fbpx

Dette antrekket er det perfekte go-to antrekket mitt i hverdagen, og når jeg skulle designe en kolleksjon for BikBok i samarbeid med TINE var det ingen tvil om at jeg måtte inkludere noen av mine favoritt go-to basics. Denne t-skjorten er en drøm – materialet er av økologisk bomull og den er SÅ myk og comfy! Jeg ønsket å legge til litt ‘ripped’ detaljer på den for at den skulle skille seg ut å være mer enn bare en basic t-skjorte. Rett og slett litt annerledes..!

Som dere vet har jeg latt meg inspirere av TINE sine sommerlige drikker når det kommer til hvert eneste plagg. Når det kommer til Noisy, så er denne drikken også annerledes. Dette er en forfriskende og sprudlende blanding av både juice og kullsyre. Jeg elsker gode drikker med smak, og ekstra glad blir jeg når de er uten tilsatt sukker slik som disse nyhetene. Det betyr derimot ikke at det går på bekostning av smak! Begge Noisy nyhetene med smak av Pære/Sitron og Mango/Pasjon er ufattelig gode, og perfekt leskedrikk å ha tilgjengelig i vesken på varme sommerdager. TIPS: heller du Noisy over i en punchbolle med masse isbiter, mynteblader, frisk frukt og bær, får du den perfekte, nedkjølende sommerdrikken hvis du skulle få gjester over.

Jeans: HER
T-skjorte: HER

•  •    •    •  •  •    •    

Jeansen er min absolutte hverdagsfavoritt i garderoben nå om dagen, og jeg elsker vasken og detaljene på den. Ikke minst at stoffet er så mykt og komfortabelt at det klemmer kroppen! Med et par sandaler på føttene og disse basicsene med noen statement-smykker føler jeg meg finest.

· K o n k u r r a n s e ·

Den heldige vinneren er kåret! Gratulerer Henriette Haslerud ?

Noisy drikkene fra TINE lot meg blant annet inspirere av det urbane når det kom til kolleksjonen. Tanken bak alle plaggene var at de skulle passe perfekt inn i det travle og pulserende bylivet! Jeg har fått muligheten til å dele ut hele kolleksjonen min til en av dere, og derfor spør jeg dere – hvilken storby er deres favoritt, og hvilken Noisy variant ville dere hatt med dere i vesken? Legg igjen svaret deres i kommentarfeltet, samt hvilken størrelse dere ønsker ✨

979 Responses to Byliv & sommerdrikk

  • Størrelse: S i jeans og XS i overdeler og bukser

   Storby: New York
   Noisy drikk: Sitron og Pære

 1. Vakreste deg! London er min favorittby <3 Noisy pære/sitron hadde uten tvil vært perfekt i vesken! Ønsker størrelse M 🙂

 2. Min favoritt storby er definitivt Roma. Elsker den italienske arkitekturen og ikkje minst maten?? I vesken min ville eg tatt med meg noisy med smak av pære/sitron???

 3. Min helt klart favoritt storby er London!!❤️ Ville hatt med meg noisy med mango/pasjon i vesken ??

 4. Så fin du er! Har lyst å bestille buksen, men er usikker på strl. Hvilken strl har du?
  Kos deg videre i London <3

 5. Jeg ville tatt med meg Noisy med smak av mango/pasjon i vesken til fantastiske New York <3

 6. Jeg blir aldri lei av fantastiske New York, og ville nok valgt å hatt mango/pasjon i veska ????

  Vil gjerne ha klerna i L!

 7. Favorittbyen min er new york og jeg ville tatt med noisy pære og sirton 🙂
  Om jeg vinner ville jeg hatt klærne i L

 8. Barcelona er helt klart favorittbyen – den har ALT! Og med meg i vesken ville jeg hatt Noisy Pære/Sitron.

 9. Madrid?????? og ville definitivt hatt Noisy med pære/sitron i vesken mens jeg spradet rundt i kolleksjonen din i xs!
  ???

 10. London er min storbyfavoritt av de byene jeg var vært i, ville hatt Noisy med Mango/Pasjon i vesken? str L

 11. Min favorittby er vakre pariiis ? og der hadde jeg absolutt ville hatt med meg Noisy mango & pasjon ?? hadde jeg vunnet ønsker jeg strl M ???

 12. Jeg elsker elsker elsker Paris!! Den byen har virkelig hjertet mitt altså.. Jeg skal tilbake nå i august, og da ville jeg hatt med meg den med mango og pasjon – perfekt kombo!! ❤️❤️ Krysser fingrene, har sååå lyst på kolleksjonen din!!

 13. Jeg elsker London og jeg ville tatt med meg Noisy Zero Mango og Pasjonsfrukt dit. Mere sommerfølelsen hadde ikke gått an.

 14. Min storby-favoritt er uten tvil Barcelona? fineste byen jeg noen sinne har besøkt, nydelige strender, kulturen og shoppingen – fineste jeg har sett. I vesken hadde jeg trolig hatt med meg noisy sommer edition, perfekt i varmen? ønsker gjerne i str S i topper og XS i bukser?

 15. London er min favoritt storby! I den flotte byen ville tatt med meg noisy med mango/pasjonsfrukt i sommervarmen ❤️ Jeg vil gjerne ha str S hvis er jeg så heldig å vinne ☺️?☀️

 16. For alltid New York og kunne tenkt meg å ha med Nosisy med mango & pasjonsfrukt! Elsker den komboen.

 17. Åå elsker new york! Har vært der 2 ganger før og elsker den byen! Skal tilbake no i høst og gleder meg såå mye!❤️ Var også veldig uheldig og fikk ikke tak i noe fra kolleksjonen din? Så har veldig lyst til å få tak i den for gud såå fin! Synes mango og passion er den beste noisyen ?? SÅÅ good! Ønsker kolleksjonen din i str S/M litt usikker på hvordan den er

 18. Valget står mellom Paris og New York, men tror New York vinner den egentlig<3 Jeg ville hatt meg meg noisy med mango og pasjon. så deilig!

 19. Stockholm er min absolutte storbyfavoritt som jeg har besøkt hittil! Kort sagt bare alt i en by og uendelig med muligheter til å gjøre det en vil – og passer for alle!?

  Størrelse Small❣️

 20. Min favoritt storby må nesten være New York ✌? Noisy med smak av eple/pære hadde nok vært den foretrukne å ha vesken!

  Størrelse xs

 21. London er min storbyfavoritt, og jeg ville hatt med meg Noisy med mango og pasjon i vesken?

 22. Helt klart London? Kanskje pga jeg ikke har vært i så mange andre storbyer???‍♀️ Av Tine sine nye Noisyer, så elsker jeg Mango/Pasjon smaken???✨
  Ønsker str XS i klærne om jeg skulle vinne??

 23. Har fått helt dilla på den nye Noisy Zero mango/pasjonsfrukt! Helt NYDELIG, i likhet med BikBok kolleksjonen din! Er jeg så heldig å vinne ville str. S vært supert! ❣️

 24. Favoritt storby er helt klart London! Jeg ville hatt mango og pasjonsfrukt med meg i vesken! Krysser fingrene for at jeg vinner den fantastiske kolleksjonen din, digger virkelig ALLE plaggene! Str S??????❤️

 25. Angående storby så er det vanskelig å svare på, eg har enda til gode å oppleve mange flotte storbyer, men Rotterdam i Nederland er ein favoritt. Eg ville hatt med ein NOISY med smak av pære/sitron <3 eller kanskje begge, haha.
  Ååå, det ville ha vore ein drøm å vunne nye klær! Ønsker str M:) Etter mykje og lang behandling mot spiseforstyrrelser er det nesten ingen av klærene mine som passer lengre, så det ville vært heilt gull å vunne nye, og ikkje minst SÅ lekre klær å fylle klesskapet med! 🙂 krysser fingrene <3

 26. Åå?!! Min favoritt storby må være Bangkok..,eller bare Oslo, så to vidt forskjellige byer, men klarer ikke å bare velge en. Hehe! Bangkok er så utrolig kul og spennende by, nye ting å oppleve hver gang? i en slik storby ville jeg hatt med meg Noisy med mango og pasjonsfrukt!!
  Klem Anna

 27. Min favoritt må være Paris og ville gjerne hatt med meg Mango/Pasjon i vesken dit! ????

  Kolleksjonen din er så fin!! Skulle gjerne hatt den i str Small

 28. Favoritt storby er Sydney, ville tatt med meg mango/pasjon og bruker størrelse S ❤️

 29. Jeg har aldri vært i noen storby men drømmer om å reise til New York 😀
  Jeg ville tatt med meg Noisy med Eple og drue siden den har vært en favoritt i flere år ?

 30. Barcelona er min favoritt storby ??☀️ I vesken ville jeg hatt med noisy med smal av pære og sitron ??

  Ønsker størrelse XS ?

 31. Hei.

  Jeg er ikke så veldig bereist av meg, men det er to byer jeg har besøkt, London og Roma. Av disse velger jeg London som min favoritt by. ?

  Av drikke er det noisy mango/pasjon som er best.

  Str: S/M avhenger av klesplaggets form og design.

 32. Min favoritt storby er New York❤️ Jeg ville hatt med meg pære/sitron i vesken?? Størrelse S. Digger deg!

 33. New York City, byen jeg elsker! Jeg har vært der en gang, i 12 timer og drømmer om når jeg skal tilbake! Jeg har hamstret inn kanskje 20 Noisy mango/pasjon for den er helt rå!! Jeg elsker kolleksjonen din Eirin – og deg forbildet mitt, virkelig en kolleksjon som passer alle!! Jeg ønsker meg strl L <3

 34. Bergen må være den beste storbyen, av alle stedene jeg har vært! Mango/Pasjon noisy ville vært med meg! Elsker alt med mango i! ?

 35. Min absolutt favorittby er København!!?elsker alle bygningene og livet byen har å by på!
  Min favorittnoisy er mango/pasjon.

  Jeg bruker størrelse Small.

  Ha en fin sommer, Eirin☀️

 36. Min favoritt storby er St.Petersburg og jeg ville tatt med meg Noisy Mango-Pasjon ?? herregud så fine klær du har designet!

 37. Min favorittby er faktisk Oslo, det er ingen ting som slår varme sommerdager i Oslo, fylt av piknik i Frognerparken (og da gjerne med noe godt å drikke til☀️). Syntes kolleksjonen din er utrolig fin, og ønsker plaggene veldig gjerne i str small?

 38. Ville hatt med meg Mango/Pasjon varianten, London er min storby favoritt 🙂
  Ville hatt klærene i str L 🙂
  Hvor er skoene fra ?

 39. Min absolutt favoritt storby er New York✨ I vesken hadde jeg ville hatt med Noisy Mango/Pasjon!
  Strl: S

 40. Min favorittby utenlands er Gøteborg, i Norge liker jeg aller best Bergen. Dette fordi jeg liker det litt mindre og oversiktlig. Jeg liker tanken på å kunne gå dit jeg vil.

  Av noisy-drikkene hadde jeg valgt Mango- og pasjonsfrukt. Jeg er en sucker for friske fruktige smaker.

  Ønsker deg en fin kveld!

 41. Min favorittby er uten tvil New York, og med meg i vesken ville jeg hatt mango/pasjon <3 str M

 42. Min favoritt storby er New York. Det er noe ekstra med stemningen, kulturen og alle inntrykkene man får suge til seg?? Litt magisk. Ville tatt med meg Noisy – Pære & sitron. Den er frisk og god, perfekt i parken eller i skyggen mellom skyskrapere☺️

  Str S/M tror jeg.

  Klem Ida

 43. Min favoritt storby er definitivt London eller New York! Begge fulle av liv og farge og lys, i tillegg til god mat og freshe stiler over alt. London er litt mer Go-to enn New York, men føler meg alltid som i en film i begge byene. I vesken i en av disse storbyene ville jeg hatt med meg noisy med mango og pasjon, rett og slett fordi den kombinasjonen aldri slår feil i mitt smakspallett.

 44. Min favorittby er definitivt London! Og jeg ville hatt med meg Mango/Pasjon i vesken! Størrelse M ?????

 45. Har med meg Noisy zero med smaken pære og sitron! Sommerens stoore favoritt og har nok allerede drukket et par liter av den etter den ble lansert, ja – hehe ? i konkurransen ønsker jeg meg gjerne strl L?

 46. Ønsker å dra til Amsterdam & jeg ville tatt med Noisy med smak av mango/pasjon! Str M❤️

 47. Oslo er helt klart min favoritt storby, og jeg ville hatt med meg den nye noisy mango/pasjon i vesken?Elsker kolleksjonen din! Ønsker XS om jeg er så heldig å vinner☺️?

 48. Roma og noisy mango/pasjon er definitivt de to favorittene??? Og kolleksjonen din selvfølgelig!! Str M, hvis jeg er verdens heldigste??

 49. Min favorittstorby er København og jeg ville hatt med meg Noisy Zero pære/sitron 🙂 Ønsker klær i strl L.

 50. Min favoritt storby er New York? og min favoritt noisy variant er noisy med eple og drue! Str M ❤️

 51. London er min favoritt-storby, og jeg ville hatt med pære og sitron?? bruker størrelse medium?

 52. Noisy med eple/fersken/pære smak smaker helt nydelig!og new York er absolutt story favoritten!?

 53. Min favoritt storby er definitivt Roma. Og Noisy med mango og pasjon er den aller aller beste!! Nydelig i sommervarmen 🙂

  Jeg er en størrelse small 🙂

 54. Bergen er og forblir min favorittby, og Noisy Pære/Sitron tar jeg gjerne med meg på strolling. ?? Ønsker meg veldig gjerne kolleksjonen din i størrelse S!

 55. Åh vanskelig å velge én, men det må nok bli New York! Har kun vært der én gang, men det var helt fantastisk <3 Ville hatt med meg Noisy pære/sitron 😀

 56. Den soleklare favoritt storbyen er New York og i vesken ville jeg hatt med meg Noisy eple/drue <3 Str. M.

 57. Min favoritt storby må være Paris og jeg ville hatt med meg noisy mango/ pasjon i vesken ?

 58. Roma er helt klart min favoritt, siden det er en så nydelig by ? Ville hatt med meg mango/pasjon, og jeg er str. xs ?

 59. Wow! Min favorittstorby er definitivt Paris! Kan sitte i timesvis på en café i en sidegate og bare se på mennesker som går forbi. Min favoritt Noisy-drikk er nok Mango og Pasjonsfrukt, da det er to av mine favorittfrukter. Jeg er en størrelse medium?

 60. Ååh som jeg elsker kolleksjonen din, Eirin! Min favorittstorby må nok være New York, til tross for at jeg aldri har vært der(!). Nå er jeg så heldig at jeg skal dit en tur i sommer og ingen tvil om at det fortsatt kommer til å være min favoritt <3 ville gjerne hatt med meg Noisy pære/sitron i vesken på vei til flyplassen, og klærne i strl. xs!

 61. København, uten tvil (kanskje ikke så stor som andre men utrolig fin)
  Noisy Zero, mango og psjon
  Størrelse small:))

 62. Var akkurat i New York, og tror kanskje det har blitt min nye favorittby! Der ville jeg tatt med meg noisy pære/sitron (gjerne i central park en soldag). Ønsker meg størrelse s.

 63. Det er vanskelig å velge en by, men tror jeg måtte valgt London. Jeg får alltid en skikkelig god følelse inni meg når jeg går gatelangs i London, det var også dit jeg var på konfirmasjonsleir for noen år siden. Jeg ville gjerne hatt med Noisy mango/pasjon. Str S 🙂

 64. New York er garrantert min favoritt storby, og jeg ville hatt med meg en Noisy med smak av pære/sitron i veska<3

 65. Favoritt storby må bli Sydney (!) og jeg ville hatt med meg Noisy med mango/pasjon i veska! ?✅
  Overdel S og underdel +jumpsuit XS

 66. London er en av favorittbyene og iste noisey epleogdrue ?str s ♥️ nydelige bilder av deg og Håper dere hadde en nydelig tur ?

 67. Noisy -mango/pasjon

  Har ikke vært i så mange storbyer men elsker blant annet Stavanger, Bergen og Uppsala i sverige!

 68. Barcelona er en av favorittbyene mine. Proppfull av kunst og mote, men har også strand sånn at man kan få en litt av begge deler. Jeg ville hatt med meg noisy mango og pasjonsfrukt i veska. Herlig på smak. Størrelse xs☺️ Elsker kolleksjonen din så hadde vært helt fantastisk å vinne!?

 69. Min favorittstorby er Milano, og jeg ville hatt med meg Noisy zero med eple og drue ❤️

  Bruker størrelse S/36 🙂

 70. Noisy zero pære/sitron og LA! Elsker kreativiteten og arbeidsånden i den byen. Alle jobber med noe! Størrelse L.

 71. Min favorittstorby er San Francisco, for det er en så avslappet og fin by. Ville definitivt tatt med meg Noisy med pære/sitron, for det er en super kombinasjon! 🙂

 72. Min favoritt storby er Stockholm, og jeg ville hatt med noisy pære og sitron i vesken! Ønsker str M ?

 73. Jeg ville tatt med meg Noisy med smak av Mango og pasjon til Paris? og jeg ville gjerne hatt på meg kolleksjonen din i størrelse M når jeg er der!

