fbpx
Reklame – toppen min er sponset

Promenaden langs stranden i Marbella er helt nydelig på kveldstid. Hit må dere ta turen å nyte den magiske solnedgangen! Mormor og morfar landet i går morges, og vi tok dem med hit på ettermiddagen. Vi spaserte nedover hele strandpromenaden før vi tok turen opp i gamle byen. Herregud så mange fine vintage butikker! Etterpå dro vi på Cibo og spiste pizza, før vi tok kvelden med serie og fullstendig avkobling. De skal bo hos oss i en uke – sykt koselig!

Bukse: Mango
Topp: Nakd (sponset)
Solbriller: Prada

Blir man ikke glad av dette været og disse fine, fargerike omgivelsene så vet ikke jeg! I går var det hele 25 grader, og det er ikke verst for slutten av oktober.. Planene for uken er lagt, og vi skal prøve å få sett mest mulig denne uken mens mormor og morfar er her. I dag skal vi ned til havnen i Puerto Banus, og i morgen skal vi til Gibraltar! Det har jeg hatt lyst til lenge. Har noen av dere vært der før? Jeg tar gledelig i mot tips! Håper helgen har vært fin. Klem!

32 Responses to Family week comin’ up

 1. Jeg har vært på Gibraltar, du må hilse på apekattene som går løs der🙈men pass på tingene dine, fordi de stjeler 😂

 2. Dere må ta turen til Ronda.. ca 45min kjøretur fra Puerto Banus! På UNESCO sin verdensarv liste, og syyykt koselig. Jeg tok med min mormor dit å hun elsket det!

 3. Jeg og samboeren min var i Gibraltar på denne tiden i fjor, tur til Marbella og Gibraltar fikk jeg i bursdagsgave av verdens beste kjæreste! tips nr 1 er å ikke kjøre over, da bilene står mange timer i passkø for å komme inn i landet. Vi tok buss, som slapp oss av et lite stykke fra grensen, her kunne vi bare spasere over grensen (som forøvrig er en flyplass, flyene lander og letter der man går) ikke var de interresert i å se på passene engang, så det gikk relativt fort. Videre tok vi taubanen til toppen av fjellet, hvor vi fikk se alle de ville apene <3 ps ikke ha med frukt slik som jeg hadde, det er ulovlig å mate apekattene og den ene stjal nesten ryggsekken min med passene våre oppi. Heldigvis var det vektere på stedet som klarte å rive til seg sekken min. De er sterke, apene altså! Haha. Vi spaserte ned (tok kun taubanen opp) og utsikten var breath taking, hengebru over byen og flere møter med apekattene var noe av det vi opplevde på gåturen ned til byen. Etterpå satt vi oss på en restaurant, hadde nydelig mat på pampas Argentina (steakhouse) samboeren spiste biff mens jeg hadde verdens beste mozzarella salat og sangria, deretter spaserte vi i de trange, koselige gatene og shoppet. Avslutten dagen med øl og bading på stranden mens solen gikk ned, før vi tok bussen tilbake til Marbella. Best day ever! Kos dere 🙂

 4. Husk pass til Gibraltar!! Var der i fjor, helt nyydelig – men vi hadde glemt passene våre første tur og måtte reise tilbake igjen dagen etterpå! En morsom historie å se tilbake på i etterkant heldigvis 🙂

  Klem <3

 5. Jeg har vært på Gibraltar. 🙂 Man får ikke kjøre opp til apene selv, men man må booke tur med sjåfør, lurt å vite, hvis man ikke er klar over det. Gøy opplevelse – og veldig fin utsikt!

 6. Reis opp i fjellsidene i Gibraltar og se de ville apene og ikke minst den fantastiske utsikten – virkelig fantastisk! Man kan ta minibuss eller ta bena fatt. Vi valgte å gå for trimens skyld 😉 Husk pass, ellers kommer dere verken inn eller ut av landet/øya.

 7. De apene som er på gibraltar er visst litt crazy :p stjeler mat og ting fra folk. Koselig med besøk fra besteforeldre da;) her hjemme er det så kaldt nå!

 8. Hihi, apene stjeler, ja. Tenkte også å tipse deg om falske parkeringsvakter og kriminelle som går rundt med “arbeidsklær” og krever ulike avgifter for å få komme over på Gibraltar.
  Kos dere 🙂

 9. Bildene dine fyller meg alltid med inspirasjon, elsker de <3 skal til New York i dag, og lurer kjapt på om du kan tipse meg litt om utelivet der, hvordan skal en jente komme seg rundt? Stor klem 😍😍

  • Ååå, søte du 😀 Takk!! Herregud jeg er SÅ misunnelig – heldiggris 😀 Jeg tar alltid subway for å komme meg rundt i NYC (last ned appen, den er så enkel å bruke)! Kan anbefale 1OAK, Lavo og Marquee! Klem <3

 10. Å, jeg bor jo her så jeg kunne tipset dere men så ikke denne posten før i dag.. Håper dere hadde en fin tur og at apene var snille 😉

 11. Hei 🙂 Jeg har fulgt bloggen din leenge og syns kvaliteten på innleggene dine er skikkelig bra. Jeg lurer imidlertid på hvorfor dine blogginnlegg ikke kommer så hyppig som typ andre toppbloggere som også lever av bloggen sin. Er det sånn at du driver med mye ved siden av eller har du bare satt deg en standard av hvor ofte du ønsker å publisere? Nå tenker jeg i forhold til bloggere som Kristina Andersen, Caroline Berg Eriksen som ofte har 2-3 innlegg per dag. Jeg spør av ren nysgjerrighet og prøver ikke å fortelle deg hvor ofte du “må” eller “bør” publisere innlegg, for det er det selvfølgelig bare du som bestemmer. Jeg bare syns noen ganger det tar så lang tid mellom hvert innlegg :/

  • Dette lurer jeg også på 🙂
   Savner flere oppdateringer, ikke det at jeg ikke liker bloggen din altså. Den er best når du oppdaterer regelmessig!

 12. Bloggen har virkelig blitt fin, men savner som andre her mer regelmessig daglig oppdatering. Camilla Pihl og Caroline Berg Eriksen har fine blogger og oppdaterer regelmessig. Det virker veldig ryddig og forutsigbart – man vet at når man logger seg inn så finner man også daglige innlegg. Camilla har tatt seg helgefri og du lørdagsfri og det er helt greit, for da vet vi det.

  • Hei Lisa, Madelen og Maria! Tusen takk for konstruktiv kritikk – dette skal jeg absolutt ta til meg 🙂 Fremover kan dere forvente innlegg morgen og kveld foruten lørdagsfri. Klem! <3

 13. Takk for tips. Veldig lyst til a dra de stedene du tipser om, men virker som veldig dyre inngangspriser 😮
  Klem <3

Follow @ Instagram