Det at jeg i siste liten kastet meg på 10 ukers bootcamp på Barry’s, er den beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge. Jeg har alltid elsket morgenøktene mine, men nå har de fått en helt ny mening! Aldri før har jeg vært mer giret, og det er så motiverende å trene der. Ikke minst supergodt miljø, smilende og positive mennesker. Det gjør meg glad! Jeg gjennomførte min 3/4 time for denne uken i morges, og kan ikke huske sist jeg hadde så mye overskudd. Deilig!

Det er veldig fint å gjøre noe kun for seg selv – trening er me-time og balsam for sjelen! Jeg spretter opp før fuglene begynner å kvitre, hiver på meg treningstøyet, drikker en PWO og kjører til gymmen mens solen står opp. Etter en svett og blodtung økt står proteinsmoothien klar utenfor salen, og den nytes ute i solen før jobbdagen i det hele tatt har startet! Det må være verdens beste følelse. I dag gikk jeg for ‘Green Machine’ og den var dødsgod!

Jeg har forresten fått et nytt par Adidas Ultra Boost i samlingen, og de er helt fantastiske å trene i!

.. Nå skal jeg se å runde av her, hive meg i dusjen, og sette kurs inn mot byen. Der skal jeg møte M for lunsj ute i solen! Kjenner dette været vi får servert om dagen booster lykkerusen til de grader! Rett og slett magisk.. Til helgen skal det bli 17 (!) grader og det takker jeg ikke nei til. Ha en strålende dag!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Morning session ✔️

 • Sunniva

  Ja, fysøren for et vær det er i Bergen om dagen! Appropo, har du noen tips til lunsjsteder her? Ender alltid opp med Kaffelade eller Godt brød da jeg ikke kjenner til så mange andre steder… Nyt dagen! 🙂

  • Hei Sunniva! Synes begge stedene du nevner er koselige 🙂 Vi dro på Harbour og satt ute i solen idag – alltid god mat og deilig å se på livet! Ellers er Olivia og Duggfrisk to favoritter!

 • Guro

  Har du link til skoene? Utrolig fine!

 • Jeanette

  Morgentrening er SÅ deilig!!

 • Pernille

  Åhh, så deilig!! ☀️ Lurte veldig på hvor de cat eye-solbrillene du hadde på instastory er fra? Så fine! Klem ?

 • Så herlig! Ha en fin kveld <3

 • Henriette

  Hei Eirin!
  Jeg skal flytte snart, og finner så utrolig mye inspirasjon på bloggen din. Tusen takk! Jeg så housetour videoen du la ut, og la merke til kleshengeren med bh-en på rommet; så utrolig kult! Har du festet en spiker i veggen, eller har du hengt den opp på en annen måte?

  – Henriette <3

  • Hei Henriette 😀 Nå ble jeg glad! Så utrolig koselig å høre! Og stas med flytting 😀 Jeg hang den opp med borrelåstape fra Chlas Olsson, samme jeg har tipset om når det gjelder bildeoppheng! Klem <3

Comments are closed.

Translate