Hjem kjære hjem! Det var så godt å våkne opp hjemme i sengen min til fredag, tusle ut i stuen i pysjen, sette julemusikk på surround anlegget, trakte en norsk kaffe, ringe til pappa, og bare nyte den fine sjøutsikten. Ro i sjelen! Jeg klør i fingrene etter å styre på her hjemme, og på helgens agenda står følgende..

•  •    •    •  •  •    •    

👩🏻‍🍳│ Lage en skikkelig god fredagsmiddag til meg selv, tenne lys og kose meg med Idol i kveld!

🥀│ Kvitte meg med alle plantene både innendørs og utendørs som dessverre har takket for seg mens jeg har vært borte.

👚│ Rydde ut HELE klesskapet (og skoskapet), vaske inni, og deretter plassere inn igjen favoritt vinterklærne. Deretter skal jeg sortere sommerklær i en haug, og alt som jeg tenker å legge ut for salg i en annen haug. Jeg tenker å legge alt ut på Tictail slik som jeg har gjort før, hva tenker dere om det?

💄│ Tømme baderomsskuffen, vaske og sortere produktene mine. Samme gjelder kommoden i stuen som er fylt med alt mulig rot, skrot og bøker! Ja, helgens prosjekt er altså å rydde alle steder øyet ikke kan se, men som likevel skaper hodebry når man tenker på det. I hvert fall for meg!

🌮│ Storhandle! Kjøleskapet er naturligvis skrapt etter det lange fraværet, og det er på tide å fylle opp igjen med deilige matvarer. Er det for tidlig å kjøpe julebrød? Haha! Julebrød med smør og brunost er typ det beste jeg vet. Ellers skal jeg prøve å holde kostholdet i sjakk – i desember blir det nok av kos!

🎅🏼│ Lørdag formiddag skal Cath og jeg kjøpe med oss kaffe og dra på åpningen av en julebutikk. Det blir koseliiig!

HVA ER PLANENE DERES I HELGEN? ✨
Previous Post
Next Post

14 thoughts on “It’s so good to be home

 • Helene

  Velkommen hjem! 🙂 Du er altså såå inspirerende! Selv om det blir jobb på meg på lørdag, håper jeg at jeg får gjort noen av de samme tingene som deg i løpet av helgen. I kveld står det hjemmelaget sushi på menyen og en god serie på skjermen! Ha en nydelig helg!

 • K

  Så deilig at du er tilbake, gleder meg til innleggene dine. Må være ærlig å si at jeg ikke har vært innom bloggen din siden du flyttet til Marbella. Føler vi mistet litt kontakten med deg.. Men nå gleder jeg meg til å titte inn her hver dag og se inspirerende innlegg fra den beste bloggeren 🙂

 • Marit Hansen

  En av planene var å lese bloggen til verdens skjønneste deg 🙂 Jeg synes du er flink, sterk, snill og jeg heier på deg for at du står i hvem du er og har kommet så godt ut av dine tøffe perioder! High five til jenter som er snill med andre jenter<3
  Lykke til med flytting til Sandviken! (Jeg har også flyttet hit,så du skal selge møbler,så send meg gjerne en mail.) Stor klem til deg vakra 🙂

 • Jeanette

  Det er SÅ deilig å rydde unna ting man ikke trenger eller bruker! Har gjort det selv,og det er utrolig deilig med orden i sakene!

 • Karoline

  Legg heller ut på Tise😊

 • Emilie

  Åå, det er så koselig og se deg hjemme i kjente omgivelser! Gleder meg sånn til litt juleinspirasjon. Denne helgen blir det jobb på kafeen (med masse julestemning), lesing om immunforsvaret og trening <3 Deilig helg i vente

 • Mathilde

  Vil veldig gjerne anbefale tise, mye lettere å følge med på(:
  Klem<3

 • Julia

  JA til tictail!!😍

 • Renate

  Helt enig med karoline over her, ta i bruk Tise heller! Det er HELT fantastisk og lett☺️

 • T

  Legg heller ut på Tise!

 • Ellen

  https://eirinkristiansen.no/2017/11/17/glitter-is-the-new-black/#

  Om dette er en kjole du skal selge, så er jeg veldig interessert! Da jeg ikke fikk kjøpt den ifjor og leter overalt etter den brukt 😩

 • Nathalie

  Kan du legge ut link hvor du selger ting? 😍👏🏽 Jeg gleder meg! Håper du skal selge masse godbiter😋😘

 • Hanna

  Hei fine deg<3 Kom på noe jeg vil tipse om da jeg leste brunost. Du måå prøve julebrunost fra Tine når den kommer i butikk. Lover deg deg kommer til å bli ny julefavoritt. Spiser ikke så mye brunost ila året, men når desember kommer daa går det ned i store mengder!! NAM

Comments are closed.

Translate