fbpx

God fredag, fininger! Vi er vel fremme i Makarska, og det som møtte oss var ikke helt som forventet. Vi landet nemlig til full storm med regn og vind, haha! Det er jo ikke akkurat en overraskelse med tanke på min flaks. MEN, vi storkoser oss nå uansett – og fra i morgen av er det meldt knallsol og 30+ resten av ferien. Da kan man virkelig ikke klage! Jeg kjenner uansett at det er deilig og endelig være på plass, sol eller ei. Skuldrene har allerede senket seg, jeg er på tiende isen, og nyter ferietilværelsen til det fulle. Jeg gleder meg til å dele Makarska med dere! Håper dere nyter sommeren hvor enn dere er ☀️

Jeg er allerede på typ tiende isen, og fortsetter i det tempoet 🍦

16 Responses to Let the vacay begin

  1. Makarska er fantastisk, kom hjem for bare noen uker siden 🙂 Dra på Hrpina for å spise hvis dere ikke allerede har prøvd!

  2. Hvilket hotell bor dere på? ❤ Hvordan er frokosten der? Jeg er så i tvil på hvilket hotell jeg ønsker å bo på i Kroatsia…

Follow @ Instagram