Hjem kjære hjem! Det var så godt å våkne opp hjemme i sengen min til fredag, tusle ut i stuen i pysjen, sette julemusikk på surround anlegget, trakte en norsk kaffe, ringe til pappa, og bare nyte den fine sjøutsikten. Ro i sjelen! Jeg klør i fingrene etter å styre på her hjemme, og på helgens agenda står følgende..

•  •    •    •  •  •    •    

👩🏻‍🍳│ Lage en skikkelig god fredagsmiddag til meg selv, tenne lys og kose meg med Idol i kveld!

🥀│ Kvitte meg med alle plantene både innendørs og utendørs som dessverre har takket for seg mens jeg har vært borte.

👚│ Rydde ut HELE klesskapet (og skoskapet), vaske inni, og deretter plassere inn igjen favoritt vinterklærne. Deretter skal jeg sortere sommerklær i en haug, og alt som jeg tenker å legge ut for salg i en annen haug. Jeg tenker å legge alt ut på Tictail slik som jeg har gjort før, hva tenker dere om det?

💄│ Tømme baderomsskuffen, vaske og sortere produktene mine. Samme gjelder kommoden i stuen som er fylt med alt mulig rot, skrot og bøker! Ja, helgens prosjekt er altså å rydde alle steder øyet ikke kan se, men som likevel skaper hodebry når man tenker på det. I hvert fall for meg!

🌮│ Storhandle! Kjøleskapet er naturligvis skrapt etter det lange fraværet, og det er på tide å fylle opp igjen med deilige matvarer. Er det for tidlig å kjøpe julebrød? Haha! Julebrød med smør og brunost er typ det beste jeg vet. Ellers skal jeg prøve å holde kostholdet i sjakk – i desember blir det nok av kos!

🎅🏼│ Lørdag formiddag skal Cath og jeg kjøpe med oss kaffe og dra på åpningen av en julebutikk. Det blir koseliiig!

HVA ER PLANENE DERES I HELGEN? ✨

14 Responses to It’s so good to be home

  1. Velkommen hjem! 🙂 Du er altså såå inspirerende! Selv om det blir jobb på meg på lørdag, håper jeg at jeg får gjort noen av de samme tingene som deg i løpet av helgen. I kveld står det hjemmelaget sushi på menyen og en god serie på skjermen! Ha en nydelig helg!

  2. Så deilig at du er tilbake, gleder meg til innleggene dine. Må være ærlig å si at jeg ikke har vært innom bloggen din siden du flyttet til Marbella. Føler vi mistet litt kontakten med deg.. Men nå gleder jeg meg til å titte inn her hver dag og se inspirerende innlegg fra den beste bloggeren 🙂

  3. En av planene var å lese bloggen til verdens skjønneste deg 🙂 Jeg synes du er flink, sterk, snill og jeg heier på deg for at du står i hvem du er og har kommet så godt ut av dine tøffe perioder! High five til jenter som er snill med andre jenter<3
    Lykke til med flytting til Sandviken! (Jeg har også flyttet hit,så du skal selge møbler,så send meg gjerne en mail.) Stor klem til deg vakra 🙂

  4. Det er SÅ deilig å rydde unna ting man ikke trenger eller bruker! Har gjort det selv,og det er utrolig deilig med orden i sakene!

  5. Åå, det er så koselig og se deg hjemme i kjente omgivelser! Gleder meg sånn til litt juleinspirasjon. Denne helgen blir det jobb på kafeen (med masse julestemning), lesing om immunforsvaret og trening <3 Deilig helg i vente

  6. Kan du legge ut link hvor du selger ting? 😍👏🏽 Jeg gleder meg! Håper du skal selge masse godbiter😋😘

  7. Hei fine deg<3 Kom på noe jeg vil tipse om da jeg leste brunost. Du måå prøve julebrunost fra Tine når den kommer i butikk. Lover deg deg kommer til å bli ny julefavoritt. Spiser ikke så mye brunost ila året, men når desember kommer daa går det ned i store mengder!! NAM

Follow @ Instagram