fbpx

Meat free Monday vet jeg mange har innført i livsstilen sin, så hva passer vel bedre enn en superdigg oppskrift uten kjøtt i dag! Denne retten er laget på 15 minutter, og smaker kjempegodt. Zoodles har blitt superpopulært, og det er ikke rart! Det er jo så godt, og ikke minst et fantastisk alternativ til pasta som man gjerne føler seg litt ‘trøtt’ og ‘tung’ av. Det gjør i hvert fall jeg! For å lage ‘pasta’ av squash, trenger man helst en spiralizer. Dette får man kjøpt blant annet hos Jernia, Enklere Liv ++. Jeg er SÅ glad i min fra Gefu! Skal man lage salat kan man fort gjøre den litt mer fancy og crunchy med en spiralizer.

I n g r e d i e n s e r (2 pers) 

2 squash
Cherrytomater
Pinjekjerner

P a s t a s a u s:

Litt olivenolje
1 grønnsaksbulljong
1 boks hermetiske tomater
Finhakket fersk basilikum
1 finhakket hvitløksfedd
Salt + pepper

.. Når du har strimlet squashen tilbereder du den ved å dampe den i en sil over kokende vann med lokk over i 3 minutter.

Hvis du ikke vil lage pastasausen selv, kan jeg faktisk anbefale Rema1000 sin egen på glass. Denne er tilsatt lite og naturlige ingredienser. Faktisk veldig god om man piffer den litt opp med krydder og olivenolje..! Denne er også uten tilsatt sukker, i motsetning til de fleste ferdigsausene.. God uke til dere! ✨

One Response to Meat free Monday

  1. Hei:)
    Noe helt annet enn innlegget, men vurderer en tur til Barcelona og synes det er veldig vanskelig å finne hotell.
    Hvordan var beliggenheten på det dere bodde på? Langt til stranda?

Follow @ Instagram