E n  g o d  m o r g e n ✨

Morgenøktene mine er hellig, og det er ingenting som gjør meg mer glad og sprudlende enn en svett treningsøkt på morgenkvisten! Det gir meg så mye energi, overskudd og glede i hverdagen at jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg går enten på 6.30 eller 9.30 øktene, og det føles så deilig å være ferdig trent før klokken tikker halv elleve! Det er naturligvis ikke alltid like enkelt å komme seg opp og hoppe i treningstøyet, men det er overraskende nok en rutine man fort kan venne seg til. Når jeg trener tidlig frister det ikke med en stor frokost – den sparer jeg til jeg er ferdig trent. Men, en iskald TINE IsKaffe Zero på veien er noe av det beste jeg vet, sammen med en liten håndfull nøtter og banan! Må også nevnes at iskaffen kommer i 6 ulike smaksvarianter. Nam ??

Dette er min lille morgenkos på vei til treningssenteret..!

· T r e n i n g s a n t r e k k e t ·

T-shirt: HER
Olajakke: HER

•  •    •    •  •  •    •    

Olajakken og t-shirten er fra min egen kolleksjon i samarbeid med BikBok og TINE. Jakken er perfekt å slenge over til og fra trening!
Visste du forresten at t-skjorten er laget i 100% organisk bomull? Den puster godt og er perfekt til aktivitet såvel som til hverdagsantrekket!

.. Har du vært i Bergen, har du kanskje også vært på Fløyen! Dette er en nydelig tur i vakre omgivelser med utsikt over hele byen, og går du en god powerwalk opp hit er det en fantastisk treningsøkt. Pakk med deg TINE IsKaffe i tursekken, og sett kurs! Et godt tips til utetrening nå som været er så fint.


Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Trening på morgenkvisten

Comments are closed.