 74. Min favoritt storby er definitivt New York! Elsker absolutt alt med den byen – det er en helt spesiell atmosfære. I vesken ville jeg hatt med meg Noisy med mango og pasjon 🙂

 75. Min favoritt storby er garantert Paris og liker best pære/sitron noisy. Bruker størrelse M/L ❤️❤️❤️❤️

 76. Jeg elsker London, reiser dit hvert år! Også ville jeg gjerne hatt med meg pære/sitron ?

 77. Min absolutte storby er Paris!! Vært der så mange gamer og blir aldri lei! Noisy med pære og sitron er vel den jeg liker best og ofte kjøper med meg på jobb?

  Skulle så veldig gjørne ha vunnet denne konkurransen da jeg elsker kolleksjonen din og noen av de tingene jeh virkelig ønsker meg er utsolgt i nettbutikken til bikbok? Og siden jeg bor langt unda byen og ikke drar dit så ofte er det ikke så lett å få tak i før det er tomt i butikk også?

 78. Noisy mango/pasjon

  Har ikke vært i så mange storbyer men favoritter er Bergen, Stavanger og Stocholm . Ønsker størrelse S/M

 79. Digger vesken din, har hatt lyst på en lignende lenge! Min favoritt storby som jeg har vært i er Trondheim, rett og slett fordi jeg har ikke reist til storbyer når jeg har vært ute å reist, reiser til mer natur hehe 🙂 så for meg er Trondheim en perfekt LITEN storby som ikke er for masete, med hyggelige folk! Kunne gjerne tatt med meg en noisy med pære/sitron på byvandring der! Str S 🙂 Ha en fin kveld!

 80. Min favoritt storby er New York, uten tvil! Jeg ville hatt med meg noisy mango/passion i veska gjennom gatene i Soho!

  Strl. M.

 81. London er min favoritt storby, da jeg bor og studerer der! Ville gjerne hatt med meg mango og pasjonsfrukt Noisy i vesken her <3
  Ønsker M i kolleksjonen din!

 82. Min favoritt storby er Stockholm! Elsker den byen som har alt, men ikkje er full av turistar, noko som er eit pluss 🙂 Om eg skulle hatt ein noisy variant med meg, ville da blitt mango og pasjon! Hørtest veldig frisk og god ut, må prøvast! Om eg skulle ver så heldig å vinna måtte eg hatt størrelse smaal <3
  Du er forresten utrulig inspirerande om dagen<3

 83. Min absolutte favoritt er New York! Stemningen, folkene, atmosfæren- absolutt alt er like fantastisk som det er på film og Sex and The City! Skulle jeg dratt til New York nå ville jeg tatt med meg en Noisy med Mango/Pasjon<3

 84. London er min favortittstorby! Ville hatt med meg noisy med smak an mango og pasjon. Ønsker størrelse medium??

 85. Paris er min favoritt storby! Og der, og for så vidt alle andre stedet ville jeg hatt Noisy med smak av mango/pasjon i vesken. Jeg ønsker str M ??

 86. Eg elsker noisy vinter ? og London er min storby-favoritt?! Ønsker meg den fine kolleksjonen din i str L??

 87. Så fin du er med din egen kolleksjon!
  Min absolutte favorittstorby er London. Når jeg er i London får jeg en helt annen ro i kroppen, merkelig nok siden det er så mange folk og så mye som skjer der. Det er alltid noe å gjøre, menneskene er hyggelige, mange gode spisestedet og utrolig mange hyggelige hus/leiligheter. Jeg har bare gode minner når jeg er derfra, og lengter stadig tilbake.
  Min favorittnoisy som jeg ville tatt med meg i vesken er den med pære og sitron. Jeg syns personlig at det er en fin blanding mellom syrlig og søtt (hvis du skjønner). Det er en virkelig sommerdrikk for meg, som jeg har kjøpt gjentatte ganger!

  Hvis jeg er så heldig å vinne, så er det størrelse Small.

 88. Jeg har lagt mitt elsk på Roma! Atmosfæren, maten, arkitekturen og bare livet ? Begge Noisy drikkene ser gode ut, men jeg er svak for sitrus, så da må jeg si at pære/sitron kunne vært med meg i vesken ? Det ville vært så gøy å vinne, og da ville jeg i så fall hatt størrelse xsmall i det meste, utenom jeans og jeansskjørt, tskjorten og jeansjakken. Klem ?

 89. New York er desidert min favoritt blant storbyene. Og etter å ha smakt Noisy med pære og sitron er dette min go-to drikk i sommer.
  Vet ikke størrelse i alle plagg, men jeg er normalt en 36 / S (:

 90. Paris er min favoritt storby, jeg giftet meg der til og med❤
  Den Noisyen som jeg ville hatt med i vesken, basert på både smak og utseende er mango/pasjon. Den e så frisk og fresh!
  Elsker kolleksjonen din og kunne tenkt meg alle plaggene i størrelse S?

 91. Jeg villa bringt med meg Noisy Eple, Fersken og Pære til favorittbyen min Stockholm.

 92. London er min favorittby! Jeg og mannen min var der en helg før jul og det var så fantastisk! Vi skal absolutt tilbake på sommerhalvåret også ☀️

  Noisy -??

  Elsker kolleksjonen din og ønsker meg alt i størrelse small!

 93. Jeg ville definitivt tatt med meg mango/pasjon til Gdansk!! En av mine favorittbyer ????
  Størrelse M ?

 94. Paris er min storby favoritt, og jeg elsker Noisy mango/pasjon så jeg hadde valgt den! Størrelse Medium. ?

 95. Drømmekonkurransen!!
  Min storbyfavoritt er ingen andre enn fantastiske Cancun!! Men skal ikke se bort ifra at jeg finner meg en ny favoritt i løpet av mitt forhåpentligvis lange og reiselystne liv! Med meg i vesken ville jeg hatt Noisy mango/pasjon ettersom dette minner meg om Mexicos fantastiske frukter <3

 96. Jeg liker best Noisy med pære og sitron og den storbyen jeg ville dratt til er Milano. Jeg bruker S i klesstørrelse

 97. Favoritt byen min er London. Jeg blir aldri lei av London, London er så vakkert med alle de fantastiske byggene og parkene. London har alt.

  Jeg ville ha hatt pære/sitron i veska mi, det er så oppfriskende og deilig smak. Ønsker meg størrelse M.

  Du har en fantastisk blogg!

 98. Min favoritt storby er definitivt New York! Føler det er den ultimate byen for å ta dødskule bilder, opplevelser og uttrykke seg gjennom klesstil! Og jeg ville helt klart tatt med Noisy med mango/pasjon?? elskerelsker kolleksjonen din, og vil gjerne ha den den i Small

 99. Paris er min favoritt. Jeg har aldri vært der, men helt siden jeg var liten, har det vært min store drøm å få reise dit. Mango/pasjon så veldig frisk og god ut, så den kunne jeg tenkt meg å hatt med. Str må bli L hvis man skulle vunnet?

 100. Storby favoritt: oslo, NYC!
  Juicebrusen Noisy Oransje, pære, eple og appelsin! ?

 101. Pære/sitron! Strl. S.

  Amsterdam er soleklart min store favoritt! Så mye å se, så mange hyggelige områder og et haaaav av spisesteder enten man ønsker frokost, lunsj eller middag?

 102. Elsker København, og ville hatt med meg mango og pasjonsdrikken!! Bruker størrelse s og m?

 103. Jeg elsker København og ville gjerne hatt pære/sitron i ranselen ✨ størrelse: S/M ?

 104. London er helt klart min favoritt. ??Ville ha hatt med mango/pasjon ✨ ville gjerne hatt kolleksjonen din i XS/S ?

 105. Paris er definitivt en av favorittene når det kommer til storbyer! Jeg ville hatt med meg Noisy med pære og sitron hot en varm vårdag? Og selvfølgelig klær fra din kolleksjon i størrelse 36/s ???‍♀️

 106. Barcelona, uten tvil! Ville tatt med meg den med mango/pasjon, så frisk og god. Størrelse S i overdel og M i underdel 🙂

 107. Hei, min favoritt storby er Glasgow. Så mange fine bygninger og helt nydelig der på en fin sommerdag. Ville hatt med meg noisy sin drikk med mango og pasjonsfrukt smak.

 108. Jeg får aldri nok av Paris. Jeg bare elsker atmosfæren, arkitekturen og romantikken. Jeg tror det vil være min favorittby for alltid ? Min favoritt fra Noisy er mango/pasjon!

  Krysser fingrene for den fine kolleksjonen din, og ønsker meg str S ?

  Klem til fine deg

 109. Har ikke vært i mange storbyer, men New York virker amazing! Jeg ville hatt den med mango ?

 110. Min absolutte storbyfavoritt er Paris, for en fantastisk fin by ? ville ha hatt med meg Noisy pære/sitron i vesken!
  Bruker str S ✨

 111. Jeg ville dratt til storbyen Paris som er fult av kjærlighet og fine farger. På turen ville jeg tatt med meg noisy mango/pasjon i vesken.

 112. Min favoritt storby er uten tvil New York, jeg savner byen like mye hver gang jeg reiser fra den!
  Jeg ville hatt mango/pasjon noisy i vesken min.
  Ønsker meg så utrolig mye alle plaggene i str.M!! Elsker kolleksjonen din.

 113. Jeg ELSKER New York ✨? I vesken hadde det gjort seg med en kald Noisy mango/pasjon, mmm! ?

  Hadde vert så gøy å vinne kolleksjonen din!! Syns klærne er sååå fine ? Str S, så krysser jeg fingrene ????

 114. Min favoritt storby er Roma!! Elsker den byen, med masse god mat og severdigheter. Ville tatt med mango og pasjonsfrukt Noisy i vesken. Ønsker klærne i str L

 115. Min favorittstorby er New York? Vært der både sommer og vinter, fantastisk by!! Favoritt-Noisy er pære og sitron. Ønsker str. M?

 116. Min favoritt er absolutt eple, pære og fersken. Sååå fresh. Favoritt by må være London. Størrelsen min er Large.

 117. Jeg har dessverre aldri vært i noen storby, og når datteren vår kom ble det vanskelig å prioritere. Nå er hun 1 år i sommer og vi prøver å få tatt en tur til min 25 års dag. Skulle jeg hatt med Noisy drikk ville jeg valgt samme som deg da jeg er veldig glad i litt syrlig smak 🙂 Hadde jeg vært såå heldig og vunnet kolleksjonen din ville jeg hatt det i størrelse S 🙂 Karoline

 118. Ikke så lett å velge mellom favoritt storby, da både London og Barcelona har fått en spesiell plass i hjertet mitt. Men akkurat nå ville jeg dratt til Barcelona med Noisy pære/sitron i vesken! Ønsker str M

 119. Tar med meg noisy pære og sitron til Barcelona, med en koffert som skal fylles med klær i størrelse M ?

 120. Min storbyfavoritt er Amsterdam! Bysykler, gode vafler med sjokolade og is og kanalbåt langs de nydelige gatene. Noisy med pære og sitron er min nr.1 når jeg skal ha meg noe godt i vesken!
  Jeg bruker størrelse xs✌?

 121. Of course; NYC, ingen over og ingen ved siden av ? mango og pasjonsfrukt må nok bli favoritten. Håper du har hatt en superduper helg i London, og gleder meg til updates ❤️

 122. Min favoritt storby er New York, og der ville jeg hatt en Noisy Zero mango/pasjon ❤️ Str. S

 123. Hadde selvfølgelig tatt med med Noisy Pære /Sitron i Romas varme gater ? Denne smaken assosierer jeg veldig med de friske drikker og desserter som serveres i Roma. Perfekt! Ønsker meg i stor M ? Krysser fingrene ?

 124. New York er helt klart favoritt byen. I den travle byen hadde det vært godt med Noisy pære og sitron i vesken.
  Størrelse M

 125. London er min absolutte favoritt-storby, så jeg er noe misunnelig på deg akkurat nå 😉 I veska villa jeg hatt en mango/pasjon, og jeg bruker størrelse Small. Tvi tvi 🙂

 126. Elsker Roma tidlig på høsten når det ikke er for varmt, så mye å se på og bra shopping!Ville tatt med meg Mango/Pasjon til forfriskning. Str.M

 127. London er min storby favoritt, og fersken/pasjon kunne jeg tenkt å ha i veska mi. ?☀️ Ønsker gjerne kolleksjonen din i str S/M ?

 128. Køben, uten tvil! Ville hatt med pære og sitron! Frisk og deilig, akkurat som å sykle rundt i Køben 🙂

 129. Favoritt storby er Paris, og jeg ville gjerne testet ut mango/pasjon da jeg ikke har smakt den varianten enda. Størrelse S ☺️

 130. Ho Chi Mihn er min favoritt storby og med meg dit ville jeg hatt med meg Noisy mango/pasjon??!
  Bruker størrelse smal.

 131. Mine favorittbyer er Paris, New York og Roma!! Klarer ikke velge bare en ? Og Noisy favoritten jeg ville hatt i vesken er desverre den de tydligvis har kuttet ut (til min store skrekk), altså Eple og Pære -så da ville det blitt Eple og Drue!

 132. Min favoritt storby er fantastiske Roma og jeg syns pære og sitron hørtes veldig godt ut ?? Hvis jeg skulle vinne ønsker jeg klærene i størrelse Large ?????

 133. Barcelona- litt av alt i denne byen! Ville hatt forskjellige smaker i veska slik at man kan bytte litt. Ønsker strl L/m??

 134. Noisy nyhetene med smak av Pære/Sitron?Barcelona er frem til nå min favoritt by! ?? Jeg bruker str S.

 135. Min favoritt storby er London! Alltid noe nytt å se, samt masse fine og gode kaféer og bra shopping! Jeg ville tatt med meg Noisy Mango/Pasjon i vesken ?? Strl M ?

 136. Barcelona må være min favoritt storby! elsker at byen er full av liv og kultur, og du kan oppleve så og si hva som helst her. alt fra de store shoppinggatene til de små koselige strøkene der du virkelig får en smak av den spanske kulturen. det er en utrolig vakker by som jeg skulle ønske jeg kunne reist til oftere. Hit ville jeg hatt med meg mango/pasjon drikken, elsker den!! hvis jeg skulle vært så heldig å vinne ønsker jeg str M i overdeler, men trenger nok L i de fleste bukser/underdeler <3

 137. Min absolutte favorittstorby er New York 🙂 Byen sover virkelig aldri og jeg lengter tilbake titt og ofte!
  Hvis jeg måtte valgt en Noisy å ha med meg i veska er det Sommer med eple, fersken og pære ?

 138. Min storbyfavoritt er Barcelona og jeg ville hatt med meg Noisy Zero Mango/Pasjon i vesken. Ønsker størrelse Small.

 139. London er min absolutte favoritt! Med Noisy mango/pasjon i vesken og kolleksjonen din i størrelse Small vil London, om mulig, bli enda bedre!

 140. Stockholm er en av mine favoritter og i vesken skulle noisy zero vært med!
  Nydelig kolleksjon du har laget?

 141. Warszawa faktisk! Koselig og gammel by, men likevel alt man trenger på en storby-ferie ?? Ville hatt pære og sitron, og de nydelige klærne i M/L ?

 142. Jeg er veldig glad i København på storbyferie. I vesken ville jeg hatt med meg Noisy drikk med smak av pære og sitron. Ønsker meg veldig kolleksjonen din i str small ?☺️

 143. Noisy eple,fersken og pære?
  Dublin! Ikkje at æ har reist så mye i det siste med tvillinga på 1 å ei på 4?

 144. Favoritt storby må nok være London og favoritten fra Noisy er Pære & Sitron! Jeg bruker Str M! Liker forresten bloggen din og deg kjenpe godt, og bildene dine er utrolig fine!

 145. Min favoritt storby, hvis man kan kalle det det(?)??, er og vil alltid være København. Ingen annen storby gir meg en slik lykkefølelse. Jeg ville hatt med meg en frisk Noisy med mango/pasjon. Måtte nok hatt størrelse medium i de fleste plaggene i den nye kolleksjonen din. Tvi tvi til meg??✨

 146. Min favoritt storby er Barcelona, med mulighet for strand og shopping. Den Beste noisy er Mango/Pasjon☺️☺️

 147. Nydelig kolleksjon?? Min favoritt-storby må være New York? Noisy med smak av mango/pasjon hadde da gjerne vært med i vesken! Ønsker str M om jeg er så heldig å vinne✨

 148. Jeg elsker New York. Byen er en sann drøm, da den byr på så mangt! Shoppingen, maten, parkene, utsikten og menneskene var helt fantastisk.
  Jeg ville tatt med meg drikken med smak av pære/sitron – fordi jeg liker de friske og gode smakene best 🙂

 149. New York er min absolutte favoritt storby, uten tvil! ?? Noisy med smak av pære/sitron ville jeg da hatt med meg i vesken ?

