi bestemte oss for å flytte til Marbella for ett år.

I og med at jeg har vært på reisefot i hele dag måtte det bli noen bilder fra arkivet. Disse er fra da mormor og morfar var på besøk, og jeg hadde glemt dem helt bort! Jeg gleder meg sånn til å se besteforeldrene mine igjen til jul. Det er heldigvis ikke lenge til! Vel, neste oppdatering fra meg blir hjemme fra Bergen. Hva synes dere om at det blir oppdatering hjemmefra fremover, egentlig? Jeg gleder meg faktisk, jeg. Føler vi er litt ‘nærmere’ hverandre da på en måte, og innleggene blir vinter og julekos kontra palmer og sommer. Vel, nå boarder flyet – yay! Gleder meg til å sjekke inn her i morgen fra leiligheten min. Klem!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Bye for now, Marbella

 • Anna

  Jeg gleder meg veldig til oppdateringer fra Bjorøy!! Får så utrolig julestemning av all dekorasjonen din <3 Skal du ha dryssende snøfnugg på bloggen i år også?

 • Guro

  Jeg har sagt det før, men må bare si det igjen.. du stråler✨ Og du gir meg så mye inspirasjon på en tid hvor jeg vanligvis får vinterdepresjon! Det er en drøm å lese om hverdagen din i Marbella, men det skal også bli gøy å følge deg hjemmefra når julen sakte men sikkert kommer. Det gir meg energi, inspirasjon og motivasjon av å lese bloggen din. Stå på videre! Hilsen ei som snart har fullført 1/2 år av 5 år på universitetet🤓

 • Stine

  Fine deg 🌷 Desember måned med dine avslappende, hyggelige og fine ideer ser jeg frem til! Du formidler på en måte som jeg verdsetter å bruke tiden min på! God tur hjem til Bergen, nyt helgen og unn deg egentid 🧡 Du er god
  Klem 🧚🏽‍♂️

 • Susanne

  Elsker de sommerlige bildene fra Marbella, MEN som den store jule-entusiasten jeg er gleder jeg meg like mye hvert år til alle juleinnleggene dine! Bloggen din gir meg alltid julestemning, tips og inspirasjon <3
  Velkommen hjem til den fineste byen! Tror været blir bedre neste uke!

 • Josefine

  Hei fine deg! Kos deg masse <3 Må bare spørre hvor den fine genseren er fra??

 • Cathrine

  Kos deg masse hjemme!:D Hvor er armbåndet fra? Så fint!!

Comments are closed.

Translate