• Bestille tur til Paris! ?

If you snooze you loose! Det skal være mitt motto denne uken.

• Sette meg ned med M en kveld å planlegge ordentlig hva vi skal finne på i London, hvor vi skal spise, hva vi skal se..
Blir veldig glad hvis dere har noen tips til oss, som alltid! Vi er der fra fredag til mandag.. ✨

• Få unnagjort alt av jobb og være ekstra strukturert slik at jeg kan reise med lave skuldre og bare kose meg på tur ✈️

• Før helgen har jeg lyst til å rydde i garderoben min slik at det er lettere og få øye på de fineste sommerplaggene jeg har! Da er det så mye mer inspirerende å kle seg om morgenen, ikke minst pakke til reisen(e) fremover. Luft mellom hengerne – less is more! Jeg foretrekker heller å ha mindre og velge i.

• Denne uken skal jeg sette av tid til å mediere 10 minutter hver dag. Det gir meg mer diskplass i hode, positive tanker og ro i sjelen! ??

• Oppdatere spillelistene mine. Jeg elsker å koble ut med musikk i ørene ☁️

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “7 ting denne uken

 • Julie
  Kan virkelig anbefale Sketch Gallery i London. Fantastisk mat og vin, god service, for ikke å nevne det unike designet til restauranten! Et besøk her vil ikke gå i glemmeboka? Husk å sjekk ut toalettene, de et et kunstverk i seg selv?

 • Charlotte
  Anbefaler virkelig restauranten yauatcha i Soho. Spennende mat og lokale. Er en ganske kul «vibe» da resturanten er mørk men moderne. Her har de asiatisk mat og de beste makronene til dessert <3

 • Johanne
  Anbefaler å besøke parker (men IKKE Hyde Park), det er virkelig så mye fint! Min sterkeste anbefaling er Holland Park, helt nydelig, til og med en liten japansk hage inni der <3. Den ligger i tillegg i Kensington, som også er nære Notting Hill, to nydelige steder å vandre rundt i (og veldig bildevennlig!) i tillegg til mange nydelige frokostcafeer!
  Klem!

 • Kristine
  Ember Yard i Soho! Spansk restaurant med høy stemning og god mat! Vært der tre ganger på tre turer til London ????

 • Rebecca
  Anbefaler restauranten Polpetto! De har Bib Gourmand (hakket under Michelin stjerne), så man får rustikk mat og drikke for en billig penge på et høyt nivå!!?

 • Julie
  Hvis det er fint vær anbefaler jeg å dra på The Boundary rett ved Shoreditch High Street. Er en veldig fin rooftop bar og restaurant 🙂 Dinerama har også veldig bra street food! Ellers så har du jo litt finere restauranter som Duck and Waffle og Sushi Samba. Ganske dyrt, men utrolig fin utsikt! Hvis dere vil ha litt sightseeing, så anbefales Sky Garden! De har en hage på toppen av bygget og man ser hele London derfra 🙂

 • Regina
  Dere MÅ spise på Cricket Soho ? lurt å booke bord på forhånd!

 • Holder selv på å planlegge tur til Paris (den er bestilt), men det er jo så mye man vil se og oppleve. Har du noen must-haves i Paris du kanskje vil dele? <3 PS: kommer mer hundebilder i morgen, haha <3 Stor klem

 • Åååh dette høres nydelig ut!
  Kom akkurat hjem fra Paris, var nydelig der!

 • Mathilde
  Hei! Jeg bor og studerer i London, og vil anbefale dere å dra på Homeslice Pizza i Neal’s Yard i Covent Garden. Veldig casual sted og UTROLIG god pizza! De tar ikke bookinger, og er som regel fullt når man kommer, men da pleier vi bare å ta en kaffe et annet sted mens vi venter på at de skal ringe for ledig bord. Kos dere masse! Klem <3

 • Gina
  Showene Hamilton eller Harry Potter & the Cursed Child. Middag i Kingly Court ved Carnaby St. Gåtur langs Regent’ canal fra Little Venice til Camden market. Marked i Hackney (mest mat). Shopping på Brick Lane i Shoreditch <3

 • I
  Hei! Har vært i London en del ganger nå og elsker byen over alt på jord <3 Har noen restauranter du MÅ teste ut. Yauatcha i Soho er en nydelig Dim Sum resturant, den fikk en michelinstjerne året den åpent og er en smaksopplevelse i seg selv, her ville jeg hørt med kelneren om hva de anbefaler. Det er også lurt å bestille bord her ellers er det liten sjanse for å få bord. Har vært her tre ganger nå både til lunsj og middag, og blir like fascinert hver gang over hvor fantastisk maten her er. Ellers anbefaler jeg deg å spise på Sticks and sushi i Covent Garden her har de helt nyyyyydelig sushi, trodde jeg hadde smakt god sushi her i Norge helt til jeg kom dit og skjønte hvordan det egentlig skulle smake. Her lønner det seg også å bestille bord og er et perfekt sted å spise lunsj. Brindisa Tapas i Soho har også super deilig mat, veldig koselig lokaler og ligger litt tilbaketrukket.