 150. Pære/sitron ville jeg tatt med meg! Og Amsterdam er min storbyfavoritt – falt FULLSTENDIG for den byen høsten for snart 2 år siden <3

 151. Mango/pasjonsfrukt er min favoritt❤️ Favoritt storbyen må nok være ny, selv om jeg ikke har vert der enda!
  Om jeg hadde vært så heldig og vinne, ønsker jeg størrelse m/l

 152. Jeg ville tatt med meg TINE Noisy med smak av Mango/Pasjon til Budapest??

  Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne, ville jeg hatt størrelse M?

  God sommer og nyt det varme været.

 153. London er min favorittstorby!! Og jeg ville hatt med Noisy med smak av pære/sitron i vesken! Str M.

 154. København er helt klart min favorittby!? & Pære/sitron er lett den drikken jeg ville tatt med i vesken!??Str:S

 155. new York!
  Ville hatt med noisy pære sitron i vesken✨
  Størrelse small
  Såå nydelige klær og mønster i kolleksjonen

 156. Min favoritt by er absolutt New York! Og med en Noisy Zero mango og pasjon hadde en dag i Central park vært perfekt???

 157. Favorittbyen er Roma som jeg har besøkt ved flere anledninger! Der jeg ville hatt med meg mango/passion i veska? Strl M.

 158. Min favorittby er Los Angeles ? det er drømmebyen min det, kjenner på en happy feeling av å være der. Med meg i vesken ville jeg hatt Mango/Pasjon ??
  (Str. M)

 159. Min favoritt storby er Bergen, vil alltid være det. Og Noysi drikken jeg kunne hatt i vesken måtte vært den med smak av mango /pasjonsfrukt ✨

  Str S

 160. Hei Eirin!

  Jeg har boken din og elsker kapittelet om klær og detox av klesskapet! Det har hjulpet meg masse! Lurer på om du kan lage et innlegg om hva man bør ha i sommergarderoben? Jeg syntes det er et mareritt hver sommer, har for mye som ikke brukes, vet ikke hva jeg skal spare på og kunne trengt «den ideelle sommergarderobe» – guide?

  Ønsker deg en fin dag??

 161. Ik – den var vanskelig!
  Men ville nok tatt med Noisy Mango/Pasjon og hele BikBok-kolleksjonen din i str S til Los Angeles! ??‍♀️?

 162. Favoritt storby er New York ?
  Favoritt noisy er mango/pasjon ?
  enkelt og greit ✨

  Kolleksjonen- og stilen din generelt er helt fantastisk! Jeg bruker Str. XS ??

 163. Min favoritt storby er London. Der finner man en blanding av absolutt alt og alle. Den beste følelsen er at man kan være akkurat seg selv. Jeg deltar gjerne i konkurransen av de flotte klærne, str.S. Og Noisy Mango/Pasjon er min favoritt fra smak til utseende!

 164. Jeg synes København er en helt utrolig vakker by!
  Noisy med pære og sitron smaker bare sååå godt!
  Om jeg skulle være så heldig at jeg vinner ønsker jeg meg plaggene i strl. Small! Krysser fingrene!

 165. Min favoritt er helt klart Roma, som å vandre i et museum? Jeg ville hatt med meg noisyen med smak av pære og sitron! Friskt og godt i en varm storby☀️ ønsker meg str S❤️

 166. Min favorittstorby er enten London eller København- vanskelig å bestemme seg. Jeg digget shoppinga i London, men trivdes også gatelangs i København 🙂
  Jeg ville hatt noisy mango/pasjon med meg i vesken ??

 167. Etter å ha reist verden rundt har jeg skjønt hva ordtaket borte bra, hjemme best betyr – jeg elsker Oslo. Kombinasjonen av byliv og natur passer meg midt i blinken. ❤️ Ville tatt med meg mango og pasjon i vesken som et must have når jeg er ute og farter rundt!

  Ønsker str 36, Small.

 168. Min favoritt storby, er definitivt Milano? hvis jeg måtte velge en av Noisy’ene, måtte det bli mango/pasjon?
  ooog til slutt; hele sommeren er i boks, hvis jeg skulle være så heldig å vinne hele kolleksjonen din(i XS)!
  ????☀️????

 169. Min favoritt storby er Barcelona, og ville gjerne hatt med Noisy med smak av mango/pasjon ? str xs

 170. New York er min absolutte favoritt. Ville hatt med meg mango/pasjon og vil gjerne vinne Str L

 171. Noisy Mango/Pasjon ville jeg absolutt hatt ned meg i vesken om jeg skulle bli så heldig og få reise med min kjære til Roma. Antrekkene fra kolleksjonen din- ville også vært optimalt i kofferten på en sånn tur ❤️????

 172. Uten å ha vært der enda må jeg si New York! Drømmereisemål! Ville tatt med mango/pasjon!?

 173. Noisy pære/sitron hadde jeg gjerne drukket i miami i august da en fotoprinter hadde kommet veldig godt med:)

 174. København er min favoritt storby 🙂 Så mye fint å se og oppleve! Perfekt shoppingby;) Jeg ville hatt med Noisy Mango/Pasjon i vesken 🙂 Ønsker str XS om jeg er så heldig å vinne! ?

 175. Favoritt storby: Berlin
  Ville hatt med meg min favoritt, som er Noisy Zero pære/sitron ?
  Størrelse: XS

 176. København er definitivt min favoritt storby og mango/pasjonsfrukt er nok best på smak ?? Str small

 177. Ønsker Str SMALL om jeg skulle være den heldige vinneren ☺️ Min favoritt storby er faktisk Shanghai i Kina, helt sykt kul by, og ingen andre byer rundt om kring kan måle seg med den, da den er noe for seg selv!

 178. Min favoritt er New York! Ville gjerne drukket en Noisy Mango/Pasjon i the big apple ? Størrelse small i de nydelige klærne ✨??

 179. Hei! Mango/pasjon er smaken jeg ville tatt med meg i vesken til min absolutt favoritt storby Barcelona ! Har vært der mange ganger siden jeg var liten og jeg forelsker meg alltid i byen på nytt og på nytt igjen. Skulle jeg være så heldig å vinne drømmekolleksjonen du har laget i sammarbeid med Bik Bok og Tine ønsker jeg meg str M:)

 180. Jeg tror London er min favorittstorby! Er veldig glad i atmosfæren og historien.
  Jeg ville hatt med meg en noisy eple, fersken og pære ?
  Hvis jeg vinner ønske jeg en blanding av M og L ?

 181. Min favorittstorby er New York, og ville hatt med meg noisy med pære/sitronsmak❤ ønsker kolleksjonen i størrelse Small

 182. London! Ville hatt med meg Noisy mango/ pasjon i vesken, min favoritt.
  Skulle eg være så heldig å vinne så bruker eg str small 🙂

 183. Favoritt storby må være New York<3
  Ville hatt med Mango/pasjon i vesken.

  Ønsker størrelse L

 184. Barcelona er min favorittby – strandliv og storby i en. Blir ikke bedre 🙂 Jeg ville hatt med Noisy mango pasjon. Str L?

 185. Noisy Pære/Sitron eg min favoritt! Storby er litt verre, men tror jeg må gå for San Francisco, FOR en by og atmosfære?
  Satser på en strl S om jeg skulle være så heldig å vinne??‍♀️

 186. Fiiine du!

  Favorittbyen min må nok være London altså ? København kommer på en god 2.plass! I vesken ville jeg hatt Noisy Mango/Pasjon, den er SÅ god?
  Ønsker størrelse Small!

 187. Jeg er veldig glad i å reise til Oslo. Hovedstaden gir meg skikkelig storby-følelse, og det er spennende med alle de ulike bygningene, menneskene, resturantene og butikkene ?

  Mmm, elsker sitron! Fikk derfor veldig lyst til å smake Noisy Zero med smak av pære og sitron ?? Ønsker meg plaggene fra kolleksjonen din superduper ekstra mye! ❤️

 188. Min favorittstorby er fine København<3
  Noisy med Pære/Sitron vil jeg veldig gjerne hatt med meg i væsken.

  Synes virkelig kolleksjonen din er helt fantastisk nydelig, og har så lyst på den! Størrelse: L.

 189. New York er absolutt min favoritt by. I vesken ville jeg hatt med meg Noisy med smaken av eple.

 190. Favoritt storby er Bergen. Ville valgt Mango/Pasjon av Noisy drikkene. Trenger størrelse S i klær 🙂

 191. New York er definitivt min favoritt av storbyer – føler det også er din? 😉 Var turen over dammen i mai, hadde fantastisk vær. Der skulle jeg gjerne hatt Noisy Mango og Pasjonsfrukt i varmen da gradestokkene viste opp mot 30 grader. Den syntes jeg smaker SÅÅ godt samtidig som den er sukkerfri. Ønsker kolleksjonen din i str S, føler den passer meg perfekt da vi har nokså lik kroppsfasong!

 192. Min favoritt storby må være New York! Og jeg ville helst hatt med meg Noisy med mango/pasjonsfrukt i vesken min. Strl M ?

 193. New York er min absolutte storby favoritt, og jeg ville hatt med meg Noisy med Mango/Pasjon i vesken ? Ønsker strl S.

 194. Min favoritt storby er helt klart København, og med meg i veska ville jeg hatt mango/pasjon? dersom jeg er så heldig å vinne må klærne være i størrelse medium?

 195. Min favoritt storby er Paris! Dit ville jeg gjerne hatt med meg noisy mango/ pasjon:))

  Jeg ønsker str M

 196. Jeg elsker København, og håper faktisk på å komme inn på skole og studere der til høsten! Jeg elsker den friske smaken av sitron og lime, så den er et must å ha med seg.

 197. Barcelona er garantert min favoritt! Elsker atmosfæren og livet i byen, og at det i tillegg er strand der gjør den enda mer fantastisk! Hadde jeg dratt til Barcelona nå, hadde jeg lett tatt med meg en Noisy Pære/Siton!?

 198. Favorittstorbyen er Stockholm og med meg i vesken ville jeg hatt Noisy mango/pasjon. Strl s. Du ser fantastisk ut!?

 199. Så fin du er! ✨? Jeg elsker Paris da byen byr på alt – Kunst, kultur, spektakulære bygninger og ikke minst bra shopping ? Også er stemningen i byen helt fantastisk ✨ Jeg ville definitivt hatt med meg Noisy med smak av mango og pasjonsfrukt i vesken, da dette er mine to favorittfrukter. ?

  Størrelse Small

 200. Vanskelig å velge. Men må nok bli Paris og noisy med mango/pasjon ❤️

  Str S.

 201. Min favoritt storby er uten tvil Barcelona! Der får man best of both worlds med strandliv og shopping. Med meg i vesken ville jeg hatt Noisy mango/pasjon – forfriskende i varmen??

  Str S

  [email protected]

 202. Min favoritt storby må bli New York.. det var der jeg giftet meg med mannen i mitt liv. Har mange gode minner derfra og håper å få reise dit igjen veldig snart. Da vil jeg ha med meg Noisy zero mango og passion. Mmm.
  Str M

 203. Min storby favoritt er definitivt Oslo, her finner jeg ALLTID det jeg har lyst på og trenger, samt at det er mange spennende butikker med stort sortiment. Jeg bor selv på en liten plass med kun 1 klessbutikk, så det å kunne ta seg en weekendtur til Oslo innemellom slår aldri feil!
  I vesken ville jeg tatt med meg Noisy mango og pasjon varianten 🙂
  Om jeg skulle være se heldig å vinne den fine kolleksjonen din bruker jeg str. S! 🙂

 204. Min favoritt er definitivt København. Den byr på kunst/kultur, bra shopping, god mat og gode vipper. Skulle gjerne delt en Noisy pære/sitron på Nyhavn med min beste venninne neste jentetur ? Synd kolleksjonen din ikke ble laget i flere “opplag”? Strl. S. Klem

 205. Vanskelig å velge mellom New York og London, men jeg må nesten si New York. Så fantastisk fin by, med uendelige muligheter! Noisy med mango og pasjon er min favoritt- helt klart! S

 206. En tur til NYC med noisy mango/pasjon i vesken hadde vært perfekt? Ønsker str XS om jeg skulle være så heldig å vinne!

 207. New York er min absolutte favorittby?
  Min favoritt-Noisy er eple-fersken-pære.
  Ønsker meg klær i str small.

 208. Jeg har mange favorittbyer, men det må nok bli Roma. Det er så utrolig mange fine bygninger og detaljer over alt. Uansett hvor du går så finner du gamle og unike steder og bygninger!
  Jeg elsker mango og pasjonsfrukt, så hadde ikke hatt noe imot å hatt en slik Noisy variant med i vesken<3
  Ønsker meg gjerne str S i den utrolig flotte kolleksjonen din!<3

 209. Min favoritt storby må være Barcelona! For en sprudlende by med så mange muligheter, god mat og drikke. Her får man alt i en by. Jeg hadde uten tvil tatt med meg Noisy Mango/pasjon i vesken siden jeg eeelsker mango og pasjonsfrukt og kombinasjonen av de to er himmelsk!

 210. Barcelona må være favoritten! Elsker kombinasjonen av storby og strand. I tillegg til masse kule kaféer, tapas og sangria ??☀️

  Smakte nylig Noisy zero med pære og sitron, og den ble favoritten!

 211. Min favoritt storby er København! Noisy med eple, fersken/pære ville jeg hatt med meg i vesken <3 Ønsker størrelse S.

 212. Barcelona er en stor favoritt hos meg og eeelsker smaken av Noisy i Pære/Sitron ??

  Str. 40/L

 213. Så gøy! Min favorittstorby er nok New York<3 Elsker stemningen og vibbene der!! Føles ut som om hva som helst kan skje rundt neste gatehjørne.. Str S i topper og kjole og str M i bukse og skjørt hadde vært amazing!! Krysser fingrene 🙂 Ha en fin dag og kos deg masse i London!

 214. Barcelona er min favoritt, fantastisk atmosfære og nydelige omgivelser! Eple og pære har vært favoritten lenge men tror pære og sitron holder på å ta ledelsen altså!
  Ønsker strl Small

 215. Hei! Min favoritt storyby må vell være Oslo, det er den storbyen jeg har vært mest i. Min favoritt noisy er absolutt pære/sitron. Elsker den!

 216. Min favoritt storby er Los Angeles og San Francisco (klarte ikke å velge bare en!)??
  Ville hatt med meg noisy med Mango/pasjon?❤️

 217. Noisy orange er min absolutte favoritt, elsker kombinasjonen av appelsin og kullsyre, HEKTA! Av storbyer liker eg å oppleve nye byer og plassar (fjor november var MIAMI kryssa av bucketlist, og dit vil eg tilbake) men London vert ein by eg aldri kjem til å gå lei, både på shoppingfronten, fotball og sightseeing delen 😀 Størrelse eg brukar er XS 🙂

 218. Hei! Min favoritt storyby må vell være Oslo, det er den storbyen jeg har vært mest i. Min favoritt noisy er absolutt pære/sitron. Elsker den! Hvis jeg vinner så ønsker jeg å få klærne i str xs?❤️

 219. Min fav by er helt klart London! Uten tvil! Elsker å være der og gjør meg aldri noe å dra dit noen ganger i året❤️ Mango og pasjon er min favoritt fra Noisy? Str M er jeg! Kunne virkelig tenke meg kolleksjonen din da jeg ikke fikk muligheten til å kjøpe kjolen og skjørtet jeg gjerne ville ha… Elsker forresten bloggen din og instagrammen din! Du er så flink i det du gjør og det inspirerer meg og veldig mange andre er jeg sikker på! Ha en fin dag, fine du!?

 220. Elsker København<3 Og måtte jeg velge mellom de to Noisy variantene (digger begge), måtte det bli Pære/Sitron!
  Hadde jeg vært så heldig å vinne bruker jeg str. S 🙂

 221. ☆Storby: Vanskelig å velge, men jeg er ganske glad i Barcelona.
  ☆Noisy Zero med smak av Mango/Pasjon.
  ☆Størrelse: M.

 222. Åh dritfint antrekk!! ? Blir så inspirert av deg. Selvfølgelig vil jeg vinne kolleksjonen!!!????? Bor i Helsinki, og fikk ikke muligheten til å shoppe kolleksjonen din, fant den ikke i butikkene her ☹️

  Min favoritt-storby må bli Barcelona. Elsker, elsker, elsker kombinasjonen av Strand og Storby på samme gang☺️

  Jeg ville hatt med meg Noisy drikken «Eple-Fersken-Pære» i vesken ??

