.. Finner dere meg her ute ??

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg hadde nesten glemt den fine, lille, koselige og intime balkongen min gjennom den mørke, lange og kalde vinteren. I dag fikk vi oppleve den varmeste dagen i Bergen hittil i år, og da var det bare til å benytte muligheten til og sette seg ut. 17°C! En liten tur på Plantasjen har jeg også vært i dag – nye planter til balkongen ble med hjem! Billy og jeg ble sittende ute lenge i ettermiddag, og når M kom hjem fra jobb grillet vi til solen gikk ned. Da satt jeg ekstra pris på varmelampen jeg monterte på sensommeren i fjor! Plutselig er det ikke noe problem å sitte ute om kveldene, selv når solen har gått ned.. Herlig!

.. Håper dagen deres har vært magisk! ☀️

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Når solen skinner

Comments are closed.