Til tross for at jeg bor i landets største regnby behøver det aldeles ikke gå på bekostning av min lidenskap for mote og freshe antrekk! Her i byen må man alltid være beredt, for selv på den fineste soldagen kan været plutselig snu til det motsatte. Denne allværsjakken fra den nye kolleksjonen til Didrikson er super chic! Den minner meg litt om en trenchcoat. Bonusen er at den holder meg tørr men samtidig trendy! Dessuten er den veldig enkel å style til alle antrekk.

· S t y l i n g  t i p s ·

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •    •  •  •

│ Det stilfulle beltet på Didriksons Mizzie Galon modellen jeg har på meg, er like kult knyttet bak når det er opplett, som tight rundt livet for en helt annen look når himmelen først åpner seg. Bare se her! Dessuten er den også utrolig fin å style hengende over skuldrene på en fuktig og duggfrisk sommerdag.

·  R a b a t t k o d e  t i l  d e r e  ·

Jeg har vært så heldig å få lov til og dele ut en rabattkode til dere som gir 30% rabatt på Mizzie modellen jeg har på meg. Den registrerer dere i kassen, og koden er «EIRIN18DS». Det er forresten verdt å nevne at jakken har et mykt stofflag på innsiden, slik at den ikke ‘føles’ som en typisk regnjakke. Den er myk, komfortabel og har også ventilasjonsåpning slik at man ikke blir klam. Love it! Følg forresten med på Instagram for konkurranse.. ♥

Xx

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Fashionably prepared ?

Comments are closed.