•  •    •    •  •  •    •    

Sunt og friskt hår er noe av det vakreste jeg vet. Jeg har hatt ganske kort hår de to siste årene, rettere sagt ‘long lob’, men nå har jeg bestemt meg for å la det vokse igjen for en liten stund! (Selv om jeg garantert lar lokkene falle igjen til høsten, som vanlig.. Føler det kler meg best!) For at håret mitt nå skal vokse sunt og friskt, spesielt tatt i betraktning at jeg er glad i lyse striper som suger ut proteinene av håret mitt, er det viktig med god og riktig hårpleie.

Jeg har vært fan av Eleni & Chris lenge, men må innrømme at jeg ikke ante at de førte hårpleie! Kun hudpleie (facial misten og ansiktsmaskene deres er magiske..) I og med at jeg har vært glad i merket før jeg fant ut av dette, tok jeg imot hårproduktene deres med åpne armer for å teste. Jeg valgte meg ut ‘KeraMin’™ serien, som fokuserer på å reparere og styrke skadet hår. Denne serien tilfører håret proteiner og etterlater det sterkt og mykt!

Hvordan virker KeraMin™ serien? Vel, den består blant annet av keratin (fibrøst protein) som håret naturlig er bygget opp av – derfor hjelper produktene å reparere håret på nytt innenfra når det føles slitt og tørt. Keratin fyller også inn hull og brudd på hårstråene, hvilket gjør det mer elastisk, blankere, og ikke minst mye lettere å style. Serien jeg har valgt passer til skadet, grovt, tykt, tørt, aldrende og fint hår! HER finner dere flere serier for andre behov.

.. Resultatet? Så langt er jeg strålende fornøyd, og jeg kommer garantert til å tømme disse flaskene før jeg vet ordet av det. Håret føles mykt og sunt! Minus? Kjæresten stjeler fra dem i dusjen.. Pluss? Eleni & Chris flaskene er pene og dekorative, akkurat som alle andre produktene deres. Lukter deilig også!

•  •    •    •  •  •    •    

 Pure Treatment Oil
KeraMin™ Strengthening Shampoo
KeraMin™ Strengthening Conditioner
KeraMin™ Leave-In Treatment Cream

· R a b a t t k o d e  t i l  d e r e ·

'EIRIN20' gir dere 20% rabatt hos Eleni&Chris i perioden 24.april - 13.mai ?
Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Healthy glowy hair

 • Mathilde
  Hvor er den fine toppen din i fra?

 • Renate
  Hei! Vet du om noen av butikkene i Trondheim skal ha lansering av den nye kolleksjonen din? 🙂 Gleder meg mye!

  • Hei Renate! Kolleksjonen vil også komme i Trondheim, men lanseringseventene hvor jeg skal være tilstede er i Bergen, Sandnes og Oslo! Klem <3

 • May
  Gratulerer så mye med kolleksjonen? Gleder meg til å se den i butikk!! Du står virkelig på, og jeg finner så mye inspirasjon i innleggene dine.
  Hvor er forresten den fine blusen fra?
  Stå på videre – du gjør en fantastisk jobb 🙂

 • Kine
  Hei!
  Hvor er blusen din fra? Kjempefin!

 • Vilde
  Hvor er påkledningen (jumpsuit?) fra? Syyyykt lekker!
  Og du har så utrolig fint hår!

 • Beate
  Hvor er toppen fra?

 • Kristin
  Hei 🙂

  Fint med tips og rabattkode, men alt er jo «midlertidig utsolgt»?!

 • Inga
  Hvor er øredobbene fra?

 • Marte Andrea
  Hei Eirin! Vet du om det går an å bestille toppen på nett? Forsøkt å lete selv uten hell.. Gratulerer så mye med kolleksjonen forresten! Stå på <3

  • Hei søting! Jeg tror ikke det, jeg kjøpte den i butikk for ganske lenge siden 🙁 Beklager! Ring en Ganni butikk og hør om de har den inne noe sted, kanskje? Klem <3

Comments are closed.