fbpx

Vannscooter og reker i solnedgangen ✨

Jeg elsker reker om sommeren. På fredag kjøpte vi massevis, og dette viste seg å bli lørdagskosen også! I utgangspunktet skulle vi spise hjemme hos meg, men så fikk jeg et spontant innfall. Hvorfor ikke pakke vannscooteren med sekken fylt med reker, kortspill, godterier og pledd? Det gjorde vi! Etter å ha kjørt rundt fra holme til home, fant vi til slutt en koselig brygge. Her la vi til vannscooteren og ble sittende helt til solen forsvant. Rett og slett magisk! Det er så deilig og endelig ha vannscooteren på sjøen igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor moro det er! Jeg har allerede brukt den masse, og ser for meg en sommer fylt med mye latter, glede og adrenalinkick på vannet. Norsk sommer er slettes ikke verst! Spesielt ikke når solen skinner som den gjør nå om dagen ??

32 Responses to Magiske kvelder

  1. Så utrolig fine bilder! <3 Bor dere to sammen, jeg vet det er veldig personlig men har du lyst til å lage et innlegg på dine beste tips for samboerskap?

  2. Åå så stemningsfulle bilder <3 elsker norsk sommer og nydelige solnedganger på fjellet eller ved sjøen!!

  3. Du er så vakker! Hva gjør /bruker du for å få volum på håret ditt? Frisyren på det siste insta-bildet ditt var så flott?

Follow @ Instagram