•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I en hektisk hverdag elsker jeg å sette av litt tid til me-time hvor jeg bare kan lene meg tilbake og slappe av – helst med en god ansiktsmaske! Om ikke bare en lang og varm dusj hvor hele kroppen får litt ekstra oppmerksomhet med dusjolje og skrubb, etterfulgt av en god bodylotion fra topp til tå! Da føler jeg så mye freshere, og jeg har mer overskudd til å takle hverdagen igjen. Glossybox har dere kanskje hørt om før? Dette konseptet digger jeg, nettopp fordi den fine esken som dumper ned i postkassen en gang i måneden minner meg på nettopp dette. Å sette av tid til meg selv. Det kaller jeg hverdagsluksus!

Bonjour sunshine..!

.. Mitt favorittmerke L’occitane, har slått seg sammen med Glossybox og laget en limited edition eske fylt med 6 av bestselgerne deres! Ønsker man et abonnement hos Glossybox hvor man mottar en eske med 5 skjønnhetsoverraskelser i måneden, koster det 179,- per måned. Denne esken derimot kan man kjøpe uten å binde seg opp til fast abonnement til kun 339,-! (verdien i esken er opprinnelig på over 800,-).. Opplaget er begrenset, første mann til mølla!

3 fullsize produkter;

#1. L’Occitane sin mandel dusjolje (min absolutte favoritt i årevis)
#2. Aqua Reotie Face Gel for glød og fuktighet (serien er ny og enda ikke lansert!)
#3. .. Den prisvinnende sheasmør håndkremen som lukter himmelsk!

3 travelsize produkter;

#4. Aqua Réotier Water Gel Cleanser (ansiktsrens)
#5. Aqua Réotier Moisture Prep Essence (før fuktighetskrem)
#6. Almond Milk Concentrate (bodylotion)

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Vil dere vite mer om Glossybox? Dere kan lese mer om konseptet og esken HER ★

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Glossybox│ Limited Edition by L’Occitane en Provence

 • Elin
  Hei vakre.
  Hvilke hotell var dere på da dere var i Kroatia? Anbefaler du det?

 • Maren
  Hvor er den gule toppen m/kjole du har på deg fra? ??

 • Rebekka
  Så fin kjole! Hvor er ringen fra?:D

 • Amanda
  Hei! Vasker du vekk Aqua face gel eller lar du den være på?
  Bestilte nettopp, gleder meg til å prøve boksen da jeg elsket Eirin-boksen til loccitane ?
  Klem

  • Den lar jeg være på akkurat som en fuktighetskrem 😀 Så utrolig koselig å høre at du likte Eirin-boksen!! Nå ble jeg glad. Det er jo tross alt mine desidert favoritter. Så gode og deilige ?

 • Sophie
  Elsket det forrige samarbeidet du hadde med loccitane, så såklart måtte denne boksen også bestilles! Stå på☺️

Comments are closed.