· Sitrussalat med spicy, ristede
gresskarkjerner & balsamicodressing ·
•  •    •    •  •  •    •    

Temperaturen måler 22° og solen skinner. Kan jeg friste med en sykt god sitrussalat? Den perfekte lunsjen, i mine øyne! Jeg så den først på Kourtney Kardashian sin instastory for litt siden, og fikk øyeblikkelig vann i munnen. Kanskje fordi jeg elsker sitrus, og ellers ikke er sånn superfan av vanlig salat. Dette måtte jo bare bli godt! Og ja, det ble det virkelig. Jeg stoppet opp etter første gaffel og bare, holy moly. Dette skal jeg lage igjen – mange ganger!

D u  t r e n g e r ;

1 appelsin (og eventuelt blodappelsin),1 grapefrukt, feldsalat mix, granateple og gresskarkjerner.

Balsamicodressing: 3 ss olivenolje, 1 ss balsamicoeddik, 1 hvitløksfedd, 1 ts honning, 1 ts dijonsennep, samt en god klype salt og pepper.

Gresskarkjernene ristet jeg i pannen med litt olivenolje til de begynte å ‘poppe’. Deretter krydret jeg dem med salt, chiliflakes og litt forskjellig krydder på gefylen. Etterpå la jeg dem på tørkepapir til de ble avkjølt. Disse ble rett og slett supergode, og jeg har snafset på dem i hele dag som snacks!

.. Nå skal jeg ut å nyte solen. Håper dere har en fin dag! ☀️

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Lunch O’ clock│Citrus salad

 • Line
  Årh! Den har jeg også laget etter å ha sett den på Kourtney sin app! Såå god ? Nå inspirerte du meg til å lage den igjen. Namm!!

 • Jasmin
  Mmm så godt ut! Jeg har et spørsmål angående kolleksjonen din for BikBok – når vil den bli tilgjengelig på nettsiden deres? Har så lyst å kapre meg noe, men har ikke tid å besøke butikken på lanseringsdatoen :'(

 • Helene
  Takk for tips! Dette så superdigg ut 🙂 Ha en nydelig dag!

 • Vilde
  I fjor tok du noen tattoveringer, kommer du til å ta fler? 🙂

 • Så deilig! Det ble jaggu meg grillings her i dag – FOR ET VÆÆÆR. Jeg blir så latterlig glad. Det er ikke mange steder som er like vakker som Bergen på en solskinnsdag, så der er vi i det minste heldig. Håper du har hatt en strålende dag i solen, fine <3 Klem

 • Lisa
  Hei, har vært på leting etter de perfekte «crystal cut» glassene så lenge, men dessverre uten hell…
  Kunne du vært så snill å fortalt meg hvilket merke / hvilken butikk disse glassene er fra?
  Er de lignende shot-glassene du har i samme serie? Virkelig så nydelige!
  Ønsker deg en fin kveld videre ?

Comments are closed.