God kveld og vel overstått 17. mai, fine dere! Håper dere hadde alle tiders feiring i går. Jeg elsker virkelig nasjonaldagen, den skuffer aldri! Jeg var nesten litt trist for at den var over da jeg våknet i morges. Dagen startet med champagnefrokost, før vi spaserte inn til byen og gikk i 17. mai toget. Dette har av en eller annen grunn blitt tradisjon, så hopper vi ut av toget når vi passerer familien min og er litt med dem før vi spiser lunsj sammen. Etterpå ble det den faste softisen på bryggen, før Magnus og jeg tok farvel med familien og dro tilbake til vennene våre. Litt utover dagen dro vi hjem til Billy, luftet han godt og slappet av i hagen med hovne føtter høyt hevet, før vi dro inn igjen til byen. Deretter var det vel mildt sagt hæla i taket og tenna i tapeten til midnatt!

Alle skal få… ☀️?

.. Dagen i dag har heller ikke skuffet! Vi bestemte oss for å komme oss tidlig ut i solen og nyte dagen. Med engangsgrill og teppe i parken, ble vi sittende i mange timer før vi dro hjem og kjøpte kilo med reker til kvelden på balkongen. Kos! Det føles forresten helt rart at det er helg i dag, men fiiint.

.. Dette været gjør meg glad! Så deilig å være ute i varmen. Goood helg ✨

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Piknik i parken

Comments are closed.