L O S T  A N D  F O U N D

Om kveldene ligger jeg alltid og reflekterer over dagen, livet, hvordan jeg føler meg.. Som oftest er det et eneste stort kaos i hodet, og jeg kan tenke på ti forskjellige ting og hendelser med et halvt sekunds mellomrom. Slitsomt. Kanskje mest for M når han er hjemme stakkars, som må høre på meg mens jeg filosiferer og stiller store spørsmål som et nysgjerrig barn til vi begge sovner. Men i kveld reflekterer jeg bare. Det må være noe tryllestøv i linsene jeg hadde til middag. Er det rart å bli tårevåt fordi man er glad? Ingen spesiell grunn, men det er en følelse jeg har savnet. Jeg er glad den er tilbake.

Før jeg legger meg hører jeg alltid på musikk. En rolig, fin spilleliste som setter alle mulige typer følelser i sving. Er det ikke rart hvordan man blir ekstra følsom på kveldene? Eller er jeg alene om det? Herregud, når jeg leser over dette innlegget høres det ut som om jeg har røykt sokkene mine. Men det har jeg altså ikke. Det er vel en grunn til at folk har faste arbeidstider, for etter klokken ni blir man til en eneste stor såpeopera følelsesmessig. I hvert fall jeg. Vel, vil du høre på litt god musikk før du sovner, så finner du ‘Sunday’ listen min her. Jeg kaller den søndag fordi den har en egen ro over seg. Nattaklem!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Bedtime feelings 🌙

 • Lisa

  Kjære deg! Det er slitsomt å ha det sånn som du har det nå. Har du hørt om kognitiv terapi? Du kan lese deg opp innen dette selv. Det finnes flere gode bøker. Kort fortalt kan du prøve å sette av “grubletid” en eller to ganger for dagen, ca 1/2 t. Da kan du fråtse i grublerier, så kan hjernen din få fri resten av dagen og kvelden. Det er faktisk effektivt. <3<3

  • Hei Lisa <3 Jeg har faktisk jobbet mye med kognitiv terapi både med psykolog og alene. Det hjelper mye, men nå som jeg er her og ikke går i timer lengre er det litt lett å glemme bort. Jeg får ta tak i det igjen! Klem <3

 • Emma

  Bloggen din har blitt så utrolig bra i det siste! Du er så fantastisk vakker❤️

  Jeg bare lurer på en ting ang sminkeinnlegget du la ut, hvilke koster bruker du? Kan du anbefale de?

  • Det er så hyggelig å høre at du synes <3 Tusen takk! Kostene mine er fra eBay faktisk, og jeg synes de er sykt gode. Kjøpt de to ganger og er veldig rimelige! Søkte på unicorn brushes. Klem

 • AA

  Kjenner meg igjen på det med at følelsene blir forsterket om kvelden! Noen kvelder kan det virke som livet mitt er litt håpløst, så våkner jeg morgenen etter en god natts søvn og tenker livet er jo helt topp. Jobber i helsesektoren og merker at jeg oftere feller noen tårer når jeg kommer hjem fra en kveldsvakt, er så mye der som gir inntrykk på meg <3 Veldig gøy å følge med på bloggen din, fast leser hver dag! Kleem

 • FB

  varm bamse klem

 • Du er så vakker, altså.

 • Åh, så fint å høre!! 😀 <3 Å kjenne på glede og takknemlighet er virkelig noe av det beste som finnes!<3<3<3

  http://siljealice.com

 • Du er så fin! <3 Og ja, jeg tror det er mange som kjenner på forsterkede følelser på kvelden, meg inkludert. Jeg synes faktisk at kveldene noen ganger er litt tunge – spesielt nå som det er mørkt. Dessuten savner jeg alltid pappa litt ekstra på denne tiden vi går inn i. Dernest viktig å sette pris på de gode tingene i livet <3 Du inspirerer og motiverer hvertfall meg på mange plan – det skal du vite. Sender en stor bamseklem <3
  http://www.charlottetunes.no

  • Charlotte <3 Du er så innmari sterk, og jeg beundrer hvordan du takler sorgen utad. Du virker så sterk, god og reflektert. Skjønner godt at julen kan bli ekstra tung og at savnet blir ekstra stort. Sender deg en stor, god klem <3

 • Jeanette

  Haha,høres ut som jeg har røykt sokkene mine. Fikk meg en god latter der 😉

 • Victoria

  Første gang jeg kjente på ordentlig glede og følelsen av å være tilfreds etter jeg hadde vært langt nede en stund fikk meg til å gråte også. Det kom så plutselig, litt uventet, men var så sårt savnet og hjertelig velkommen at man blir litt overrumplet. Jeg tror uansett at det er et godt tegn! At man klarer å sette ordentlig pris på de gode stundene og være takknemlig for de gode følelsene når man har kjent på kroppen at det ikke er noe å ta for gitt å ha det bra.

  Stor klem <3

 • Ingrid

  Hei Eirin! Så fint! Rett og slett. Veldig godt å kjenne på den følelsen når man har kjent på det motsatte i en stund. Takk for at du deler 🙏🏻
  Jeg har et spørsmål: Jeg er på (desperat) jakt etter de sorte semskede støvlettene fra Camilla Pihls kolleksjon for Bianco som jeg har skjønt har gått ut av produksjon! Jeg vet du har skoene, og ville bare høre om det var sjans for at du ville selge de, da du kanskje ikke bruker de så ofte? På forhånd tusen tusen takk! Krysser fingrene! Jeg ønsker meg de så inderlig! Svar gjerne på mail eller bare her i kommentarfeltet 😍🙏🏻

  • Hei Ingrid! 😍 Jeg mener jeg har de enda, men de er suuperslitte. De passer meg ikke lengre da jeg merkelig nok har vokst en skostørrelse dette året (skoene er i 38) 😂 Hvis det likevel er aktuelt, gi meg en liten påminnelse når jeg er hjemme igjen i Bergen fra 27. november! Har de ikke her i Marbella. Klem!

 • Nina

  Kjenner meg så igjen i hvordan du beskriver kveldene dine:) tanker som flakser og ekstra emosjonell! Så skjønner godt hva du mener 🙂

Comments are closed.

Translate