Vannscooter og reker i solnedgangen ✨

Jeg elsker reker om sommeren. På fredag kjøpte vi massevis, og dette viste seg å bli lørdagskosen også! I utgangspunktet skulle vi spise hjemme hos meg, men så fikk jeg et spontant innfall. Hvorfor ikke pakke vannscooteren med sekken fylt med reker, kortspill, godterier og pledd? Det gjorde vi! Etter å ha kjørt rundt fra holme til home, fant vi til slutt en koselig brygge. Her la vi til vannscooteren og ble sittende helt til solen forsvant. Rett og slett magisk! Det er så deilig og endelig ha vannscooteren på sjøen igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor moro det er! Jeg har allerede brukt den masse, og ser for meg en sommer fylt med mye latter, glede og adrenalinkick på vannet. Norsk sommer er slettes ikke verst! Spesielt ikke når solen skinner som den gjør nå om dagen ??

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “Magiske kvelder

Comments are closed.

Translate