fbpx

Den følelsen man får når man åpner ytterdøren og lukten av rent hjem treffer en i ansiktet? Den er veldig deilig.

Jeg har hatt vaskehjelp i nesten to år som har vasket hos meg hver torsdag. Ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg har hatt lyst til å benytte den tiden til noe annet. Jeg har støv på hjernen, det er ingen hemmelighet! Men for en stund siden valgte jeg å slutte med det og ta vaskingen i egne hender. Jeg er så nøye, og når det kommer til rengjøring er det liksom ‘my way or the highway’! Også må jeg le litt av M også som sier – “jeg hadde elsket å være din vaskehjelp, man ser jo ikke forskjell når de har vært her eller ikke. Hadde det vært min jobb her, så hadde jeg bare sprayet litt godlukt i rommet, åpnet en pose twist og satt meg ned for å se på TV til tiden gikk ut”. Haha!! Den episoden på Tv2 Hjelper deg hvor de testet vaskehjelp satt også en støkk i meg. Jeg tror ikke dere vet hvor mange ganger jeg har presisert ‘USE ONE KLUT FOR THE TOILET, OKAY? Hahaha. Uff.. Men nå vet jeg liksom hvor rent det er, og jeg får med meg ting andre kanskje overser. Dessuten synes jeg det er GØY når jeg først er i gang! Jeg fyrer opp musikken på full guffe, setter håret opp, og svinger moppen. Etterpå tenner jeg lys, setter meg ned, og nyter følelsen av et rent og ryddig hjem. Høres jeg gal ut? Vel, da får det i så fall bare være. Hahaha!

Det eneste som er skittent her hjemme nå, det er meg og Billy. Vi skal hive oss i dusjen as we speak, for om en time kommer M hjem! Jippiiiii.

Og forresten, luktelys og sleep mists finner dere alltid på nattbordet mitt. Det setter prikken over i’en ✨

51 Responses to Nyvasket everything

 1. Så koselig soverom! Jeg lurer på om Sony-kamera ditt fremdeles er til salgs?:) jeg er veldig interessert og håper på raskt svar for er i ferd med å kjøpe et annet:*
  Virker sikkert sykt desperat siden jeg har prøvd å nå deg på Finn, SMS, insta og nå her😄

 2. En offshore arbeider reiser, en annen kommer hjem… I dette tilfellet er det min mann som reiser og jeg gråter som en unge hver gang… Men får også de deilige sommerfuglene i magen når det nærmer seg hjemkomst😍

  Jeg lurte på hvilke rengjørings produkter du bruker/anbefaler?
  Jeg eeelsker duften av rent hjem men samtidig ikke så fan av tunge kjemikalier som ikke er bra for hverken oss eller miljø.
  Har prøvd meg litt med egenlagde midler som inneholder feks. eddik, essenser o. l.

  Må ellers si at jeg stoooorkoser meg med å lese bloggen din, den gjør meg rolig og jeg føler det er så behagelig å se på de fine bildene dine.
  Og du er et flott forbilde for unge jenter og en stor inspirasjon når det kommer til klær, hjem og ja, det meste.

  Mvh Lisa

  • Hei Lisa! Gud, for en nydelig kommentar å lese etter en lang dag. Setter stor pris på deg og at du legger igjen fine ord ❤️ Første uken gråt jeg også som en baby! Men så vipps gikk andre uken superfort. Blir jo helt nyforelsket når det er hjemkomst – beste følelsen 😀

   Når det kommer til rengjøringsprodukter bruker jeg faktisk bare grønnsåpe. Jeg elsker den lukten! Men har du testet serien fra Klar? Denne skal være mildere 😇 God klem!! 😍

 3. For en fin farge på veggen😍 hva heter den?
  Og hvor er teppe fra?😊

  Har selv kjæreste som jobber offshore, og vasker alltid heeele huset før han kommer hjem❣️

  • Tusen takk, Lisa!! Fargen heter Green Marble og er fra Jotun 😀 Teppet er fra H&M Home ❤️ Og ja, kjenner meg så igjen! Man vil jo liksom at de skal komme hjem og at alt er strøkent etter en periode med savn! Hehe 😇

 4. Hei
  Sluttet også med vaskehjelp,ble aldri fornøyd. Pga språkproblemer hos mange av de som vasker er det lett for misforståelser og det du tror blir gjort blir ikke det
  Hvilken duft har lyset på soverommet og hvor kjøper du de??
  Ha en super kveld😊😊

  • Hei! Ja, opplevde mye det samme.. 😬 Lysene er fra H&M Home og lukter skikkelig godt! Det som heter “night peony” er perfekt til soverommet – lukten er veldig behagelig, aromatisk og avlsappende ❤️

 5. Du har det så utrolig fint! Du inspirerer så mye <3

  Hvor har du kjøpt plisségardinen på soverommet og husker du pris?
  Og nattbordet, hvor er det fra + pris?

  Ønsker deg en fin uke videre <3

  • Tusen tusen takk, Sara! Det gjør meg så glad ❤️ Plisségardinen kjøpte jeg på Bohus! Jeg fikk helt SJOKK når jeg fikk regningen på den, tror det kom på rundt 3500. Enten har jeg blitt lurt eller så er det bare dyrt å bli voksen 😂 Mulig fordi jeg skulle ha den dobbel for at den ikke skulle slippe inn noe som helst lys, og at det ble bestilt med spesialmål.. Men men, uansett 😂 Nattbordet er fra Bohus det også, og det kostet rundt 399 tror jeg! Klem 😀

 6. Denne vaskingen er akkurat som å høre meg 😂 Såå deilig og meditativt når man bare kommer seg igang!
  Hvor kjøper du sleep mist forresten?
  Klem ❤️❤️

 7. Nei, du er ikke gal, haha! Elsker å ha rent hjem, men kan ikke si jeg elsker å vaske 😛 Men hjelper på med musikk/podkast på øret, det blir en form for avkobling 😀 Heller vaske enn å sette seg i sofaen og vite at det er skittent rundt meg, det klaaarer jeg ikke:P

 8. Soverommet ditt ser ut som en drøm! Utrolig harmonisk og så deilige farger. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt alle putene dine? 🙂 leter etter behagelige puter slik at vi kan få den hotellfølelsen på soverommet vårt her hjemme

  • Så snill du er!! ❤️ Tusen takk 😀 Putene vi sover på (de fremst) er fra Princess. De er suuperdigg og er fra Dream Collection serien! De avlange i midten er fra H&M Home og de største hotellputene bak er fra Ikea 😀 Kjempefornøyd!

 9. Hahaha fin tekst. Husker jeg så den tv2-episoden, og tenkte på deg 😅 (x blogger har fått sponset sånn vask, lurer på hva de tenker nå..). DIGGER at du tar saken i egne hender. Praise be.

 10. Heisann!!

  Hvor kjøper du sengetøyet frå? Feks, hvor er det kvite sengetøyet frå?❤️ Så fint og simpelt, får skikkelig Hotell følelse!

Follow @ Instagram