  Jeg bruker str M/38☺️

 223. Paris er definitivt en favoritt og jeg ville hatt med meg Noisy med Mango og pasjonsfrukt. Størrelse M/L

 224. Roma er helt klart favoritten!? Og jeg ville valgt noisy eple, fersken og pære? Ønsker str. Xs!

 225. Københav er favoritten!? Ein stor by med mykje liv og muligheter for alt mulig forskjellig, vakre bygninger og mennesker, mykje inspirasjon og kulturer ikkje minst. Spesielt bra at du kan sykla lett rundt i heile byen uten at da går på bekostning av miljøet?? Hadde definitivt hatt mango/ pasjonsfrukt med i vesken ??
  Strls L

 226. Min favoritt storby er nok enten København eller Barcelona! Jeg syntes at begge byene er så kosleig og fine. Jeg ville gjerne tatt med meg og smakt på mango/pasjon!

 227. Du ser helt fantastisk ut! Det stråler av deg! Det er så godt å se hva kjærlighet gjør ❤️ Kos dere masse videre, London er fantastisk.

  Barcelona er desidert favorittby! Arkitekturen, og ikke minst at det er byliv og mulighet til strandliv! Mango/Pasjon hadde vært perfekt å hatt med i varmen ☺️

 228. Jeg er utrolig glad i Oslo, da jeg er en ekte Oslo jente, men når jeg skal reise bort er favoritt London, denne byen blir jeg aldri lei av. Syns kolleksjonen din er super kul og digger basic plaggene, kunne gjerne tenkt meg hele i strl M.

 229. Barcelona – uten tvil! Storby, men alikevel koselig! Gamle smale gater, kultur, shopping og restaurant/uteliv samtidig som du kan dra på stranda! Sommregel drar man dit når det er varmt, så jeg ville tatt med den nye noisy zero, så frisk og god i smaken, leskende, men allikevel et sunt alternativ!

 230. Favorittstorbyen er Barcelona og jeg ville gjerne hatt med Noisy mango/pasjon i vesken. Ønsker buksen i str. M og t-skjorten i str. L ?

 231. Min storby favoritt er London, dette fordi London er en «mini versjon av NY»
  Du har det pulserende bylivet med alt av siste nytt, trendye kaféer, samt unike nattklubber.
  Likevel har man alle de koselige stedene som Nothing hill med alle de skjønne husene i ulike farger, Hydepark hvor man kan trekke seg tilbake å rusle en liten tur og alle de bortgjemte kafeene og vintage butikkene hvor man kan finne skjulte skatter! Jeg ville gjerne hatt med meg Noisy mango/pasjonsfrukt med i vesken, da mango og pasjonsfrukt er mine favoritter brland alle smaker når det kommer til frukt!
  Håper jeg vinner!

  Klem

 232. Ahh New York er min favoritt storby! Var der for første gang i Mai og ble helt forelsket ? Mango/pasjon ville jeg hatt med! Sååå god
  Str L ❤️

 233. London er min favoritt! Denne byen har alt, shopping, opplevelser og så mye liv og røre. Jeg ville hatt noisy med pære og sitron i vesken for å slukke tørsten 🙂 vil gjerne ha de fine plaggene dine i str L 🙂 tvi tvi

 234. Min favoritt-storby er Melbourne i Australia. Så fantastisk by! Frisk mango og pasjonsfrukt er min favoritt?
  Størrelse medium. Klem klem!

 235. Praha er min favoritt, med koselig atmosfære og spennende kultur! På en slik tur ville jeg hatt med meg Noisy med mango- og pasjonsfruktsmak, den er helt nydelig <3 Str Small

 236. Ville reist til Monaco igjen ? liker livligheten i gatene, resturantene og bade på stranden. Drikke noisy eple vanligvis, men måtte hatt med meg en mango/pasjon i vesken!

 237. London er min favoritt og ville tatt med Noisy Pære/Sitron med i vesken <3
  Størrelse Medium

 238. Alltid Paris, og Noisy med pære/sitron er så frisk og god at den ville jeg tatt med. Så klart sammen med kolleksjonen din (i størrelse small).

 239. New York er en favoritt storby som jeg må reise tilbake til for å oppleve på nytt ? Gjerne i den flotte kleskolleksjonen din! I vesken ville jeg hatt med meg Noisy i smaken Mango/Pasjon, det er favorittsmaken og jeg elsker kombinasjonen??

  Ønsker størrelse M ?

 240. Jrg har forelsket meg helt i Bergen og jeg ville gjerne hatt en Noisy med smak av mango/pasjon i vesken!
  Størrelse S

  • Utrolig fine bilder du ta Eirin! Liker sånne anbefalinger på bloggen din! <3
   Stå på videre kjære du<3

 241. Åå lett NEW YORK! Hvert der tre ganger, og den vokser på meg hver eneste gang!
  Mango/pasjon hørtes heelt nydelig ut!
  Vil gjerne vinne, og jeg bruker strl M.
  Klem Silje

 242. Amsterdam er min favorittby! Jeg elsker stemningen og hvordan folk der bare tør å være seg selv!
  I vesken ville jeg hatt Noisy mango/ pasjon, den er bare såå god!
  Str S

 243. Min favorittstorby er helt klart New York, og så mye som jeg elsker både mango og pasjonsfrukt må det bli den!

  Jeg er en str. S

 244. Pære og sitron.
  Min favoritt by er London siden jeg både bor og studerer der. Hver dag er en drøm, en drøm jeg har drømt siden jeg var 10 år. Det hadde vært en fryd å dele og bruke din kolleksjon der. (Str M)
  Ha en nydelig tur videre.

 245. Helt klart New York som er min yndlings storby. Og jeg ville gjerne smakt den med pære! 🙂

 246. Jeg ville tatt med meg en Noisy med mango/pasjon i vesken, og tatt meg en tur til København? Jeg bruker str M. (Jeg gikk dessverre glipp av den flotte kolleksjonen din i butikk og på nett… krysser fingrene!!)

 247. Sydney er uten tvil min favorittby – jeg hadde noen fantastiske måneder på utveksling der. Skulle gjerne hatt med meg Noisy med smak av mango/pasjon på stranda eller sightseeing der 🙂 Klærne du har designet er virkelig helt fantastiske, Eirin, og jeg skulle gjerne hatt dem i min egen garderobe i strl. M <3

 248. Ser ut som du koser deg masse i London. Er veldig glad i London selv, men min favoritt er helt klart Malaga. Der kan man enkelt kombinere shopping og strandliv. Noisy drikkene er en sikker vinner blant hele min vennegjeng og vi er alle enige om at Noisy Zero mango og pasjonsfrukt er den aller beste. Perfekt kombinasjon av søthet og friskhet er helt fortreffelig?str.L,elsker kolleksjon din og har skaffet meg et par plagg allerede. Hvis jeg er så heldig og vinner hele kolleksjonen, vil jeg gi de plaggene jeg allerede har til ei vennine. Det hadde hun fortjent☀️

  Nyt dagene fremover?

  Klem !

 249. Barcelona er helt klart storbyfavoritten for øyeblikket. Dit hadde jeg gjerne tatt med Noisy Mango/pasjon ?
  Digger kolleksjonen din, og spesielt at den er en god blanding av basic og statement-plagg. Hadde gjerne fylt garderoben min med den ❤️ (Str Medium)

 250. Jeg ELSKER Paris! Jeg ville hatt med meg mango/pasjon i vesken! Finnes ingen mer freshere og sommerlig smak ☀️ Størrelse Medium

 251. Som storby elsker jeg London! Har ikke smakt Noisy, men «pære og sitron» skulle jeg gjerne hatt i vesken ? Jeg bruker str M ☺️??

 252. Favoritt byen som jeg har besøkt er Paris, og jeg ville hatt med med mango/ pasjon i vesken?

 253. Jeg har en stor kjærlighet for London, etter å ha reist litt rundt om kring! Er liksom alltid London jeg faller tilbake på, og den vakre storbyen skuffer aldri ? Noisy med pære & sitron smakte jeg faktisk for første gang hin dagen! Og jeg må si at den var HELT amazing, så det må være min favoritt til nå ??

  Dette er nå den 3. Konkurransen jeg melder meg på, i håp om å vinne kleskolleksjonen din for BikBok, så får satse på at alle gode ting er 3! ?? Jeg er en størrelse Medium.

 254. Ville tatt med smaken mango/pasjonsfrukt på storbyferie til København ? bruker small/medium i klærne ?

 255. Storby favoritten er absolutt London? ville gjerne prøvd ut mango og pasjon noisy. (Størrelse L i kolleksjonen)

 256. Min absolutte favoritt er New York!! Ville hatt med meg pære/sitron noisy⭐️? (str.xs)

 257. Paris er min storbyfavoritt og jeg ville gjerne hatt med Noisy med smak av mango-pasjon:)
  Størrelse M:) Kolleksjonen din er fantastisk fin!

 258. Min favorittby må være New York! For en magisk by?
  Jeg ville hatt med meg Mango/Pasjon✨

 259. Los Angeles er min favoritt storby og jeg ville hatt eple og drue varianten i vesken! Ønsker str. S 🙂

 260. New York er favorittbyen uten tvil. Kan ramse opp tusen grunner, men hovedgrunnen er hvordan byen får meg til å føle meg: fri og fin. I januar flytter jeg dit for et lengre opphold for 3. gang. Once you go New York, you never go back(/bork)! Mango/pasjon hadde vært perfekt i sommervarmen.

 261. Min favorittstorby er London og jeg ville hatt med meg Noisy Mango/Pasjon i vesken.
  Ønsker meg Str L

 262. Min favorittstorby er Wien og jeg ville hatt Noisy med Mango/Pasjon i veska? bruker størrelse xs??

 263. London ?? reiser faktisk dit imorgen! Jeg elsker mango og pasjon!! Den er så fin og sååå god!! Ønsker str S visst jeg skulle være så heldig å vinne!!

 264. Min storbyfavoritt er Roma. Stedet, historiene, antikkene og legendene gjør det til et utrolig spennende sted å besøke og lære. (Selv om det er stas i seg selv å tenke på å gå igjennom New York’s gater med skikkelig Carrie Bradshaw stil!! Wih!) Men Roma er en favoritt, fordi Roma’s sitat henger så godt igjen i livets gang og utfordringer: “Roma ble ikke bygget på en dag.” Og det er noe vi kan lære av❤️
  Jeg liker best sukkerfrie drikker som er gule! Og da må det nesten bli mango-pasjon. Jeg vil nok si at jeg vil passe en medium 🙂

 265. Paris er absolutt favoritt storby, så koselig og romantisk ? Ville hatt med meg Mango og pasjonsfrukt i vesken!

 266. Hong Kong er min favorittby fordi faren min er derfra og fordi byen har så mange forskjellige muligheter både med shopping og natur. I vesken ville jeg tatt med meg Noisy med mango og pasjon fordi den både er søt og frisk✨

  Håper jeg vinner den fine kolleksjonen din i størrelse small?

 267. Jeg elsker Los Angeles – og alle Noisy-variantene! Kjøper alltid med meg en forskjellig hver gang, synes de er like gode og friske alle sammen. Bedre enn vanlig brus synes jeg! 🙂 Har skostørrelse 38. ✨

 268. Roma er min storbyfavoritt!! Jeg ville tatt med meg Noisy zero med mango og pasjonsfrukt? Størrelse small

 269. Nydelige bilder!!
  Favoritt storby må nok være Stavanger❤️ Hvilke Noisy variant er vanskelig, såå mye godt! Kanskje mango??
  Str.S

  Ha en fin kveld videre, og ikke minst uke!
  Klem

 270. Jeg ville gjerne hatt med meg mango/pasjon zero i vesken på storby ferie til London! Da jeg rett og slett ikke får nok av den byen. Absolutt en soleklar favoritt.

  (Ønsker str S)

 271. New York! Jeg ville hatt med meg mango/pasjons.
  En helt nydelig kolleksjon du har laget og hvis jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg hatt str M?

  Ha en super kveld, fineste deg☺️

 272. London er helt klart min favoritt storby! Jeg vil også nevne New York, til tross for at jeg aldri har vært der før. Det er dog drømmen! Med meg ville jeg hatt Noisy Zero med mango/pasjon!
  Jeg bruker størrelse small <3

 273. Storby favoritt må bli London??Valget på Noisy blir pære/sitron??Elsk på antrekket ditt??Str xs???☀️

 274. Min favoritt storby er New York? og i veska ville jeg hatt noisy med pære og sitron!?

  Jeg bruker M i underdeler og L i overdeler ?

 275. Pære/Sitron ?
  Jeg elsker København! Finere by skal du lete lenge etter. Også er det digg at man bare kan gå gatelangs der uten å måtte bruke taxi eller annen framkomstmiddel for å oppleve ting!

 276. København er min storby-favoritt! Jeg reiser dit hvert år og trives såå godt i København. Jeg ville hatt med meg Noisy Zero Mango-Pasjon i vesken, den er helt nydelig.
  Hadde vært fantastisk å vinne kolleksjonen din, den inneholder klær jeg selv trives med å gå i – og klær som får meg til å føle meg komfortabel og flott. Jeg er en str. S <3
  Mvh. Helene.

 277. Min favoritt stor by er Paris. Var der på en veldig sen bryllups reise. Skal så definitivt tilbake snart. Da blir det noisy med pære og sitron siden jeg elsker alt med pære smak ?

 278. Edinburgh, Scotland is my favorite city! Your collection would look great there. 🙂 I’d also have the mango passion flavor with me in my purse, it sounds amazing! I wear a small. 🙂 Love your collection! Is it available online to ship to the UK or US?

 279. Jeg elsker New York, var der påsken 2018 og ble helt forelsket. Var ute å reiste når kolleksjonen din kom ut, så fikk ikke mulighet til å kjøpe den nydelige blomstrete kjolen som var med i kolleksjon. Hadde vært sykt gøy å vinne, og om jeg hadde vunnet hadde jeg trengt størrelse large!<3

 280. London er min favorittby. Var der forrige helg og hadde det så gøy. Mye bra shopping, spisesteder og nattklubber. Ønsker meg veldig kolleksjonen din i størrelse small.

 281. Min favorittstorby er uten tvil London! Fra første gang jeg var der har det føltes som hjemme. Brikkene i livet mitt faller på plass, og jeg får en ro over meg som ingen andre steder kan gi meg. I vesken ville jeg hatt med Noisy pære/sitron, det høres ut som en skikkelig spennende og sommerfrisk kombo som jeg bare måå prøve!
  Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg meg kolleksjonen i L ??

 282. Jeg synes Roma er den absolutt fineste storbyen, og vender alltid tilbake til denne italienske perlen ?
  Dersom jeg skulle hatt med en Noisy i vesken, ville jeg valgt mango-pasjon?
  Strl. S❤️

 283. New York uten tvil ? Verdens fineste by som man aldri blir lei av! I disse sommerdager hvor det er varmt i byen ville jeg tatt med meg Noisy med mango og pasjon i vesken ? Jeg ønsker str S!

 284. Jeg liker London veldig godt, og har også kjempe lyst til å dra til Stockholm!?? Noisy drikkene synes jeg passer perfekt på en varm sommer dag, og jeg ville hatt med meg Pære og Sitron i vesken☀️? Str: L✨✨

 285. Min favoritt storby er nok New York, selv om jeg aldri har vært der før! Men til høsten blir drømmen virkelig, og jeg gleder meg sånn til kule bilder med knall gule taxi-er og høye bygninger? Meeen, jeg forstår godt at du har lagt ditt elsk på London, da dette er en utrolig vakker by det også!
  Min favoritt Noisy er definitivt Pære/Sitron, den smaker så sommerlig og friskt!?

 286. London er min absolutt favorittby! Har nettopp flytta hjem til Oslo etter å ha studert der i 3 år, og jeg savner det hver eneste dag.. London kommer alltid til å være mitt andre hjem<3
  Av Noisy så ville jeg valgt mango/pasjon, dette er min go to på de fleste smoothier og lemonade og alt!

  Jeg er nok en blanding av S og M, og elsker oversize, spesielt skjorter! Så tror jeg måtte gårt for M i så fall! ?

 287. Noisy mango/pasjon i vesken i Stockholm. Elsker å gå i den gamle delen av byen.
  Strl. M

 288. Min favoritt storby er Oslo! og jeg skulle gjerne hatt med meg en noisy pære/sitron med i vesken ❣️❣️❣️
  stl M

 289. Favoritt storbyen min hittil har vært London. Det er rett og slett fordi du kan få alt i nær radius: bylivet med shopping og restauranter, kulturlivet med kirker, museer og eldre bygninger og historie, park-livet og “tivoli”-følelsen. Favoritt noisy-drikken jeg ville hatt med meg er pære/sitron, friskt og enkelt!

