•  •    •    •  •  •    •    

Yes! Spørsmålene om hvordan jeg faktisk bruker varmruller har haglet inn – spesielt på Instagram. Derfor lagde jeg en aldri så liten video til dere på sparket i dag! Jeg burde nok hatt dem i litt lengre for et enda bedre resultat, men nå ser dere i hvert fall hvordan jeg bruker dem. Jeg kjøpte disse fra Remington og synes de er superbra! Nå skal jeg ut å spise middag med jentene, så dere får “kose” dere med videoen i mellomtiden. Stoor klem til dere ✨

Previous Post
Next Post

44 thoughts on “Vlog│Slik styler jeg håret ✨

 • Susanne casandra
  Gøy med video 🙂

 • Helene
  Hei, bør man ha glatt hår når man begynner med rullene? Jeg har ganske krusete/krøllete hår naturlig, så lurer på om jeg må rette det ut før jeg bruker rullene? 🙂

  • Hei! Nei, det må du nok ikke så lenge du føner håret tørt først ❤️ Litt vanskelig når jeg ikke vet hvordan håret ditt er da, men hvis ikke går det nok greit å rette det først 😍

 • Bell
  You.SO.cute!! Overload <3 veldig fint resultat, absolutt noe jeg burde vurdere å skaffe meg, som alltid er kjedelig på håret 🤭❤️🌼

 • Linn
  Haha digger at du slår til med litt «upassende» humor 😂 «den har vi hørt før», ler meg i hjel! Du er så søt!

 • Elisabeth
  Så fiiin❤️
  Må bare spørre om hvor genseren din er fra? Må herme etter den, slik jeg føler jeg gjøre med alle klær du har😅😅

 • Christine
  Hvor har du kjøpt genseren du bruker i videoen? Dritfin <3

 • Martine
  Hvor er genseren og de tre halssmykkene fra?? Utrolig fint 😍

 • L
  Hvor er genseren du bruker i videoen fra?💛

 • Johanne
  Hvor lenge holder de seg fine og hvordan blir resultatet hvis man krøller uten å ha dusjet først? 🙂

  • Jeg vil jeg si en dag! Føler de sitter bedre hvis man gjør det på helt rent hår 🙂 Men så skal det sies at det sikkert holder lengre på noen / og kortere på andre mtp. at vi alle har forskjellig hårtype!

 • Beate
  Hei! Så du skrev på IG at du hadde sluttet med lipfillers, hvorfor sluttet du og hvor lenge siden er det du sluttet med det?

  • Hei! Jeg sluttet rundt jul fordi jeg fikk en a-ha opplevelse når jeg så gamle bilder av meg selv. Synes jeg var finere uten! Etter flere år ble jeg litt blind på det. Ikke minst savnet jeg mitt ekte smil.. Jeg har ikke fjernet det jeg hadde, men det blir gradvis borte 👍🏻

 • Martine
  så fin <3 tror du disse funker på meg som har hår ned til korsryggen?

  • ❤️❤️ Det vet jeg faktisk ikke, er redd håret ditt er så langt at rullen ikke når helt gjennom med varmen? Men har du prøvd rundbørsteføner? Det har jeg brukt mye, og kanskje det vil fungere bedre på deg som er blessed med den lengden 😍

 • Herregud, du er herlig!!! Må kjøpe meg sånne ruller, sååå fint 😍

 • Therese
  Gøy med video!! Det ble veldig fint og naturlig. Hva heter neglelakken? Merke og farge. Sykt fin 😀

  • Åå, tusen takk 😀 Det er Ilona hos Just Trendy Nails som har fikset neglene mine! (sponset behandling) Fargen hun har brukt er SNS og heter ‘Very structured’! Klem ❤️

 • Malene
  BESTILT!! Gud for inspirasjon du er, digger alle råd og tips and everything du kommer med, ALDRI slutt med det du holder på med. <3

 • Helene
  Du er bare nyydelig! Får også inntrykk av at du er det på innsiden❤️ Om jeg en gang treffer på deg så skal jeg faktisk manne meg opp å si hei, det er noe jeg vanligvis aaaldri tør.
  Takk for fin video, trengte litt inspirasjon til hverdagsfrisyren!

  God helg, håper du koser deg masse med typen tilbake ✨ Jeg var selv i avstandsforhold i ett år, da jeg bodde i utlandet. Husker det var helt magisk når vi endelig så hverandre igjen. Og når dagene begynte å nærme seg tenkte jeg ikke på annet, samt kjøpte inn nye klær, kanskje en ny leppestift, undertøy, ++ u name it. Hehe 💘 Men jeg har flyttet tilbake nå, så endelig er vi i samme by igjen🌸

  • Ååå, Helene! Så søt og snill du er 😀 Made my day!! ❤️ Hadde blitt SÅ glad hvis du gjorde det – elsker å prate lesere som kommer bort 😀 Håper helgen din har vært helt super! Klm 😚

 • marie
  Hvor er klokken din fra? 🙂

 • Nathalie
  Liker videoen!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt klypene og spennene du bruker til å holde rullene på plass? Og om det er en spesiell type spenne man bør bruke?

 • Irina
  Kjempefin video❤️ Du bør få kort hår igjen😍 du kledde så godt å ha lob😍 klem til deg fine❤️

  • Jeg skal vurdere det! Men måå bare kjenne litt på hvordan det er langt først siden jeg har hatt kort så lenge 😇❤️ Du er skjønn!! Stor klem tilbake!

 • Tone
  Så skjønn du er <3 Kan jeg spørre hvor de store runde øredobbene dine er fra?

 • Polina
  Hei! Har du merket noe forskjell på håret etter du begynte med disse? Mtp. om håret er blitt slitt hvis du bruker de ofte 🙂 ?

 • Marianne
  Fin video 😀

  Hva heter sangen?

  God søndag videre <3

 • Mona
  Åå sånn må jeg kjøpe, så jo så enkle ut å sette i også. Men lurer på hvordan du føner håret og om hvilke produkter du bruker? Synes håret ditt så luftig ut og mye volum før du startet også.

  • Hei Mona! De er så enkel å bruke 😀 Jeg føner håret med hode ned mot gulvet for volum! Bruker alltid Bamboo Smooth Protectant Spray, denne har jeg sverget til i sikkert 6 år. Ellers bruker jeg hårolje i tuppene av og til. Men har naturlig krøller, så får veldig lett volum når jeg føner det! Klem

Comments are closed.