fbpx

Sponset behandling

C l e a n  p i n k

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Freshe negler er i mine øyne det viktigste ’tilbehøret’! Uansett hva jeg har på meg, eller om jeg føler meg litt ‘blah’ blir det alltid litt bedre med velstelte negler. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg gikk over til SNS negler for ett år siden. Jeg har aldri (og da mener jeg aldri) opplevd at de har falmet eller brukket før neste time. Dessuten har aldri neglene mine vært sterkere eller sunnere! Jeg går til flinkeste Ilona som driver Just Trendy Nails.

Jeg tenkte å opprette en ny kategori som heter ‘this month’s manicure’. Jeg elsker jo å leke meg med forskjellige farger og mønster, og kanskje det kan være til inspirasjon for dere? Denne måneden gikk jeg for noe som er helt clean, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Rent, enkelt og pent! Riktig god helg ♥

17 Responses to This month’s manicure

 1. Hey Eirin!
  Jeg ville elske, hvis du ville lave et blogindlæg med inspo til sommerkjoler/outfits!
  Knus og Kram! ^.^

 2. Åh så fresht! Stelte negler er virkelig et must, spesielt nå på våren frem mot sommeren 😀
  Du har alltid så stilrent og pent tilbehør, kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt ringene dine?

  Ha en strålende helg! Klem :*

 3. Hvor er ringene fra? Stemmer det at den ene med tre «stener» på er fra illums bolighus? Sykt pene alle!

Follow @ Instagram