Sponset behandling

· Nude nails with a nice little black touch ·

Jeg elsker å ha velstelte negler. Selv på den mørkeste dagen hvor jeg føler meg skikkelig ‘blah’, føler jeg meg litt ekstra fin når jeg har stelt neglene mine! Jeg går til Ilona hos Just Trendy Nails én gang i måneden, og jeg kommer alltid ut med noe jeg aldri har hatt før. Det er gøy å leke seg litt med manikyren! Denne måneden følte jeg for noe rent og klassisk. Da falt valget på nude med en liten svart touch! Dette kan man også enkelt få til hjemme med neglelakk.

/ I love doing my nails. Even on the darkest day where I feel really ‘blah’, I feel a little extra nice when my manicure is on point! I’m going to Ilona at Just Trendy Nails once a month, and I always come out with something I’ve never had before. It’s fun to play around a little with the manicure! This month I felt for something clean and classic. I went for nude combined with a small touch of black! This can also easily be achieved at home with nail polish.

.. Ellers har dagen har gått i ett bankende kjør! Jeg var blant annet på åpningen til Gina Tricot i dag, og det var SÅ mye folk! Det gjorde meg så utrolig glad, og jeg koste meg skikkelig fra start til slutt. Nå har jeg akkurat spist middag med min bedre halvdel, og om en liten time skal han svippe meg til byen. I kveld skal jeg nemlig henge med girlsa – vi skal på quiz kveld å ta oss noen glass vin! Det blir superkoselig. Elsker slike spontane innfall. Det er det beste ♥

/ .. Otherwise, this day has been crazy hectic! I was at the opening of Gina Tricot today, and so many people showed up! It made me so happy and I really enjoyed the event from start to finish. Now, I just had dinner with my better half, and in a little hour, he’s gonna drive me to town. Tonight I’m going to hang out with the girls – we’re going to a quiz night and have some glasses of wine! It will be super fun. Love such spontaneous whims. It’s the best ♥

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “This month’s manicure

 • Sigrid
  Åh takk for veldig utfyllende svar! Så
  fine negler!

 • Så fine! 🙂

 • Malin
  Hvilken av manikyr typene er det du pleier ta der?:) Japansk/klassisk/ eller SNS?:)

  • SNS! Jeg tok gel før et annet sted, og siden har neglene mine blitt helt annereledes etter jeg gikk over til SNS. Det styrker og gir næring til neglene dine i motsetning til gel 🙂 Mine har aldri vært sterkere eller lengre noensinne! Anbefales <3

 • D
  Kunne du ha lagt ut oppskriften på den pastaen du la ut på instastory idag(?)? 🙂

  • Jeg kan skrive den her – tok ikke bilder av den! Pastaen var det Magnus som lagde av rester – og det ble faktisk dødsgodt! Han stekte biffstrimler og hadde i creme fraiche, salt, pepper og litt soyasaus. På toppen var det chorizobiter som han freste i panne med litt olje slik at de ble sprø og cruncy! Toppet med cherrytomater og revet parmesan 😀 Med fullkorn tagliatelle.

 • Charlotte
  Hei Eirin!
  Jeg har et lite spørsmål jeg lurer på, og håper du kan hjelpe meg med 🙂
  Jeg har ei venninne, jeg har hatt lyst til å bryte kontakten med over en lengre periode. Hun drar meg ekstremt ned på alle områder i livet. Vi har vært venninner siden barneskolen, og hun «gunner» på med sms om å møtes hele tiden, og jeg føler jeg må si ja for å ikke virke frekk etc.
  Har du tips til hvordan jeg kan på en hyggelig måte bryte kontakten?
  La være å svare helt på hennes sms, er vel ikke helt innafor?

  • Hei Charlotte! Dette er selvfølgelig en veldig kjip situasjonn å være i.. Men samtidig synes jeg det er veldig inspirerende og fint at du erkjenner med respekt ovenfor deg selv at dette er et usunt vennskap som trekker deg ned! Alt for mange finner seg vel rett og slett bare i å ha det sånn. Hvis jeg var deg, ville jeg nok ikke unngått å svare henne. Jeg ville heller formulert meg på en fin og ryddig måte. Kanskje skrive at du trenger å trekke deg litt unna, nettopp fordi du føler at vennskapet ikke gir deg den positive energien det en gang gjorde..? <3

 • Tuva
  Hvor er ringene fra?

 • Elin
  Så fine negler 🙂
  Du har god smak ,Eirin:)
  Lurte på hva buksen i innlegget under heter ? 🙂 veldig fin til deg 🙂

 • Neglene var kjempefine, likte godt at du hadde de sorte detaljene også <3

 • Ragnhild
  Det var en av de kuleste manikyrene/neglelakkene jeg har sett! Veldig kult.
  Hvor har du kjøpt ringene? Særlig den på ringefingeren på venstre hånd? 🙂
  Klem og god helg!

 • Julie
  Hei! Kan jeg spørre hvordan du kom deg gjennom bruddet med eksen din som du har snakket litt om. Jeg går gjennom et brudd nå med en som har behandlet meg veldig dårlig, men det er alltid vanskelig uansett. Hvertfall det å klare å tenke at det vil bli bedre. Du kan godt svare på mail hvis du heller ønsker det 🙂
  Du er så utrolig inspirerende og det virker som du får til alt du setter deg mål om!

 • Så kul manikyr.

 • Lena
  Hvor er det fine armbåndet fra? 🙂

 • Michelle
  Hvor er den kule klokken fra??

 • Marie
  Hvilken modell er klokken din og hvor har du kjøpt den? Sååå fin!! <3

  • Den er kjøpt brukt på fashionphile.com! På ordren står det at den heter GUCCI Stainless Steel Diamond 27mm Small G Class Watch Gold Black 😀

Comments are closed.