fbpx

41 North Audley Street – W1K6ZP – Mayfair

.. Slik ser min drømmelunsj ut, og den fant jeg på NAC!

L u n c h  O’  c l o c k ✨

•  •    •    •  •  •    •    

.. Noe av det jeg elsker med å reise, er og spise ute! I London bugner det av gode spisesteder, og NAC ble fort en favoritt. Her har de alt du kan tenke deg, og du kommer ikke gjennom menyen før munnen er fylt med vann. Jeg lever for avocado toast til frokost, og denne er en av de bedre jeg har smakt! Men, det skal sies at ingen slår The Butcher’s Daughter i New York sin. Hemmeligheten deres er nemlig karri og sennepsfrø i oppskriften, og det smaker helt nydelig selv om det kanskje høres litt sketchy ut! (Et lite tips hvis du vil gjenskape verdens beste avocadotoast..) ?Den rosa beetroot latten derimot, har danket ut alle jeg har smakt hittil. Herregud så god den var! Hit må dere ta turen innom når magen begynner å rumle. Pannekakene kan også anbefales ✨

One Response to Lunch at NAC Mayfair

  1. Åhh! Det så utrolig koselig og godt ut? Kan jeg spørre hvilket/hvilke objektiv du har brukt her??

Follow @ Instagram