fbpx

Hva kan man gjøre på søndager? Jo, gjøre det fint utendørs! ✨

Den perfekte søndagsaktiviteten.. ?

Jeg elsker at Plantasjen holder åpent på Søndager om sommeren. Midt i uken strekker ikke alltid tiden til når det kommer til å stelle og styre på utendørs, men på søndager – da passer det i hvert fall meg midt i blinken! Både balkongen og baksiden med inngangspartiet har ikke fått mye oppmerksomhet i det siste, og i dag har jeg fylt på med nye planter og ommøblert. Så utrolig avslappende og deilig for både hode og sinn, faktisk! Fint ble det jo også.

Med meg hjem ble det to forskjellige hortensiaer og litt urter til matlaging! Jeg elsker å ha det tilgjengelig til enhver tid ?

Hva driver dere med i dag? ✨

18 Responses to Søndagssyssel

  1. Du er så flott? fikk ikke med meg hva du hadde på deg på ellefesten. Har du lyst til å vise det??

  2. Jeg har tatt igjen masse jobb og malt den ene veggen på kontoret. Gleder meg allerede til helg igjen, Haha! Ha en fin uke:)

  3. Åh så koselig å gjøre på en søndag? Hadde vært gøy å sett resultatet! Gleder meg til å få min egen lille plass jeg kan ordne og styre på i✨?Ha en fin dag fineste du☀️

  4. Så koselig og gjøre på en søndag. Skal gjøre det neste helg, pynte litt opp på utsiden her.
    Min søndag ble brukt til og kjøre hjem fra fjellet. Ble en litt lang dag egentlig med fire fem timer i bil og en sår rompeball etter et fall i en elv. Men ellers en fin dag.

  5. Nydelige du.Har prøvd å kika etter den grønne skjorta på nettsida til Zara,men finn den ikkje.Du har ikkje noko navn på den eller artikelnummer?

Follow @ Instagram