fbpx

 

Sofa: HER │Sofabord i messing: HER │Sofabord i glass: HER│Offwhite lenestol: HER│
Pendel taklampe: HER│Bordlampe i messing: HER│Gulvlampe i messing: HER│Rund telysestake: HER
│Rundt speil: HER│Ripple vannglass: HER│Shaggy gulvteppe: HER

•  •    •    •  •  •    •    

Hodet mitt er i høygir om dagen med det nye huset i bakhodet, og mange av dere har vært nysgjerrige på hvilken interiørstil vi skal ha. Jeg er fremdeles åpen for det meste, men jeg vet med sikkerhet at stilen i huset vil bli mye mykere enn hva jeg har hatt tidligere. Jeg vil ha det hjemmekoselig, varmt, innbydende og cozy! Ikke for stilrent, minimalistisk og ‘hardt’ som jeg har vært inne på tidligere. Her skal man komme hjem å føle at skuldrene senker seg! Jeg har fått dilla på brystning på veggene blant annet, og dette er en fantastisk måte å ‘myke’ opp et rom på! For ikke å snakke om rosettlister og detaljer i taket. Jeg er vel kanskje litt inne på den franske stilen, merker jeg. Drømmen er å finne den perfekte vintage lysekronen i Paris som jeg kan ta med meg hjem! Og gjett hva? To interiørdrømmer går i oppfyllelse.. Peis og badekar, endeliiiig! Jeg gleder meg så mye til dette prosjektet at jeg blir helt skjelven, haha.. 🙏🏼

.. BRYSTNING OG ROSETTLISTER, YAY OR NAY?

34 Responses to New house│Interior

 1. Bare en headsup, så tror jeg kanskje du mener brystning, og ikke panel? Panel har man jo selvfølgelig på veggene, men det som er i klassiske, eldre hus, og som også er på bilde du har lagt ut kalles brystning. 😃 Det er superlekkert! Gleder meg til å se hva dere skal gjøre!

 2. Du burde sjekke ut « three birds renovations» på Instagram og YouTube! Helt sinnsyke flinke damer 🤩

 3. Du er en kjempe stor inspirasjon Eirin! For en spennende tid du har i vente! Gleder meg så mye på dine vegne og det blir så kult å se hva det nye prosjektet bringer 🙂

 4. Ååå det blir spennende å følge med på 🤩

  Om ikke du finner den perfekte lysekronen i Paris, så har Antikkvarehuset i Oslo mange fine vintage/antikke lysekroner. Tror de legger ut et utvalg på nett også.

 5. Vi har brytening hjemme og har hatt det i alle år. Var veldig fornøyd med det i starten, men man blir lei og det er mye jobb å fjerne så om du liker forandringer og kunne male veggene noen ganger vil jeg anbefale å ikke gjøre det.

 6. Veldig yey! Bare det passer til huset. Gleder meg masse til å følge, du er så flink med intriør❤️

 7. Hei, Eirin! Så mye fint du har satt sammen! Jeg lurer på hvilket program du lager disse moodboardsa dine i? Skal selv flytte og ønsker å sette sammen noen inspirerende kollasjer.

 8. Har onkel, tante og søskenbarn i Paris og de bor i sånn typisk parisisk leilighet med 3 stuer, 3,5 meters takhøyde, marmorpeis, fiskebensgulv og sånn klassisk interiørstil, det fineste jeg vet. Synes du har valgt en god inspo her, altså! 🙂

 9. Jeg gleder meg sånn til å følge dere gjennom bloggen når dere skal innrede huset deres! Jeg har helt lik smak som deg og det der er bare såååå gøy!!

 10. Svenske instagrammere er flinkere enn norske på interiør synes jeg. Sjekk ut blant annet Lovisa Alcen på instagram. Tror du vil like hennes stil og hun har slik brystning i gråtoner. Stilig!

Follow @ Instagram