 290. En av mine favoritt byer er Barcelona! Elsker alt ved den byen! Liker den kunstneriske kulturen og at det er en storby med strender. Den perfekte kombinisasjonen spørr du meg!:-D
  Superkul kolleksjon! (Str. S)

 291. London er min favoritt storby, og jeg ville tatt med meg mango/pasjon-smak på Noisy ❤️

 292. Paris, uten tvil!!
  Noisy m/mango & pasjon er min favoritt, så denne hadde jeg tatt med meg i vesken<3

 293. Favoritt storbyen min er definitivt New York! Den byen har virkelig alt ?
  Favoritt noisyen min er eple/fersken/pære og bruker størrelse SMALL☀️☀️

 294. Min favorittby er London!
  Jeg har i yngre dager kun gått rundt i Oxford Street, men etter jobbreise med jobben; oppdaget jeg London på nytt! Alle de fantastiske stedene, smågatene og så mange steder jeg ikke viste om. Ble forelsket i byen på nytt ? jeg skulle gjerne hatt med meg mango-pasjon. Den er sååå god! Skulle gjerne drukket 3 om dagen også elsker jeg at den ikke inneholder sukker ??

 295. Barcelona er min storby favoritt. Der får jeg både shopping, strand og bad. Fantastisk by! Jeg ville tatt med Noisy mango/pasjon i vesken. Størrelse small i t-skjorte og medium i bukse 🙂

 296. New York helt klart! Ville tatt med Noisy Zero med mango & pasjonsfrukt. Ønsker størrelse XS:)

 297. New york, og jeg ville hatt med Noisy “sommer” med eple, fersken og pære ?
  Str. S

 298. Min favorittstorby er uten tvil Paris! Nydelig, pulserende og fantastisk shopping.

  Jeg ville tatt med pære/sitron, for den er BEST❤️

 299. Hei Eirin! Elsker stilen din, alltid inspirerende ?
  Vet ikke om det teller som storby, men elsker å gå gatelangs i Athen med en forfriskende drikk! Jeg ville gått for Noisy mango/pasjon ?

  Størrelsen min er M ?

 300. Storbyfavoritt må nok være Barcelona, med en pulserende og livlig atmosfære. Drømmer om å en dag å oppleve Roma og New York, å muligens fått en ny favoritt storby.
  Min Noisy favoritt er nok mango/pasjon, skulle gjerne hatt med meg et par flakser av den på ferie!
  Bruker Small/27 i overdel og i bukse??

 301. Jeg er veldig glad i London, er der flere ganger i året og koser meg så mye med alt det har å tilby! Jeg elsker noisy mango/pasjon, syns den både smaker og ser veldig fresh ut! Kunne tenke meg kolleksjonen i str L.
  Ha en strålende kveld <3

 302. Paris er min favoritt storby og jeg ville hatt med meg noisy zero sitron/ pære i veska!?☀️

  Størrelse L

 303. Gold Coast i Australia er min favoritt storby så langt? Dit ville jeg tatt med meg Noisy Pære/Sitron, elsker sitrus??

 304. Min favoritt storby er Tromsø! Byen er omringet av frisk havbris og storslåtte fjell. Tromsø er værhardt, men når sola står på, dag som natt, er det ingen by som er vakrere! Jeg ville hatt med meg pære/sitron i vesken fordi den er like frisk og fresh som byen?

 305. Min storbyfavoritt må være byen jeg bor i: Trondheim! Jeg flyttet hit for å studere for fem år siden, og har stortrivdes siden! Skulle gjerne hatt en noisy med mango og pasjonsfrukt i skolevesken hver dag 🙂 bruker str small

 306. New York er absolutt min favoritt storby, med alle de forskjellige mote stilene, lydene, fargene og alt livet der! Fantastisk fin by og definitivt favoritten! En noisy med smaken av mango og pasjon har jeg så å si alltid med meg på jobb til frokosten eller lunsjen, eller når jeg skal være hjemme å kose meg! Absolutte favoritten og den er nesten alltid med meg i vesken! 🙂

  • Glemte å si hvilken str, Ønsker meg str xs ? og må selvfølgelig bare si at det er en helt nydelig kolleksjon du har fått til! Elsker absolutt alt

 307. Kolleksjonen din er sååå vakker! London er virkelig min favoritt av storbyer, og i vesken ville jeg da hatt med meg Noisy med smak av mango/pasjon<33 størrelse S

 308. Hei!

  Jeg ville gjerne hatt Noisy Pære/sitron med meg til kjærlighetens by – Paris ❤️

 309. London er uten tvil favoritten, og i veska hadde jeg hatt med meg Noisy med mango og pasjon smak 😀

 310. Min favoritt storby må nok bli København – hvor man finner den perfekte blandingen av et yrende kulturliv og en avslappet atmosfære ? En frisk og deilig pære-/ og sitron noisy ville jeg hatt i veska (eller i sykkelkurven?)
  Str: xs

 311. London er min favoritt og i min veske ville jeg hatt med noisy sin mango/pasjon, fordi jeg elsker mango.
  Ønsker str S om jeg skulle være så heldig å vinne.
  Lykke til til meg og alle andre! 🙂 <3

 312. København er min favoritt-storby ❤️ Og der ville jeg hatt med min favoritt, Noisy zero med mango-pasjon ?

 313. London er uten tvil favoritten, og i veska hadde jeg hatt med meg Noisy mango/pasjon 😀 ønsker meg kolleksjonen i strl L 🙂

 314. Paris er min favorittby, og har virkelig blitt glad i Noisy eple/drue! Ønsker størrelse S

 315. Åh! 😀 Barcelona er min definitive favoritt, og dit ville jeg hatt med meg Noisy Mango/Pasjon. Skulle jeg vært så heldig å vinne bruker jeg strl M 🙂

 316. Min favoritt-storby er definitift New York! Har allerede rukket å fly over dit to ganger i løpet av det siste året, og det er ingenting jeg foretrekker mere enn å kle meg opp i noen litt finere klær, slenge vesken over skulderen og starte spaserturen bortover Times Square og ta undergrunnen til Soho og besøke alle de unike vintage butikkene ?
  Når det kommer til hvilken Noisy variant jeg skulle hatt i vesken, er det definitivt pære/sitron zero, nettopp fordi jeg ikke drikker alkohol, og siden den kom ut i butikkene har det vært min type cider!

  Kolleksjonen din er fantastisk, og skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg klærne i størrelse small.

 317. Ingenting slår New York, New York ✨ Byen er proppfull av inspirasjon og fart og opplevelser rundt hvert et hjørne!! Mango/Pasjon er dessuten den aller beste Noisy drikken uten tvil!! Elsker en fruktig eksotisk drikke ✨?? Har veldig lyst til å vinne kolleksjonen din da jeg synes du har en utrolig inspirerende klesstil, så enkel men så chic ?

 318. Min favorittby er København ? Jeg ville tatt med Noisy mango og pasjon fordi den er helt magisk! Det er kolleksjonen din også og jeg vil gjerne vinne denne i størrelse small ?

 319. Min favoritt-storby må nok være Havanna på Cuba! Havanna er som ingen andre steder, med alle regnbuens farger på femtitallsbygninger, gamle amerikanske biler og mennesker. Det er et tropisk klima og jeg tror at de lette, fargeglade plaggene såvel som de basice plaggene i kolleksjonen din vil gli rett inn der dersom jeg får dem med meg når jeg flytter dit til høsten igjen! Ville nok hatt med meg Noisy med smak av mango og pasjonsfrukt, fordi jeg elsker mango og elsker den friske smaken av Noisy! 🙂

 320. London er min absolutte favorittby! Har vært der mange ganger, og synes alltid atmosfæren i den engelske storbyen er særegen? Jeg ville gjerne hatt en Noisy Eple/Drue i vesken. Den er både nedkjølende og forfriskende, og er dermed perfekt i sommervarmen! Ønsker meg sommerkolleksjonen i strl M?

 321. Favorittbyen min er Barcelona. Elsker kulturen, atmosfæren og omgivelsene? jeg ville tatt med meg pære/sitron! Str L dersom jeg skulle være så heldig å vinne ❤️

 322. Min fav storby er uten tvil San Francisco!❤️ love it!! Og den nye summer noysi drikken med smak av pære- sitron er bare sååå god! Om jeg skulle være så heldig å vinne, bruker jeg str. S ❤️

 323. Min favoritt-storby må nok være Havanna på Cuba! Havanna er som ingen andre steder, med alle regnbuens farger på femtitallsbygninger, gamle amerikanske biler og mennesker. Det er et tropisk klima og jeg tror at de lette, fargeglade plaggene såvel som de basice plaggene i kolleksjonen din vil gli rett inn der dersom jeg får dem med meg når jeg flytter dit til høsten igjen! Ville nok hatt med meg Noisy med smak av mango og pasjonsfrukt, fordi jeg elsker mango og elsker den friske smaken av Noisy! Dersom jeg vinner ønsker jeg klærne i strl. S 🙂

 324. Min favoritt by er utvilsomt Paris. Er bare noe med stemningen der som gjør meg varm om hjertet. Jeg ville tatt med noisy eple, fersken og pære. Det er fordi fargen minner meg om vårblomstene på Champs Elysees. Klærne må være størrelse xs.

 325. Paris er helt klart min favorittby! Det er så koselig og fint der? Jeg ville gjerne hatt med en Noisy Eple/drue i vesken min. Ønsker meg str. M i kleskolleksjonen din. PS: Du har vært utrolig flink med kleskolleksjonen din! Håper du kommer med mer?

 326. Ble overrasket over hvor fin Berlin var, men London er og forblir en favoritt. Skulle gjerne hatt med pære/sitron i vesken? størrelse M i kolleksjonen din står høyt på ønskelisten?

 327. Min favoritt storby må være New York og jeg ville def. tatt med meg Noisy pære/sitron for å friske opp mellom shoppingslagene ??????
  Str M

 328. Kolleksjonen din er helt nydelig, hadde vært en drøm å vinne den! ☀️ Barcelona er favorittbyen min! Der har de litt av alt! ☘️ I vesken ville jeg hatt mango/pasjon noisien! Tusentakk for all inspirasjon du har gitt meg gjennom den fine bloggen din i mange mange år nå, elsker deg ? Ønsker str S

 329. Favorittbyen må nok være New York? Jeg ville nok valgt Mango/Pasjon!!❤️❤️ Ønsker meg kolleksjonen i strl xs?

 330. Noisy pære/sitron. Amsterdam er helt klart min favoritt storby?? Den fine kolleksjonen din ønsker jeg meg i størrelse XS :))

 331. London har vært min favoritt lenge pga. byen i seg selv og den korte flyturen fra Bergen, men var i Paris i mai for første gang og lurer på om London har fått en konkurrent ? Jeg ville tatt med meg Pære&Sitron Noisy i vesken ?? Ønsker meg den vakre kolleksjonen din i str M ?

 332. Min storbyfavoritt er New York ? Ville gjerne hatt med meg Noisy med mango/pasjon (og ny garderobe i størrelse small?)

 333. Min favoritt storby er Havanna, Byen jeg ble født ,og kommer fra Cuba, skulle absolutt ha Noisy Mango/Pasjon i vesker mitt , elsker å føler deg

 334. Min favoritt storby er Roma! Blir aldri lei. Der ville jeg hatt Pære og Sitron Noisy med med. Jeg ønsker meg kolleksjonen din i small. Klem

 335. Ååå, så vakker! Min favoritt storby er definitivt Paris, den perfekte blandingen av bildevakre gater, koselige kafeer, opplevelser og gode shoppingmuligheter! Jeg ville hatt med meg Noisy Mango & Pasjonsfrukt i vesken, digger den! Ønsker meg den vakre kolleksjonen din i størrelse xs!

 336. Min favoritt når det gjelder storby er Barcelona! Dit ville jeg tatt med meg mango/pasjon! ? Og til Barcelona ville jeg gjerne hatt med meg kolleksjonen din i small! ????

 337. New York er helt klart min favorittby, hvor jeg gjerne ville hatt med meg Noisy med pære/sitron i vesken? Jeg ønsker kolleksjonen i XS?

 338. Min favoritt er New York, og jeg ville kost meg med en iskald mango/pasjon-noisy og deilig Key lime cheesecake fra Magnolia Bakery!? Bruker størrelse S?

 339. New York city Always in my heart❤️❤️ Pære/Sitron synes jeg hørtes ut som en deilig og forfriskende drikk nå til sommeren? Str M

 340. Min storbyfavoritt er uten tvil NY! Jeg elser den byen.. <3 Jeg ville hatt med meg Noisy mango/ pasjon i vesken! Og klær i str, small 🙂 Klen

 341. Min story favoritt er klar New York! Har bodd der er halvt og blitt godt kjent med byens skjulte perler<3 vil gjerne reise tilbake og hadde uten tvil tatt med meg noisy pære og sitron på turen!
  Størrelse M

 342. Min favoritt storby er New York! 😀 Jeg ville gjerne hatt med meg Noisy med Eple/fersken/pære smak i vesken min 🙂 Kolleksjonen din er helt NYDELIG og jeg ønsker meg den i størrelse S 🙂

 343. Min favoritt storby er London, elsker den byen! ..gjerne med en kald pære/sitron Noisy i hånden 🙂 Kolleksjonen din er nydelig, ønsker meg str. S <3

 344. Min favorittby må være Paris, helt utrolig fin by❤️ Noisy pasjon og mango er min favoritt? (strl S)

 345. Min favoritt storby er Barcelona, ville hatt med meg Noisy med mango/pasjon? Ønsker meg kolleksjonen din i XS?

 346. Jeg ville ruslet rundt i den nydelige havnebyen Porto?? med Noisy pære/sitron ?? Ønsker meg veldig gjerne kolleksjonen din i Small ?

 347. Min favoritt storby er Barcelona ✨ Ville hatt med meg Noisy med mango/pasjon ? Ønsker meg den fine kolleksjonen i strl. S ?

 348. Elsker virkelig Paris, noe jeg har gjort helt siden jeg for første gang var der som liten og dro til Disneyland. Har blitt helt betatt av menneskene, kulturen og ikke minst Louvre. Skal tilbake i midten av Juli og hiver nok med meg en Noisy Mango & Pasjonsfrukt i veska!?

 349. Jag är helt säker på att päron/sitron hade varit en perfekt törstsläckare i min favoritby; Kuala Lumpur

 350. Åååh! London må vera min favoritt storby. Det e heilt magisk 🙂 og Noisy med mango og pasjonsfrukt, den e så forfriskende 😉

  Eg e ein str S 🙂

 351. Min favorittby er definitivt New York, blir aldri lei, og den overrasker meg hver gang 🙂 Jeg ville hatt med meg Mango og Pasjon i vesken. Dersom jeg hadde vert så heldig å vunnet kolleksjonen din så ønsker jeg med den i str. Small 🙂

 352. Min favoritt storby er Los Angeles!? Helt fantastisk stemning der.
  Pære og sitron, og gjerne str XS
  ???

 353. Sydney vil for alltid være i mitt hjerte? Jeg er stor mangofan, så ville gjerne valgt Noisy med mango&pasjonfrukt!

 354. Æææ for en konkurranse <3 Min favoritt storby må være København!! For noen interiørskatter og søte marked de har der. Jeg ville tatt med Noisy Zero mango/pasjon. <3

 355. New York er min favorittstorby. Jeg ville hatt med meg Noisy pære/sitron i vesken ?? Størrelse medium ❤️

 356. København er helt klart min favoritt storby??❤️❤️Tar gjerne med meg noisy pære/sitron??

 357. Min favoritt storby er London ?❤️ Der ville jeg hatt Noisy mango / pasjon i veska mi for en tipp topp shopping opplevelse ? Elsker kolleksjonen din, de vakre fargene og plaggene !! Ønsker med i XS i overdelene ? S i bukse / skjørt !!! Krysser alt jeg eier og har ??????

 358. Min drømme destinasjon er New York, har aldri vært der før, men håper å få tatt turen før året er over! Sammens med meg ville jeg gjerne hatt Noisy zero med pære/sitron.

  Noen nye plagg i skapet hadde passet ypperlig, jeg bruker for det meste M, men må også ha noen ting i L <3

  klem

 359. Min favoritt storby er Wien? en Noisy med smak av mango/pasjon hadde vært en perfect match (i tillegg til klær fra din kolleksjon)! Jeg ønsker meg kolleksjonen din i størrelse medium?

 360. London så absolutt! Er så fint, stort og masse å gjøre?? Liker best den med pære og sitron♥️ Ønsker gjerne str. M☺️

 361. Favoritt storby New York✈️ Ville hatt med meg Pære og Sitron Noisy?? ønske kolleksjonen din i strl M??

 362. Liten storby, men Venezia er helt klart min favoritt! Skulle gjerne hatt med en Noisy mango/pasjon på en båttur gjennom kanalene i byen<3
  Strl L

 363. Ville hatt med meg Noisy med pære/sitronsmak til New York? Jeg ønsker meg den fine kolleksjonen din i størrelse small!?

 364. Min favoritt storby er København og jeg ville tatt med meg Noisy Zero mango/pasjon ??
  Størrelse xs/s

 365. Har et kjært forhold til London ❤️ Mango og pasjon blir med meg gjerne dit. Str M☺️

 366. Ahh så vakker du er Eirin!✨
  Min storbyfavoritt må nok være Paris, og i vesken ville jeg hatt Noicy med mango/pasjon smak?
  Den vakre kolleksjonen din ønsker jeg meg i størrelse S.