 • Rebecca
  Første jeg kom på var Sketch også! Morsomt at noen allerede hadde nevnt det og at du har booket bord 😀
  Ellers må du prøve ut roof-top barene. Det er mange av dem i London og du får utsikt over hele byen. Frank’s cafe er chill, men ligger ikke i sentrum. Ellers anbefaler jeg Columbia Road Flower Market på søndager. Veldig koselig gate med småbutikker og masse blomster! Ellers får du de beste cupcakesene på Hummingbird Bakery (finnes i South Kensington og Soho). Vinsmaking kan du gjøre på Vagabond Wines. Der er det mange viner langs veggene og du kan smake mange forskjellige vin. Da kan du velge små smaksprøver eller hele glass hvis du finner noe du liker. ABsolutt å anbefale hvis du vil smake mange forskjellige typer vin uten å bli ruinert haha. Hvis du vil ha en kjempegod burger anbefaler jeg Patty ‘N’ Bun. Finnes et par i London nå. De tar ikke imot reservasjon så det kan vær du må vente i 10-30 min men det er verdt det! Anbefaler Timmy Green (ved Victoria station) for en god brunch/lunsj. Fine lokaler og kjempegod mat!!!

 • Kristine
  Anbefaler veldig å spise på Hakkasan i London, utrolig god asiatisk mat! 🙂

 • Hanne
  Bor i London selv, og vil absolutt anbefale å sjekke ut en av de mange rooftop-barene, f.eks Bar Elba eller Netil 360. Ellers er Shoreditch en skattekiste for det meste; det er hyggelig å vandre fra Old Street til f.eks Box Park. Holland Park er veldig vakkert, og det er en koselig rusletur fra Notting Hill. I Portobello Road ligger den absolutt beste italienske restaurant; Saporitalia. Verdens beste pizza. Anbefaler også Bromton Food Market som ligger to gater bak South Kensington Station. Veldig god kaffe og mat, og tilbyr ellers et spennende tilbud matvarer. South Kensington er også bra for shopping med butikker som Acne Studios og Stella McCartney.

  Håper dere får en fantastisk tur. x

 • A
  Dra på afternoon tea på et av de fine hotellene i Kensington! Det er en utrolig fin ting å gjøre (spesielt på søndager) 🙂 Hvis ikke kan en tur til Harrods alltid anbefales eller rusle i gatene rundt Soane Square og finne et koselig lunsjsted

 • Nina
  Vil anbefale drinker på The Shard, utrolig gode og morsomme drinker, i tillegg til fantastisk utsikt ?

 • Sophie
  Om dere skal til Notting Hill så bør dere sjekke ut Farm Girl Café i Portobello Road – nydelig frokost/brunch sted! Mine favoritter er den ferskpressede appelsinjuicen, pannekakene og kyllingsandwichen.
  Kan også anbefale Duck and Waffle om dere vil ha byens beste utsikt til maten, men her er det lang ventetid så det kan være fullbooket. Er verdt å ringe for å høre 😉
  Dishoom har flere restauranter rundt om i London som serverer indisk mat. Beste indiske jeg har smakt! Denne er veldig populær så vil anbefale å enten ta seg et glass i baren mens dere venter eller å spise en tidligere middag rundt 16 for å unngå køen.
  God tur!

 • Emilie
  Spis frokost/lunsj på farmgirlcafe (sjekk de ut på insta). Sinnsykt hyggelig der og helt nydelig sunn mat ?

 • Thale
  Dere må prøve ut duck and waffle! Er en nydelig resturant som ligger over skyene?? Serverer fantastisk mat, spesialiteten er da som navnet tilsier and og vaffel(overraskende tilfredsstillende). Bestill i forveien, om det ikke er ledig til middag pleier det å være mindre trøkk ved lunsj??

 • Hola!

