.. Finally some new wall art in my living room!

Da var det sannelig på tide med litt interiørsnakk igjen. Jeg har nemlig fått ny kunst i stuen fra Desenio! Som dere vet har Kate Moss bildet hengt på veggen min i noe som føles som en evighet, og det var deilig med en litt vårfrisk forandring. Denne gangen gikk jeg for noen vakre illustrasjoner, for å gi stuen et mer ‘clean’ inntrykk. Jeg synes resultatet ble superfint om jeg får si det selv! Begge bildene er i størrelse 50×70, men til dette bildet gikk jeg for en hvit 70×100 ramme med en hvit passepartout inni for å fremheve bildet i rammen. Til dette bildet gikk jeg for en 50×70 ramme i gull. Hvit og gull er nydelig sammen!

«Koden ”EIRIN25” gir 25% rabatt hos Desenio mellom 23-26 mars.
*Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer».

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

 Close plakat – 50×70
→ Faces No2 plakat – 50×70

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Desenio har et enormt stort utvalg, og det er så fort gjort å få hjemmet til og føles som nytt! Til inspirasjon kan dere i dette innlegget kan dere se hvordan jeg har brukt bilder og rammer til å sprite opp soverommet, og i dette innlegget kan dere se hvordan jeg gjorde det samme med kontoret! Ha en nydelig dag ★

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “I l l u s t r a t i o n s

 • Disse gav stuen ditt et flott utrykk!

 • Bell
  Så fint med litt forandring ? er ikke mye som skal til for å få et nytt preg 🙂

 • Kjempefint, og veldig «clean». Har også noen fra desenio og elsker de! <3

 • Silje
  «Sponset av» i en skrift så liten at det så vidt synes, og i så lys farge. Syns det er dårlig stil av deg, du pleier å være så flink 🙂

  • Jeg pleier å være veldig nøye på dette – det har du helt rett i. Når det gjelder dette samarbeidet var det et krav fra Desenio at jeg brukte denne taggen… 🙂 Du fikk nå heldigvis med deg at det er et samarbeid, så det kan ikke være så utydelig!

   • Stine
    Kan jo hende det er åpenbart fordi de fleste skjønner at dette er reklame, ikke fordi det er tilstrekkelig merket?
    Jeg er enig, syntes dette er veldig dårlig merket, og skjønner faktisk ikke problemet med å vise bare litt tydeligere at det man leser er reklame. Det virker ikke å være et problem i andre medier.

    • Så bra at det er åpenbart, da har jeg gjort jobben min riktig! 😀

     For at dette innlegget skulle være godkjent fra Desenio var det et krav til Bonnier at jeg brukte denne taggen i dette innlegget. Da ble det slik denne gangen, og videre blir det like godt merket som jeg alltid gjør 😉 Ha en nyydelig søndag!

 • Hei! Jeg bestilte meg et slikt stjernehimmel- bilde som du skrev om for en liten tid tilbake. Men nå sliter jeg med målene, og å finne en ramme som passer. Haha. Hvor stort er stjernehimmel- bildet ditt, og hvor fant du rammen din? 🙂
  Hilsen Janne

  • Hei Janne! Så koselig. Elsker mitt 😀 Jeg brukte en 50×70 ramme fra Desenio som jeg hadde liggende! Den er litt stor, men ser fint ut uansett 😀 Måtte nok spesialbestilt en ramme til målene hvis ikke, men synes ikke det var nødvendig!

 • Enna
  Hello Eirin! What size is your bed that is shown in your other posts? It’s lovely ?

 • Mali
  Hei!
  Jeg lurte på hvilken lengde du har på vippene dine når du setter på? Jeg satt nemlig på før, men begynte med alt for lange. Syntes dine er så fine og at de verken er for korte eller for lange!
  Håper du kan svare <3

 • Kristine
  Du, jeg har et spørsmål litt utenom dette blogginnlegget. Lurer på om du kunne fortalt litt mer om hvordan du bruker lightroom? Betaler du hver mnd for å bruke det, evt. hvor mye? har du kjøpt noen preset til lightroom som du redigerer bildene dine med? Syns fargene på bildene dine er helt fantastiske!

 • Anine
  Hei! Er det Stockholm sofaen fra IKEA du har? Er du fornøyd med den? Tiltrekker den seg veldig mye støv? Den er så fin, vurderer å kjøpe samme! 🙂

 • Fanny
  Heisann,
  På det bilde til høyre er bakgrunnen på det bildet helt hvitt? Eller er det litt beiget? Vurderer å bestille meg det bildet, men er usikker på bakgrunnsfargen..

 • Birgitte
  Det var skikkelig fint i stuen din, men føler at desenio har kopiert design fra Quibe (https://www.instagram.com/quibe/). Det er ikke kritikk til deg altså, men til Desenio. Men hvis du er interessert i denne stilen ville jeg definitivt kjøpt fra Quibe neste gang, han er uhyre talentfull 😀

Comments are closed.