 367. Barcelona er favorittstorbyen min, i hvert fall av de byene jeg har besøkt så langt! ?
  Ville hatt med meg Noisy med smak av mango og pasjon i veska.
  Ønsker meg kolleksjonen i strl. S ?

 368. Favorittstorbyen er Marrakesh? De store forskjellene mellom gamle- og nybyen gir en helt spesiell opplevelse – nesten som en tidsreise✨ En forfriskende Noisy med pære og sitron vill ikke vært feil der ???? (også bruker jeg str. S?)

 369. Melbourne, Australia
  Hvite strender, krystallklart vann og sol året rundt.
  Noisy mango/pasjonsfrukt. Syrlig og søt, samt en tørsteslukker uten tvil!

  Nydelig kolleksjon for Bikbok, Eirin! 🙂

 370. Min favoritt storby er Paris og da ville jeg hatt Mango/Pasjon med meg? Ønsker meg kolleksjonen din i strl xs?

 371. For en nydelig kolleksjon!? Paris er min favorittby, og hadde gjerne tatt med meg noisy i smaken mango/pasjon i vesken!

 372. Roma er min desidert favoritt storby. Byen har en helt egen atmosfære og er en fantastisk opplevelse med flere eksepsjonelle attraksjoner og serverdigheter. Ønsker kolleksjonen i S <3 jeg ville valgt smaken av pære/sitron on the go.

 373. London er min favorittby, uten tvil ?? Noisy med pære/sitron må være med meg i veska til enhver tid, elsker den. Kolleksjonen din i størrelse small hadde vært helt perfekt.

 374. Min favorittby er helt klart New York City og her ville jeg hatt med meg Noisy Mango/Pasjon i vesken. Kolleksjonen din er nydelig! Str. M.

 375. Bergen er helt klart min favorittby! Jeg studerer her og jeg bare elsker den❤️ Om det kategoriseres som en storby eller ikke er jeg veldig usikker på, men New York kommer på en solid andre plass✨

  Hadde blitt et lykkelig mennesket om jeg skulle få være så heldig å få hele kolleksjonen din!! Får frysninger av å tenke på det??

  Bruker stort sett str Small/36 i alt☀️

 376. Bergen er helt klart min favorittby! Jeg studerer her og jeg bare elsker den❤️ Om det kategoriseres som en storby eller ikke er jeg veldig usikker på, men New York kommer på en solid andre plass✨
  Min favoritt Noisy er uten tvil mango?

  Hadde blitt et lykkelig mennesket om jeg skulle få være så heldig å få hele kolleksjonen din!! Får frysninger av å tenke på det??

  Bruker stort sett str Small/36 i alt☀️

 377. Ville uten tvil tatt med Noisy med smak av pære og sitron?
  Min favoritt storby er til nå New York! Var der på ferie for et par år siden og elsket hele byen, skal definitivt tilbake dit!
  Ønsker stl. xs☺️

 378. Åh, klarer nesten ikke velge mellom London og Nice. Flotte storbyer på hver sin måte. Men London vil jeg alltid tilbake til!
  Min favoritt blant de to må være mango/pasjon ??? Sikker vinner i varmen. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne kolleksjonen, bruker jeg small!
  ?

 379. London er så langt min favoritt storby! Dit ville jeg hatt med Noisy – mango/pasjonsfrukt. Jeg ønsker størrelsen large på kolleksjonen din.

 380. Min storbyfavoritt må bli New York! For et sted ? jeg ville hatt med meg mango/pasjonsfrukt noisy og kolleksjonen i størrelse small? Kos deg i London! ?

 381. Los Angeles!?☀️? Mango/pasjon, NAM!? XS?? Du strååler, og hele kolleksjonen er så fiin!✨??

 382. Elsker Barcelona og ville helt klart hatt med meg en noisy ned pære/sitron i vesken!

  Klærne hadde vært perfekte i str s?

 383. Får aldri nok av San Fransisco? Hadde jeg dratt dit igjen ville jeg helt klart tatt med meg en noisy med smaken mango/pasjon!
  Hvis jeg er så heldig å vinne ville klærne vært perfekte i størrelsen small?

 384. Favorittstorby må bli Singapore! En fantastisk spennende, pulserende og vakker by. I vesken hadde en Noisy Mango/Pasjon passet perfekt!
  Ønsker meg størrelse M. Ha en fortsatt fin sommer! ?

 385. Min favorittby definitivt Krakow!?? Jeg ville hatt med meg Noisy mango/pasjon i vesken.
  Ønsker meg kolleksjonen din i størrelse S?

 386. Min favoritt storby er Sydney, og ville gjerne hatt på meg kolleksjonen din der!

  Bruker m/l☺️??

 387. Hei?Barcelona er absolutt min favoritt storby! Vært der 3 ganger med familie og forskjellige venner, og alle 3 gangene har jeg hatt ulike opplevelser av samme by. Håper å kunne dra tilbake neste år igjen! Ville hatt med en Noisy med pære/sitron- smak på stranda! Ønsker meg strl L.

 388. London ? ville tatt med meg Noisy Zero Mango/pasjonsfrukt, den er såå god! Strl M??

 389. Min favoritt er EPLE-FERSKEN-PÆRE
  Storybyfavoritt er Nice, Frankrike ?
  Har stor ønske om å vinne kolleksjonen i S

 390. Favorittby er helt klart Roma, så vakkert! Smak må bli pære og sitron, haha den har fyllt opp panteposen her i huset hvertfall. Str M?

 391. I vesken ville jeg tatt med meg noisy med smak av pære og sitron? Har veldig mange favoritt storbyer, men av de jeg har vært i tror jeg kanskje Milano i Italia er favoritten!

  Størrelse s❤️

 392. Min favorittby er Barcelona.
  Ville hatt med Noisy Mango/Pasjon i vesken min.
  Hvis jeg vinner, vil jeg gjerne ha størrelse S ?

 393. Min favoritt storby er definitivt Barcelona. Du har alt på et og samme sted! Du kan spise en deilig frokost på en kafe, før du tusler deg bortover til stranden. På ettermiddagen kan du oppsøke kulturelle aktiviteter eller ta en liten shopping runde i Barcelonas gater. Til slutt kan du unne deg en drink, før du neste morgen starter dagen med trening og spa! Love it! Mango&pasjonsfrukt Noisyen er virkelig min favoritt!! Ha en fin dag <3

 394. Jeg ville tatt med meg Noisy mango/pasjon til Lisboa, og kombinert by og strandliv. Strl S☀️

 395. Min favorittstorby er faktisk Sydney, maken til metropol som kjennes både Europeisk og litt annerledes på samme tid er vanskelig å finne noe annet sted. Også er folkene der så innmari ålreite at det er rett og slett et utrolig koselig sted. Ville tatt med meg Noisy Zero mango/pasjon, selvom jeg tviler på at jeg ville klart å la være å drikke den opp på flyreisen. Ønsker meg klær i størrelse small/extra small.

 396. Favorittbyen må være Roma ? mye fin arkitektur og ikkje minst fantastisk god mat ?? I veksen hadde jeg hatt med noisy zero mango/pasjonsfrukt ?✨

  Størrelse: S/36 ?

 397. Roma er min favoritt-storby! Ville hatt med Noisy pære og sitron❤️(str. S)

 398. Barcelona uten tvil ? i vesken ville jeg hatt Noisy Pære/sitron ? med et lekkert antrekk i størrelse M ☀️

 399. Min favorittstorby er pulserende Malaga-elsker den vakre havnen, katedralen, gågaten med de små sidegatene med tapasrestaurantene. Dit ville jeg absolutt ha tatt med digge Noisy mango/pasjon???Jeg ønsker meg kolleksjonen i M?

 400. Min favoritt storby er Barcelona!
  I vesken ville jeg hatt Noisy mango/pasjon.
  Jeg ønsker kolleksjonen din i small ?

 401. Min favorittby er Paris! Jeg ville tatt med meg Noisy Mango/Pasjon 🙂 Ønsker klærne i str. M

 402. Los Angeles er min favoritt storby!? Ville hatt med meg Noisy Pære og Sitron.
  Størrelse small.

 403. Ååh for noen fine bilder Eirin! Min favoritt storby er Roma, jeg elsker Paris og London, men Roma altså: Evig favoritt, spesielt når man får være der med sin favorittperson i hele verden <3 I vesken min ville jeg uten tvil hatt med mango/pasjon smaken, den er akkurat passe søt, varm og livlig for en by som Roma:)

 404. London er absolutt favoritten <3 I vesken ville jeg hatt med meg Noisy med mango og Pasjon, og ønsker meg kolleksjonen din i str. M.

 405. Elsker kolleksjonen din ? Min favoritt storby til nå er København og jeg ville tatt med meg Noisy Zero pære/sitron ? Jeg bruker størrelse XS ?

 406. Favorittbyen min må nok være Paris <3 Så nydelig by med hyggelige folk, vakre steder å se og det flotte eiffeltårnet! Jeg ville tatt med meg i vesken Noisy sin eple/drue – den er så fantastisk god ?✨ Jeg bruker størrelse M ? Klem <3

 407. London er min favoritt storby som jeg har vært i, men ønsker å dra til New York da! Jeg ville hatt mango/pasjon Noisy, jeg bare elsker mango ? Jeg ønsker meg str. M i kolleksjonen, digger den så sykt ⭐️

 408. Min favoritt storby er New York!! ???? jeg ville tatt med meg Noisy med smak av mango/pasjon i vesken, den er så god ?

 409. Det finnes ikke en mer magisk by enn Bergen. Har du prøvd å lage is av Noisy mango/pasjon? Mmm. Jeg jobber hardt for å nå helårskroppen, så str M 🙂

 410. Jeg liker New York best av alle storbyer, og jeg ville tatt med meg Mango & Pasjon i vesken. Jeg ønsker str S i klærne<3

 411. Favoritt storbyen min er NYC og jeg ville hatt med meg Noisy pære/sitron i veksen! ? Str. XS

 412. Paris er uten tvil min favoritt storby!? Elsker hvor vakkert, romantisk og sjarmerende det er der.
  Noisy med mango og pasjonsfrukt hørtes digg ut!
  Jeg hadde trengt str L i kolleksjonen din.

 413. Min favorittstorby er definitivt Paris!
  Ville gjerne hatt med Noisy med smak av pære/sitron.
  Jeg ønsker kolleksjonen din i størrelse S.

 414. Bangkok er min favoritt! Så annerledes, med høy puls, digg mat og vakre templer der man får et mentalt avbrekk. Noisy med mango og pasjon hadde vært en perfekt tørstedrikk her ?? Elsker kolleksjonen din og hadde sklidd fint inn i en str S ?

 415. Sprek kolleksjon, Eirin?
  Vanskelig å velge favorittby, men Barcelona innfrir alltid!
  Noisy pære og sitron.
  Ønsker str M ?

 416. Min favorittby er Berlin! Ville hatt Noisy Mango/Pasjon i vesken min. Ønsker meg kolleksjonen din i S/M

 417. På samme måten som dette antrekket, går Paris aldri av moten… Så av alle spennende storbyer må nok Paris være min favoritt. Der hadde jeg mer enn gjerne tatt med meg Noisy i smak av pære/sitron! Kolleksjonen din hadde jeg blitt utrolig glad for i størrelse S 🙂

 418. Min favoritt storby er New York, og har alltid drømt å få dra dit en dag!?? Min favoritt fra TINE har alltid vært iskaffen. Har ikke fått muligheten til å smake på denn zero-varianten enda, men den med mango/pasjon høres veldig god ut?
  Jeg ønsker meg kolleksjonen din i størrelse M, dersom jeg skulle være så heldig å vinne?

 419. Min favoritt storby er New York og jeg ville tatt med meg Noisy Zero mango/pasjon! Ønsker meg den fine kolleksjonen din i str. S ?

 420. København er min favorittby! På en bytur til Køben ville jeg hatt med meg Noisy Zero med pære og sitron! ??

 421. Jeg ELSKER New York! Hver gang jeg er der, kommer alle inntrykkene på ny og hele stemningen i byen er bare til å ta og føle på, spesielt på en fin sommerdag<3
  Kunne tenkt meg å ha med Noisy med pære og sitron, da jeg er glad i det litt mer friske syrlige 🙂

  Kolleksjonen sin er jo råfiin! Virkelig noe å være stolt av<3 kunne tenkt meg å ha hele kolleksjonen selv, i str Small!

 422. Fave by: Miami!! Å der ville ha æ hatt Pære og Sitron Noisy med. Ønsker kolleksjonen i small.

 423. Favorittby må bli London ! Noisy Eple, Pære, Fersken er meget god!
  Eg ønsker meg kolleksjonen i str. s.

 424. London er definitivt min favoritt storby og Noisy med mango/pasjon er ofte med meg i vesken ? jeg ønsker meg kolleksjonen din i str. S ?

 425. Barcelona er min favoritt-storby:-) og jeg ville tatt med meg Noisy med mango/pasjon og klær i str M:-)

 426. Jeg ville hatt Noisy mango/pasjon i vesken min, på en tur til New York! Favorittbyen min? sammen med kjæresten, er den byen rett og slett en drøm å være i og jeg lengter stadig tilbake dit!

 427. London er min favorittby ? Ville hatt med Noisy med mango og passion. Ønsker meg kolleksjonen i L ?

 428. Jeg ville dratt til Italia med de flagrende fargerike skjørtet og kjolen bagasjen og en noisy på toppen i veska! Samt den nydeligve hvite junpsuiten til kveld og en loose jeans til de litt kjøligere shoppingrundene. Så det meste er utsolgt i butikk nå, så Etter en mnd på cellegift i Moskva må det være lov å drømme litt☀️? god mat, godt selskap og nye impulser er ferie for meg!
  Str S

 429. Min favoritt storby er Budapest?? Så mykje god mat og så mykje fint å sjå! Eg ville nok ha hatt med meg Noisy Zero mango/pasjon i veska?

 430. Min favorittby er København, hit ville jeg hatt med meg Noisy pære og sitron i veska? Ønsker meg str. S

 431. Min absolutte favoritt er vakre, romantiske og rustikke Roma, og i vesken ville jeg hatt med Noisy Pære og Sitron?? perfekt tørstedrikk når man vandrer gjennom gatene og leter etter usette skatter?
  Kolleksjonen din i M?
  Klem

 432. Oslo var innmari fiiin i går, og Noisy pære/sitron hadde vert perfekt!!! Ønsker meg kolleksjonen i strl. S??

 433. Sydney er min favoritt storby ? hadde gjerne tatt med meg Noisy pære/sitron i vesken! Ønsker størrelse M ?

 434. Min favoritt er definitivt København 🙂
  Ville hatt med meg mango/pasjonsfrukt.
  Ønsker meg størrelse xs.

 435. Min favoritt storby er nok Budapest. Ville hatt med meg Noisy Mango/Pasjon? Og jeg ønsker meg kolleksjonen din i str m?

 436. Roma er en av mine fovorittstorbyer! Jeg ville hatt med Noisy Mango/Pasjon i vesken! Ønsker meg kolleksjonen i str. M???

 437. Jeg er helt forelsket i Barcelona! ? der er det alltid noe gøy å finne på og vakre ting å se på! Denne byen har alt! Jeg tar alltid med meg Noisy med pære og sitron? Jeg er som regel en small! Du har alltid inspirert meg!

 438. Favoritt storby må faktisk være Rio de Janeiro ? Herlig by, og litt annerledes fra alle andre! Ville hatt med Noisy Pære og Sitron til varmen:) Strl. S

 439. Min storby favoritt er uten tvil London. Byen jeg alltid reiser tilbake til. Ville hatt pære og sitron Noisy i vesken som tørsteslukker. Meeeen føler jeg må si Bergen også, bodd der i 10 år og har akkurat flyttet hjem til hjembygda mi sammen med familien min. For å si det sånn savner bylivet så intenst mye at Bergen føles som en storby på lik linje med London? Håper å vinne kolleksjonen din ble akkurat for sen å sikkre meg den fine kjolen. Den forsvann ut av handlekurven når jeg skulle betale? Ønsker XS? håper du kommer med flere kolleksjoner for har alltid digger stilen din, så kan jo ikke bli bedre når klærne er designet av deg?

 440. Min favorittby er New York ? Og jeg hadde hatt Noisy mango/pasjon i veska.
  Bruker størrelse M
  Ha en strålende sommer som den sola du er ??

 441. Noisy mango/pasjon hadde definitivt blitt min favoritt? Jeg ville hatt den med til favoritt byen min Paris?✨

  Størrelse: L

 442. Favorittstorby er London, ville hatt med meg Noisy mango/pasjon og kolleksjonen ville jeg hatt i str. M ?

 443. Pære/sitron i Milano hadde vært alle tiders, og med kolleksjonen din i størrelse small hadde jeg vært uslåelig. Dog måtte jeg hatt jeansen i m

 444. Min favorittby er København ? og dit ville jeg tatt med noisy med smak av pære og sitron. Jeg ønsket meg kolleksjonen din i small

 445. Den aller fineste byen jeg vet om er Edinburgh! Jeg ville hatt med meg Noisy Mango/Pasjon, den er god 🙂

  Ønsker meg str. S, elsker kolleksjonen din! Krysser fingrene.

