. . I ‘ m  h e a d  o v e r
h e e l s  f o r  y o u . . !

Tuesday, we meet again! Skodilla har aldri lagt i kortene hos meg, men det skal sies at når jeg en sjelden gang faller for et par sko.. Da faller jeg hardt! Og nettopp det gjorde jeg for disse (som har vært umulig å få tak i), men endelig klarte jeg å kapre meg et par! Gjett om jeg skal bruke dem på Årets Stylista fest 7. juni i Oslo. Noen av dere som skal ta turen dit, forresten? Dere er alle invitert, og invitasjonen finner dere HER! Det blir en heidundranes fest ?

.. See yah! ✨

8 Responses to J’adore Dior

  1. ELSK. Herregud de var helt fantastiske. Den YSL vesken din er helt nydelig!! Skulle gjerne sett mer av veskene dine <3 <3 Ha en fin dag videre skjønne!

  2. Elsker skoene og stilen din generelt egentlig 🙂 Men kan jeg spørre hvilken modell eller hva LV vesken din heter?

  3. Hei, hvordan får du til at et bilde endrer seg til et nytt bilde? ✨ Håper på svar! ??

Follow @ Instagram