BOOM ?så var mandagen her igjen! Da bærer det tilbake til jobb, rutiner, trening og hverdagen. Før jeg dro på Barry’s i morges fikk jeg lyst på en helt enkel avoshake, og da ble det deretter. Jeg klarer ikke å spise en stor frokost før morgenøkten – den sparer jeg til etterpå når kroppen trenger påfyll!

Denne kan minne litt om Joe & The Juice sin oppskrift og er veldig god..!

Blend 1 frossen banan, 1 liten avokado, 4-5 isbiter og vaniljemelk! Jeg bruker økologisk soyamelk med vaniljesmak fra Naturli. Denne er god, men i og med at den er usøtet piffer jeg den alltid litt opp for mer smak. Jeg liker vaniljemelken min søt! Så da drypper jeg faktisk noen dråper søtning (Natreen, man finner det hos dagligvaren) rett oppi kartongen, sammen med litt ekstra vaniljepulver før jeg rister godt (dette kjøper jeg på helsekost). DA blir den god, dere!

På fredag reiser ♥ og jeg til London, så denne uken skal jeg jobbe så godt jeg bare kan med å komme i mål med alt av deadlines slik at jeg kan ta helgen fri. Litt kos inniomellom må det jo selvfølgelig bli, og derfor kommer en av mine gode kompiser på lunsj hos meg i dag! Det er jo mye hyggeligere å nyte dagens måltider sammen med noen, eller hva?.. Håper dere får en fin start på uken! Senere i dag skal jeg dele mine mål for uken med dere. Until then ✨

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Avoshake og ny uke ✨

  • tonje
    Nam!! Anbefaler å prøve macapulver i også – pleier å lage smoothie av banan og avokado + maca som gir en god og rund smak. Såå godt <3 Ha en fin uke – og god tur til London når den tid kommer!

  • Karen Marie
    Avoshake er sååå godt! Med fryst banan så synes jeg den er enda bedre! <3

  • Linn
    Kvar kjøper du den mjølka? 🙂

Comments are closed.