  Klem <3

 446. Min favorittstorby er Barcelona. Ville tatt med meg Noisy Pære/sitron. Ønsker Str.m. 🙂

 447. Min favorittstorby er Milano! Fantastisk by med mye å oppleve. Jeg ville valgt smaken mango/pasjon fra Noisy i vesken. Ønsker kolleksjonen i L! ?

 448. Jeg vil gjerne reise til Stockholm og hatt med Pære og Sitron Noisy! Jeg ville hatt på meg kleskolleksjonen din i str small?

 449. Min favoritt by er New York, er så heldig som får reist dit ofte, og drar to ganger i sommer ? Villa hatt Noisy mango/pasjon med meg. Klærne dine ville jeg hatt i L. Hadde vært fantastisk å ha de med seg på tur til New York ?

 450. Min favoritt storby er definitivt London, og dit ville jeg gjerne hatt med meg Noisy med smak av pære og sitron?et friskt pust i veksa mellom shopping, cafébesøk og parkvandring?

 451. Favoritten er helt klart Cape Town og ville gjerne hatt med meg mango og pasjon?? bruker xs/s

 452. Jeg elsker Praha, som er billig OG bra!? Noisy med mango/pasjon er favoritten! Ønsker meg strl. S✨

 453. Ville reist til LA og tatt med meg noisy med pære og sitron? bruker strl M❤️

 454. Min favoritt storby er New York! Jeg ville hatt pære og sitron Noisy med. Når det kommer til strs blir det nok small! ?❤️

 455. København, ingen tvil. Byen byr på så mye, hyggelige mennesker, flotte plasser og de herlige smågatene. De korte avstandene, maten, drikke og beliggenheten så nær sjøen. En perle rett og slett. Min Noise favoritt er forfriskende Pære og Sitron, tar meg tibake til sommertiden da jeg var ung å livet var en lek ?

 456. Jeg ville hatt med meg Noisy med mango og pasjonsfrukt ?☀️ Og jeg har vært i Usa, i Las Vegas som var helt fantastisk. Men kunne tenkt meg å reise til New York, virker helt nydelig der! Og hvis jeg hadde vunnet kolleksjonen din så ville jeg hatt den i størrelse X-Smal ??

 457. Favorittby er definitivt New York! Noisy pære og sitron ville jeg hatt med meg i veska! ?❤️ Dogger kolleksjonen din å bruker strl.M ??

 458. Min favoritt by må være NYC ? Jeg studerte der samme høsten som deg på gateway college. Må si det er noen av de beste mnd i mitt liv! Vi fikk dessverre ikke muligheten til å bli kjent…

  I vesken ville jeg hatt med noisy mango/ pasjon fordi den minner litt om favoritt drinken min «pornstar martini» ? Pasjon smak er virkelig elsk! ?
  Håper du får en fin sommer! ☀️??

 459. Du er så nydelig, Eirin! London er min favoritt storby, er der en gang i året og kunne ikke glede meg mer til neste gang så raskt flyet lander… <3 Noisy pære/sitron hadde uten tvil vært perfekt i vesken med meg på tur, og ellers i hverdagen! Jeg ønsker størrelse M i den fine kolleksjonen din!

  Klem <3

 460. Barcelona er favoritten for øyeblikket? men jeg er også veldig glad i New York, London, Paris og mitt andre hjem Reykjavik(selvom det kanskje ikke er en riktig storby?)! Fra Noisy har jeg også flere favoritter men hvis jeg måtte velge 1 ville jeg tatt med meg Noisy mango/pasjon☀️☀️

 461. Favorittbyen min er også Roma, uten tvil! Jeg kunne gjerne tenkt meg Noisy med mango/pasjon-smak og den fine kolleksjonen din i small. Du er flink, Eirin! <3

 462. Er ikke så bereist og har aldri vært der, men har stor tro og kjenner på meg at New York vil nok bli min favorittby. Hit ville jeg tatt med meg Noisy pasjon og mango!

 463. Oslo er faktisk min favoritt storby!
  Jeg ville gjerne hatt noisy med pære/sitron i vesken. For en lekker kolleksjon du har laget! ? står.L hadde passet fint! ?

 464. Min absolutt favoritt storby er London✨ Ville tatt med noisy mango/pasjon ?
  Jeg ønsker størrelse M☺️

 465. Er ikke så bereist og har aldri vært der, men har stor tro og kjenner på meg at New York vil nok bli min favorittby. Hit ville jeg tatt med meg Noisy pasjon og mango! Størrelse, M 🙂

 466. København er favorittbyen, uansett hvilke fantastiske land og byer jeg besøker. Da ville Noisy Zero Mango og Passion vært perfekt å ha i vesken på en varm sommerdag <3

 467. London! Har elsket byen fra første gang jeg var der? Det er noe spesielt med den byen altså! Pære og sitron er favoritten? Ønsker meg i str S? xx

 468. ???
  Min favoritt storby er Paris! I vesken ville jeg hatt med meg Noisy med mango/pasjonsfrukt ✨
  (Strl M)

 469. Vet ikke om det regnes som storby, men Venezia! Og ville hatt med meg mango/pasjonsfrukt.
  Strl xs

 470. Jeg ville hatt med meg Noisy med mango/pasjon i vesken til min favorittstorby, Dubai? Str. xs

 471. Så utrolig stilig konkurranse! Ettersom det er så mange storbyer i verden er det så utrolig vanskelig å velge.. men det er spesielt en som skiller seg ut for meg, Dubai! Vakker by som har vokset seg frem✈️ Jeg ville gjerne tatt med mango og pasjonsfrukt noisy!

 472. Fyflate du er så inspirerende. Sjekker bloggen din hver dag, du skuffer aldri <3

  Favoritt storby må være London, da jeg ikke har vært så mange andre steder. Men ønsker å oppleve Paris, Roma og New York! Ville nok tatt med med noisy med Mango/Pasjon smak 🙂 Ønsker kolleksjonen din i M.

 473. Etter å ha reist litt rundt i år må jeg si at min favoritt storby er Havanna, Cuba ?? Anbefales på det sterkeste! Ville tatt med meg Noisy Mango/Pasjon ?? (Og ønsker meg gjerne ny garderobe i størrelse x-small). God sommer fine ?

 474. Min favorittby er nok San Fransisco ? helt spesiell by som ingen ligner på! Ville også tatt me meg pære og sitron, som er min favoritt! Ønsker meg kolleksjonen din i str. M

 475. Min storbyfavoritt er definitivt New York! <3 Ville hatt med meg Noisy pære & sitron. Ønsker meg kolleksjonen din i str XS <3

 476. Min favoritt by må nok vera Barcelona, var der på ein fantastisk jentetur ifjor?☀️ Syns Noisy mango/pasjonsfrukt virke frisk og god! Ønske meg kolleksjonen din i str.S/M?

 477. Favorittstorbyen er London og her ville jeg hatt med meg Noisy med smak av mango/pasjon! 😀
  Ønsker str M.

 478. Min favoritt storby må bli Paris!??? Må tilbake snart, å da gjerne med en Noisy med mango/ pasjon i veska og en ny garderobe i strl M!??

 479. Favoritten er Sydney! Ville da hatt med meg mango og pasjonsfrukt. Ønsker meg kolleksjonen i Str small ❤️

 480. Min favoritt storby er København. Jeg ville tatt med meg Noisy eple/fersken/pære i vesken på rundtur i byen. Den er såå god! Størrelse L 🙂

 481. London er min favorittby? Jeg ville tatt med Noise med mango og pasjon fordi den er utrolig frisk og deilig! Ønsker meg størrelse XS i klærne.

 482. London er min favoritt storby av de jeg har vært i. ??? Jeg ville tatt med noisy mango/pasjon og bruker strl M.

 483. Berlin er min absolutte favorittby ? hadde vært supert med en noisy med smak av mango/ pasjon midt i en park, i det yrende bylivet ?

 484. Eple, fersken og pære – er min favoritt?
  London er favoritten, så langt!
  Strl small ✨

 485. Vakreste deg! Min absolutte favorittby er London! Der ville jeg hatt med meg Noisy med smak av pære og sitron. Ønsker kolleksjonen din i small! For en fantastisk kolleksjon du har laget, plaggene ser fantastiske ut? klem

 486. For en utrolig fin og unik kolleksjon du har designet?
  Jeg har flere storbyer jeg drømmer om å reise til, men min favoritt ut ifra hvor jeg har vært er nok Cannes langs den franske Riviera i Sør Frankrike? Jeg ville hatt med meg Noisy sin drikke med mango/pasjon, den er den perfekte kombinasjon av frisk og søt. Hvis jeg er så heldig å vinne hele kolleksjonen din(?), så har jeg str M???

 487. Favorittstorby må bli Barcelona, spesielt nå på sommeren? I strandvesken hadde Noisy Zero mango/pasjon fått blitt med??
  Størrelse S

 488. Jeg virkelig elsker New York, og ville gjerne hatt med meg Noisy mango/pasjon til denne fantastiske storbyen! Ønsker meg kolleksjonen i størrelse small.

 489. Min favoritt må nok bli Barcelona ? elsker den byen! I tillegg har jeg så gode minner derfra fra tidenes kjæresteferie ? ville hatt med meg Noisy mango/pasjonsfrukt ?

 490. Min favoritt storby må være New York! Der ville jeg hatt med mango/pasjon med meg. Strls L om jeg skulle ha vert så heldig å vunnet <3

 491. Min favorittby er definitivt London ? Jeg føler meg så hjemme når jeg sprader rundt i gatene, og det er alltid noe nytt å oppleve! Jeg ønsker meg kolleksjonen i størrelse S, og min favoritt Noisy er med mango og pasjon ❤️

 492. Det er så utrolig mange fine storbyer! Men NY er i mitt ❤️ Ville hatt med meg noisy med mango/pasjon i vesken ??

 493. Min favoritt storby er Barcelona ?
  Min favoritt Noisy er med smaken av pære og sitron ??

 494. Ville tatt Noisy med smak av pære/sitron (og gjerne din vakre kolleksjon i str. L) med til min favorittby Paris??

 495. Min storbyfavoritt er New York! Den byen har alt, og en atmosfære som ikke kan beskrives. Jeg ville hatt pære og sitron og str.L,

 496. Min favoritt storby er London❤️ og i vesken ville jeg hatt med meg Noisy Zero mango/pasion

 497. Hadde vært en drøm å vinne kolleksjonen din! ? Min favoritt storby er Los Angeles og jeg ville hatt med meg noisy zero pære + sitron i vesken! ☀️☺️

 498. Favoritt by er Venezia ? noisy med mango/pasjon! ? kolleksjonen din ville jeg hatt i Medium ?

 499. Klærne er sååå fine! Min favoritt storby tror jeg må være New York til tross for at jeg ennå ikke har vært der. Jeg ville gjerne hatt med meg Noisy med smak av pære og sitron i vesken! Jeg ønsker størrelse small <3

 500. Den storbyen som er min favoritt er Nice, til tross for at den ikke er så alt for stor. Elsker Den franske riviera? Ville tatt med meg Noisy mango/pasjon!

 501. Definitivt Roma ? helt fantastisk nydelig by og den italienske maten er så god ? Ville hatt med meg Noisy med pære og sitron. Ønsker meg kolleksjonen din i størrelse small ;*

 502. Min favorittby: Paris ??
  Skulle gjerne hatt med meg TINE Noisy med pære/sitron ???
  Ønsker en flott kolleksjon i str.S ?

 503. Min favorittstorby av dem jeg har vært i er uten tvil Barcelona. Jeg skulle helst hatt med meg noisy mango/pasjon og aller helst hatt klær i størrelse M

 504. Min favoritt storby er New York. Jeg ville hatt med meg Noisy i pære og sitron. Jeg ønsker meg kolleksjonen i S.

 505. New York er min absolutte favorittby! ?
  Noisy mango/ pasjon hadde også vært med ??
  Bruker str XS i alt bortsett fra bukse, hvor jeg bruker S ?

 506. Vanskelig å velge, da både New York, Roma og Paris er mine favoritt-storbyer. Men NY troner kanskje litt høyere, da jeg alltid får en ubeskrivelig følelse av magi når jeg er der. <3 Som om alt kan skje.

  Jeg ville ha drukket Noisy Zero mango/pasjon mens jeg trasket rundt i storbyen.

  Krysser fingrene for at jeg stikker av med seieren! 😉

 507. Min favoritt storby er definitivt New York, der ville jeg hatt med noisy mango/pasjon. Jeg ønsker meg kolleksjonen din i strl S.

 508. Favorittbyen må være London! Eller København ? Ville absolutt hatt med meg Noisy med mango/pasjon-smak. Hadde jeg vært så heldig å vinne skulle jeg gjerne hatt klærne i small ?

 509. Jeg var nylig i Barcelona, og det er absolutt min nye favoritt storby! Forelsket meg helt i blandingen av sol, bad, kultur og shopping ????????‍♀️⛱???? og ikke minst de super vennlige innbyggerne!

  Min favoritt noisy er Mango/Pasjon?
  Ønsker meg kolleksjonen din i strl XS ????

 510. Min store favorittby til nå må være London! Likevel drømmer jeg om å reise til New York og/eller Paris ? Elsker alle Noisy-variantene, men tror den med mangosmak er favoritten – så den hadde jeg tatt med meg ? Jeg ønsker kolleksjonen din i strl. small ?

 511. London har alltid vært min favorittby – helt til jeg møtte New York. Drømmer om å dra tilbake dit med min bedre halvdel ? Noisy eple, fersken og pære hørtes godt ut for mine smaksløker! Og jeg sikler etter kolleksjonen din i størrelse L ?

 512. Min favoritt storby er definitivt Barcelona <3 Jeg ville hatt med Mango/pasjon i vesken. xs 🙂

 513. NYC❤️ Ville hatt med meg pære/sitron Noisy med i veska. Godt med noe forfriskende i sommervarmen!

 514. Flotte, vakre, og gode du❤️Paris er uten tvil min store favoritt, kjærlighet ved første blikk ved den magiske byen?Hadde vært fantastisk og en drøm å ha med seg Noisy pære/sitron. Jeg ønsker meg din flotte kolleksjon i str. XS.

 515. København er min favoritt-storby, og jeg ville hatt med meg Noisy Zero Mango/Pasjon i vesken. Bruker str.S ❤

 516. New York er min favoritt storby! Ville hatt med meg pære/sitron ☺️ Ønsker meg kolleksjonen i M ??☺️?

 517. Min favoritt storby er Dubai, og jeg ville tatt med meg Noisy med smak av pære/sitron i vesken 🙂

 518. Min favorittby er New York! Verdens beste by spør du meg. Jeg ville hatt med meg Noisy med pære/sitron og kleskolleksjonen din i strl XS <3

 519. Min favotitt-storby er definitivt Paris! Jeg elsker å spise en sen frokost på en gatecafe mens jeg ser på alt livet rundt meg. Med meg i vesken hadde jeg hatt Pære og sitron-noisy ???

  • Min favoritt-storby er definitivt Paris. Jeg elsker å spise en sen frokost på en gatecafe mens jeg ser på alt livet rundt meg. Med meg i vesken hadde jeg hatt pære og sitron-noisy ???

 520. Favoritten må bli Barcelona! Ville hatt med meg Pære og sitron i vesken – sikker vinner??
  Ellers ønsker jeg meg kolleksjonen din i str. XS ???

 521. Min favoritt storby må bli London, da jeg har skapt utrolig fine minner fra den byen? jeg ville tatt med meg noisy mango/pasjon i vesken? størrelse S

 522. London er helt klart min favoritt by!? I vesken min ville jeg tatt med meg noisy med smak av pære-sitron???

 523. Definitivt London, der har jeg vært 5 ganger? Der ville hatt med meg mango/pasjon i vesken? Og ny garderobe i str. M.

 524. Min favoritt storby er ingen andre enn NYC! Er helt fantastisk og ikke minst helt surrealistisk å være der! Der hadde det passet godt med en noisy mango/pasjon❤️ (Klær i Str XS)

 525. Favoritt storby er London. Og jeg ville alltid hatt Noisy mango/pasjon i veska <3 Ønsker kolleksjonen din i Medium 🙂

 526. Åh, elsker storbyer generelt, men favoritten er London☺️ Eller Stockholm! (Eller NYC selv om jeg bare har vært der en kort tur) og liker Noisy appelsin best?
  Hadde vært perfekt å vunnet kolleksjonen, er nå på overtid av min første graviditet og gleder meg til å bruke vanlige klær igjen?

