fbpx

Til tross for at jeg bor i landets største regnby behøver det aldeles ikke gå på bekostning av min lidenskap for mote og freshe antrekk! Her i byen må man alltid være beredt, for selv på den fineste soldagen kan været plutselig snu til det motsatte. Denne allværsjakken fra den nye kolleksjonen til Didrikson er super chic! Den minner meg litt om en trenchcoat. Bonusen er at den holder meg tørr men samtidig trendy! Dessuten er den veldig enkel å style til alle antrekk.

· S t y l i n g  t i p s ·

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •    •  •  •

│ Det stilfulle beltet på Didriksons Mizzie Galon modellen jeg har på meg, er like kult knyttet bak når det er opplett, som tight rundt livet for en helt annen look når himmelen først åpner seg. Bare se her! Dessuten er den også utrolig fin å style hengende over skuldrene på en fuktig og duggfrisk sommerdag.

·  R a b a t t k o d e  t i l  d e r e  ·

Jeg har vært så heldig å få lov til og dele ut en rabattkode til dere som gir 30% rabatt på Mizzie modellen jeg har på meg. Den registrerer dere i kassen, og koden er “EIRIN18DS”. Det er forresten verdt å nevne at jakken har et mykt stofflag på innsiden, slik at den ikke ‘føles’ som en typisk regnjakke. Den er myk, komfortabel og har også ventilasjonsåpning slik at man ikke blir klam. Love it! Følg forresten med på Instagram for konkurranse.. ♥

Xx

21 Responses to Fashionably prepared ?

  1. Vi er kommet til 5 april og jeg savner et innlegg … nemlig “10 ting jeg vil gjøre i april “…

  2. Heeei 😀 så at du la ut bilde av en pasta på snapchat som magnus lagde til dere, lurer på om du har skrevet oppskriften på bloggen før, men fant den ikke igjen. Mulighet for at du kunne skrevet på nytt ? 😀
    klem

    • Heii! Han lagde tagliatelle med pastasaus av creme fraiche, soyasaus, salt og pepper. Hadde også stekte biffstrimler i, cherrytomater og sprøstekt chorizo på toppen :* Syykt digg!!

  3. Så fin du var Eirin!

    Kunne ikke du laget en toutorial ( usikker på skrivemåten) på akkurat hvordan du redigerer disse bildene til å bli så fine? elsker fargekonstranse og typ filteret.

  4. Du ser flott ut uansett og solbriller er en look uansett vær 😉 god helg skjønne deg

Follow @ Instagram