  Dere må ta turen til the cereal killer og spise frokost! 100 forskjellige frokostblandinger og freakshakes! Vil også tro du vil like The Shard. Høyeste bygningen i London med en fenomenal utsikt! Du kan også ta et par drinker/spise middag på toppen. 🙂

  Kos dere masse! <3

 • Hedda
  Anbelfaler å spise på ivy chelsea garden på det sterkeste!!! Nydelig frokost/brunch

 • Karoline
  Anbefaler la bodega negra for den BESTE ordentlige tacoen og drinkene. Det ser ut som en sex sjappe (masse sexbutikker rundt også!), men stemningen er høy, pulserende liv og helt fantastisk mat. Ble tipset om dette stedet av en venninne som studerte i London, ikke la deg lure av utsiden. Sjekk ut på insta + nettsiden for meny++ 🙂

 • Hei Eirin! Jeg er blitt helt forelska i bloggen din, og synes du har en skikkelig fin bloggstil. Blir veldig inspirert! En liten ting som slo meg etter å ha lest og blitt litt mer kjent med universet ditt, er at du reiser mye – også til utlandet. Det er jo fantastisk å reise, men kan du kanskje skrive et lite innlegg om hva du tenker omkring flyreiser/miljø/klima?

  Stor klem fra Ingvild

 • Maren
  Hei Eirin.

  Jeg lurer på hvordan du har lært deg meditasjon/mindfulness? Har du gått på noe kurs eller noe? Jeg kunne tenke meg å lære meg det, men vet ikke hvor jeg skal begynne.. hehe

  Håper du får en fin tur til London snart <3

  • Hei Maren! Kan virkelig anbefale Calm appen. Det var denne jeg begynte med, og det er denne jeg fremdeles sverger til 😀 Ble kåret til den beste appen for meditasjon! <3 Der finner du for nybegynnere, og du blir veiledet gjennom hele meditasjonsøkten <3 Klem

 • Helene Helberg
  Halla, har vært i London så mye at æ nesten kunne bodd der. Har masse å anbefale, om du liker Indisk dra på Dishoom! Trur de har 4-5stk rundt omkring, går ikke an å reservere å du kan risikere å stå i kø 40min til1 time. Men så sykt verd det! (btw er ikke sånn typisk indisk med curry, men litt annerledes.) Ellers burde du spise frokost på The Wolseley, der burde du booke bord på Opentables appen før du drar. Hakkasan er min favoritt, der må du å booke bord. + MNKY HSE, sykt bra mexikansk!! og hvis du vil ha litt bilder til bloggen, stikk på Annabels på Mayfair. Utrolig flott lokale.

  Håper dette hjelper, kos deg masse 🙂

 • Silje
  Heisann, lurte på om du hadde noen tips til hvor man burde bo i London?
  Du er forresten nydelig! <3

  • Hei søte! Jeg er ikke den rette å spørre, er ikke så kjent i London 🙁 Men hvis du googler london guide blogg, så finner du nok mange gode tips <3 Klem!

  • Juni
   Easy Hotel Paddington om man er på budsjett. Veldig sentralt og buss rett utenfor døra. Billig men rent 🙂

 • TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE TIPS TIL LONDON, SØTISER! VI SETTER SÅNN PRIS PÅ DET + DERE. LOVE YOU ???

 • Juni
  Dersom dere skal på sightseeing anbefaler jeg å booke bord på Bridgets Bakery Bus. Der får dere afternoon tea (og martinis) samtidig som dere kjører rundt i en dobbeltdecker. Dersom du vil dra på en koselig rooftop anbefales resturanten og baren på Selfridges, sentralt og koselig. Om dere skal på stand up vil jeg anbefale Storm 99 club Leichester Square eller Comedy Club i samme område. Om dere vil teste noen kule cocktails anbefaler jeg å sjekke ut Opium eller Experimental Cocktails i China Town. For ost, tapas og annen mat: sjekk ut Cork And Bottle på Leichester Square. Ellers er mitt absolutt beste London tips: legg bort kart og telefoner og rett og slett gå dere bort! Da pleier hverfall jeg å ramle over spennende butikker og resturanter.

 • Synne
  Dishoom Kings Cross (dra dit sånn i 9, halv ti tiden for korte kø). Spør om bord oppe hvis de tilbyr bord i kjelleren ved barområdet.
  Upper street (Angel). Ta tuben til Highbury and Islington og gå hele gaten ned til Angel tube stasjon. Masse restauranter og butikker på veien.
  Varm scone på en Gail’s kafé – den i Highgate er fantastisk koselig hvis du vil se en litt roligere del av London
  Spa behandling på Cowshed spa, liker godt den i nærheten av regents street
  Hamburger på Hache, den i Camden town er veldig koselig!

  God tur:)

 • I matveien så anbefaler dere å prøve Jamie Olivier sine italienske restaurant ved Picadelly Circus hvis dere er glad i italiensk mat (tror det må være den eneste ikke-turist restauranten der, hehe).. anbefaler focaccia til forrett + pasta til hovedrett. Maten er MINDBLOWING og ganske rimelig priset! Husk å booke borde! I tillegg anbefaler jeg en tur til Portobello Rosd Market. Gå på skattejakt blandt vintage butikker mellom koselig cafeer, friske blomster og fargerike hus. En fantastisk plass i hjertet av London! God tur! 🙂

Comments are closed.