 527. London og Barcelona er en av mine favorittbyer? vanskelig å velge en.

  Hadde helt klart tatt med noisy pære og sitron i veska på farten

 528. Min favoritt-storby er Ho Chi Minh City, og jeg ville hatt Noisy Mango/pasjon i veska ? jeg bruker størrelse S

 529. First things first; Eirin, du er smellvakker! <3 Men absolutte favorittby er Barcelona – uten tvil! Jeg og kjæresten har så mange herlige minner fra den byen, vi har vært der på kjæresteferie flere ganger, og har også tatt med barna dit flere ganger. Jeg ville hatt med meg noisy zero pære/sitron i veska til favorittbyen, og ønsker meg kolleksjonen din i str. S 🙂

 530. Min storbyfavoritt er Paris? Dit ville jeg tatt med Noisy m/mango og pasjonsfrukt. Skulle jeg være så heldig å vinne, ønsker jeg meg den veldig fine kolleksjonen din i str small.

 531. London er favorittbyen, uten tvil! ? Jeg ville tatt med meg noisy mango/pasjon da jeg elsker både mango og pasjonsfrukt ? Str. M ???

 532. Favoritten er eple/fersken/pære✨ og jeg elsker Barcelona!
  Ønsker meg veldig str S❤️

 533. Min favoritt storby er Roma! Ville hatt med meg Noisy Pære/Sitron! Ønsker meg kolleksjonen i S <3

 534. Å velge én storby er vanskelig, men av de jeg har vært i må jeg si Tokyo! For en en by! Så annerledes og morsom!
  Og Noisy med smak av Pære/Sitron tar jeg gjerne med i veska! Nam!

 535. Min favoritt by er New York city !???
  Å eg ville hatt noisy Pære/Sitron ✌?
  Størrelse M?

 536. Min favorittby er Boston og jeg ville tatt med Noisy Mango/pasjon i vesken. Om jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg str S ?

 537. Min favorittby er Tirana og jeg ville ta med Noisy mango/pasjon i veska.ønsker meg kolleksjonen i S ☺️☺️

 538. Min favoritt må bli Cannes, den har det meste jeg ser etter i en storby. Jeg er veldig glad i både pasjonsfrukt, så jeg tror Noisy Mango/ Pasjon hadde falt i smak. Om jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg str. M ♡

 539. Det er jo så mange fantastiske storbyer å velge mellom, alle unike på hver sin måte! Men min favoritt må nok være Paris. ? Jeg har nettopp bodd i Frankrike i ett år og lært meg fransk. Å besøke Paris etter å ha lært om historien og kulturen, ikke minst nå som jeg kan språket så jeg kan kommunisere bedre med pariserne- det har virkelig vært en åpenbaring ? Paris er en fantastisk storby på alle mulige måter med en unik kultur, stemning og levemåte. ???

  Kunne tenkt meg Noisy mango og pasjonsfrukt i vesken ❤️ Str. M i jeans og S i overdeler ☺️

 540. Favorittbyen er Barcelona☀️
  Favoritt smaken varierer, men nå er det Noisy pære og sitron ??

 541. Har aldri vært i New York, men har så lyst til å reise dit, så det må være min favoritt by <3 Jeg ville tatt med Noisy Mango/pasjon i vesken. Om jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg størrelse M!
  Ha en fin uke, vakre <3

 542. Min favorittby er Barcelona! Jeg ville tatt med meg Noisy Zero i smaken Mango/pasjon, og jeg bruker str. S :)!

 543. Min favorittby er uten tvil Los Angeles! Der får man virkelig alt man skulle ønske seg i en by! Jeg ville hatt med meg mango/pasjon ❤️

  Strl small

 544. Favorittbyen er definitivt Barcelona!!
  Ville hatt med meg noisy zero mango og pasjon ?
  Dersom jeg skulle vinne; str S?

 545. Min favoritt storby er Paris!❤️ I vesken ville jeg tatt med meg Noisy med smak av eple og drue☺️ Ønsker meg den fine kolleksjonen i str. S?

 546. Roma er min favoritt storby!!! Jeg ville tatt med Noisy med mango/pasjon i bagasjen! Ønsker størrelse XS ???

 547. My favourite city is Oslo because my long distance boyfriend lives there and I absolutely love it! I would love to take noisy Lemon. ? if I’d win i would take size M. Thank you! ?

 548. Favorittby er vel faktisk LA! Og ville absolutt tatt med meg Noisy med mango og pasjonsfrukt!? ønsker str. S om jeg er så heldig å vinner

 549. Min favoritt storby er Kjøbenhavn, og jeg ville tatt med meg pære/sitron i vesken!
  Størrelse S

 550. Favoritt storby er London, ønsker å ha med mango/pasjon i veska ❤️ størrelse small! ❤️

 551. Favoritt storby må være Roma. Noisy pære/sitron 😀 Dersom jeg er så heldig å vinne, bruker jeg str S <3

 552. London er soleklar favorittby, blir aldri lei av den <3
  favorittnoisy er mango og pasjon! så god!! Ønsker meg veldig den fine kolleksjonen din, størrelse S.
  Klem 🙂

 553. Min storby favoritt er New York, og i vesken ville jeg hatt med meg mango/pasjon ? jeg ønsker meg veldig str S

 554. Måtte valgt samme favorittstorby som deg, nemlig Paris ! ? Pære/Sitron hadde jeg tatt med meg som forfriskning der ?? klem
  (Strl.S)

 555. Min favoritt by er London, elsker de gamle bygningene! Av noisy ville jeg hatt med mango/pasjon. Størrelse S ?

 556. Av de storbyene jeg har besøk må Barcelona vær min store favoritt! Elsker byen, digger menneskene der og totalt forelsket i maten <3
  Min Noisy favoritt er Zero med Sitron og Pære!

 557. Min favorittby er Paris, jeg ville tatt med meg Noisy Mango/Pasjon. Om jeg skulle vinne ønsker jeg str S?

 558. Min favorittby er Paris! ✨??
  Jeg ville hatt pære/sitron i vesken min?Str: S ??

 559. Favorittbyen må bli New York??✈️ Jeg ville gjerne tatt med meg Noisy mango/ pasjon i vesken? Ønsker meg klærene i str S, om jeg skulle vinne✨

 560. Amsterdam er min nye favorittby ? var der første gang for noen uker siden. Hadde helt klart villet hatt med meg smaken pære/sitron. ?? Ønsker meg i størrelsen m/l. ????

 561. Barcelona??❤️?jeg ville definitivt hatt Noisy med pære/sitron i vesken mens jeg spradet rundt i kolleksjonen din i M
  ???

 562. Min favorittby er Amsterdam ? kunne tenkt meg smaken pære/sitron. ?? om jeg er så heldig å vinne ønsker jeg meg i størrelse m/l. ????

 563. Min favoritt storby er Paris, var der i fjor sommer. Om jeg skulle vunnet ønsker jeg str. M i bukse, og s i topp. Mango og pasjon er min favoritt. ☀️?

 564. Min favorittby er Paris, hvor jeg ville tatt med meg Noisy med mango og pasjon smak <3 min klesstørrelse er i L??

 565. Min favorittby er koselige Melbourne! Jeg ville tatt med Noisy pære/sitron i vesken☺️ Størrelse M om jeg skulle være så heldig å vinne!?

 566. Min favorittby er Paris! Jeg ville hatt med meg Noisy mango/pasjon i vesken. Jeg ønsker meg kolleksjonen din i str S?

 567. Favorittbyen min er uten tvil New York ?? Hadde digget å hatt med meg Noisy Mango/pasjon når jeg spaserer gjennom Central Park ?☀️?
  Skulle jeg være den heldige som vinne kolleksjonen sin bruker jeg str S ?

 568. London er min favoritt, og dit ville jeg tatt med pære/sitron Noisy! Besøkt byen flere ganger siden jeg var liten, og byen går jeg aldri lei??☀️?

 569. Barcelona, for der får man litt av alt. En god blanding av strand og by! ? Mango/pasjon ? Str. XS ??

 570. Min favorittstorby er Roma, og jeg ville hatt med meg en Noisy med mango/pasjon i vesken ? str M.

 571. New York er definitivt min favorittby! En slik pulserende og nydelig by har jeg ikke funnet noe som kan sammenlignes med! ?

  Har ikke prøvd noisy, men den med sitron så veldig god ut! ?

 572. Favorittbyen min er nok Barcelona, og jeg ville hatt noisy mango/pasjon i vesken. Den er så god?
  Størrelse S

 573. Min favoritt storby må være København! Jeg ville hatt med meg noisy mango/pasjon i veska. Om jeg er heldig å vinner klærne fra kolleksjonen din, ville jeg gjerne hatt den i small?

 574. Min favoritt storby er Stockholm, jeg elsker stemningen der. Bortsett fra det drømmer jeg om å reise til Tokyo. Ellers elsker jeg alt med appelsinsmak, så ville tatt med den med appelsin ?
  Ellers er jeg str L/XL.

 575. Det må bli København, men kanskje mest fordi når jeg drar dit har jeg med verdens beste venninne in crime and wine ?
  Str M

 576. Det må bli London, er så skikkelig fint der! Om jeg skulle valgt mellom de forskjellige smakene hadde jeg gått for mango/pasjonsfrukt, høres veldig frisk ut:) Om jeg vinner vil jeg gjerne ha strl M

 577. Min favoritt storby er Singapore, og jeg ville tatt med Noisy med mango og pasjon i vesken! Jeg bruker størrelse xs 🙂

 578. Jeg er egentlig ikke fan av storbyer siden jeg er så nervøs og redd når jeg går rundt… så hvis Trondheim telles som en storby velger jeg alltid den! Men hvis ikke må jeg si at Dubai er neste på lista! Arkitekturen og ørkenen, det er virkelig helt magisk! Jeg ville tatt med Noisy Zero mango/pasjon i vesken! Troor jeg må ha str L?

 579. Min storbyfavoritt er Praha – og i vesken ville jeg ha hatt med meg Noisy med smak av pære/sitron. Ønsker meg kolleksjonen din i størrelse S. Superfine plagg, så jeg krysser fingrene 🙂

 580. Jeg er så forelsket i Paris, blir aldri lei den byen. Noisy mango og pasjonsfrukt ville blir med meg, frisk og god!?☀️
  Størrelse M.

 581. Uten tvil NYC?! Jeg hatt med meg pære/sitron ? jeg bruker str S om jeg er heldig og vinner. ??

 582. Favorittbyen min må være Dublin og jeg ville tatt med noisy pære og sirton ☺️?
  Om jeg vinner ville jeg hatt klærne i L??

 583. Ville uten tvil tatt med meg mango/pasjonsfrukt til min all time fav by New York city! Strl S

 584. Min favoritt storby er nok New York <3 Ville tatt med meg Noisy med mango og pasjon 🙂 Ønsker meg str M i overdeler og str L i underdeler om jeg er så heldig og vinner!

 585. Min favoritt storby er uten tvil London! ❤️
  I vesken ville jeg tatt med Noisy mango/pasjonsfrukt ?
  Str. s i overdel og m i underdel ??

 586. Favorittbyen må være London, reiser selv dit om 2 uker – noisy pære og sitron er min favoritt:) str S overdel + M underdel

 587. Elsker hele kolleksjonen din, synd mye av det er utsolgt, håpefull i str S??
  Mango/pasjonsfrukt er den beste smaken jeg foretrekker, og storby er LA??

 588. Min favoritt storby er Paris? Jeg ville tatt med meg Noisy mango/pasjonsfrukt? Str.s!✨

 589. Min favorittby storby er Nice! En vakker by som byr på både strandliv og shopping.. Så fin, at jeg flyttet dit noen måneder for å studere skole der 😀
  Min favoritt Noisy må bli den nye smaken “Mango og Passjonsfrukt”, NAM!
  Jeg bruker størrelse S, og M i underdel 🙂

 590. Min storbyfavoritt er London 😉
  I vesken hadde jeg pakka med meg en noisy med mango/pasjonsfrukt!

 591. Hei Eirin

  Jeg ville hatt med meg noisy mango/pasjon OG kolleksjonen din til Barcelona. Min favoritt by! Alle fine gatene, shoppingen og den gode maten. Skjørtet og kjolen ville jeg stylet til kveld og dag, og jeansen og skjorten med dongerijakken over er ett perfekt reiseoutfit. Fargene på mango/pasjon flasken minner meg faktisk om bacelona. Sol som i den gule drikken (som det er mya av i barcelona) og sangria(som er ett must i barca) med fargen på toppen. Samt lekker dekorering som for meg symboliserer alle de vakre gatene og byggene i barcelona

 592. Min favoritt storby er helt klart København! I vesken ville jeg hatt med meg Noisy med eple, fersken og pære, nam. Hvis jeg er så heldig og vinner, ønsker jeg meg str. s i overdeler og m i underdeler 🙂

 593. Hei!
  Min favoritt storby må være London, det er så fantastisk fint der! Bodde litt utenfor London i ca. 1/2 år og opplevde så mange utrolig koselige cafeer til fasiliteter når jeg dro inn til byen.

  Når det gjelder hvilken drikke jeg ville tatt med meg, ville jeg valgt Mango/Pasjon. Den har jeg smakt en del ganger tidligere og er stor fan allerede!

 594. Min favorittby er New York 🙂 Blir aldri lei! I vesken ville jeg tatt med Noisy med pære og sitron 🙂 Ønsker str. small i kolleksjonen, om jeg skulle være så heldig 🙂

 595. Min favoritt storby må være Sidney ? Fantastisk by med kort avstand til strender og utrolig fine smågater! I vesken ville jeg tatt med Noisy mango/pasjon 🙂
  Strl. M ?

 596. Favorittbyen er uten tvil Paris. og jeg ville nok hatt med meg mango/pasjonsfrukt i vesken <3 størrelse s 🙂

 597. Min favoritt storby er nok Paris, selvom jeg ikke har vært der enda??? Så mye gøy mote, kjente butikker og koselige cafeer! Virker så idyllisk, rolig og deilig å gå i gatene der?
  Str. M/L

 598. Favorittbyen min er Barcelona, og med i vesken ville jeg tatt med meg Noisy Pære/sitron!
  Jeg ønsker meg strl. S <3.

 599. Favorittbyen min er uten tvil New York ❤️ Jeg ville tatt med Noisy mango/pasjon. Størrelse S ?

 600. Min favorittstorby er New York, og i vesken ville jeg tatt med meg Noisy med smak av pære/sitron ☺️ Ønsker meg strl. L ?

 601. Det må være New York, og med i vesken ville jeg tatt med meg Noisy pære/sitron? ønsker meg veldig i str. L❤️

 602. Favorittbyen er Paris og det hadde vært perfekt med mango/pasjonsfrukt til å slukke tørsten 🙂
  Str M/L <3

 603. Favoritt storby må være Paris? Jeg ville tatt med Noisy mango/pasjonsfrukt ettersom den er en like stor favoritt?
  Str M

 604. Favorittbyen må være København❤️ Og jeg ville tatt med meg noisy med pære/sitron ?

  Str S

 605. Favorittbyen er New York, og jeg ville hatt med meg noisy med smak av mango/pasjonsfrukt 🙂
  str M

 606. Favorittbyen min er definitivt Paris! Ville hatt med meg Noisy med pære og sitron 🙂 Størrelse small <3

 607. Favorittbyen min er London og jeg ville tatt med meg noisy pære/sitron? jeg ønsker str. M❤️

 608. Min favoritt storby må nok være Nice! Der er et både gode shoppingmuligheter OG bademuligheter – det kan jo ikke bli bedre. Ville tatt med noisy med smak av mango og passjonsfrukt siden dette er min favoritt smak, passer også perfekt i varmen i Nice!
  Strl. S?

 609. Favorittstorbyen er Shanghai! Her har jeg bodd i to år og har virkelig blitt helt forelsket i byen. Og jeg ville ha tatt med Noisy med smak av mango/pasjonsfrukt 😀 (str. S)

 610. Jeg var i New York i påsken og ble helt forelsket! Kunne dratt tilbake med en gang. Elsker kolleksjonen din men var desverre ute å reiste når den kom ut, så jeg fikk ikke muligheten til å kjøpe den nydelige blomstrete kjolen! Min favoritt noisy er juicebrusen i eple! Og om jeg hadde vunnet måtte jeg tatt størrelse large!<3

 611. Favorittbyen min er nydelige BARCELONA ? Jeg ville tatt med meg Noisy pære/sitron, som passer perfekt på en varm sommerdag ??✨
  Str. S

 612. Favorittbyen min er New York, dit ville jeg ha tatt med en oppfriskende Noisy Mango og Pasjonsfrukt ? Øsnker meg str XS i kolleksjonen din hvis jeg skulle være så utrolig heldig å vinne ??

 613. Mango og Pasjonsfrukt fordi mango er min yndlingsfrukt!! og min favoritt by er Barcelona!!! Jeg ønsker meg størrelse M i kolleksjonen =)

 614. Favorittby er London! Ville hatt med meg Noisy med pære/sitron. Ønsker størrelse Small 🙂

 615. London er min all-time favorittby!
  Jeg ville hatt med meg Noisy med pære og sitron.
  Str. Small/Medium i kolleksjonen <3 alle plaggene er nydelige!

Follow @ Instagram