.. Finner dere meg her ute ??

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg hadde nesten glemt den fine, lille, koselige og intime balkongen min gjennom den mørke, lange og kalde vinteren. I dag fikk vi oppleve den varmeste dagen i Bergen hittil i år, og da var det bare til å benytte muligheten til og sette seg ut. 17°C! En liten tur på Plantasjen har jeg også vært i dag – nye planter til balkongen ble med hjem! Billy og jeg ble sittende ute lenge i ettermiddag, og når M kom hjem fra jobb grillet vi til solen gikk ned. Da satt jeg ekstra pris på varmelampen jeg monterte på sensommeren i fjor! Plutselig er det ikke noe problem å sitte ute om kveldene, selv når solen har gått ned.. Herlig!

.. Håper dagen deres har vært magisk! ☀️

14 Responses to Når solen skinner

  1. Hørtes ut som en fin ettermiddag! Blir så inspirert av at du gjør så mye fint ut av hverdager.

    Hvor er det pleddet fra? Det så deilig ut 😀

Follow @ Instagram