fbpx

Pants & knit from H&M
.. And my favorite bag from Chanel

Morsomme plagg gir humøret en ekstra boost, og denne buksen gjør meg rett og slett glad når jeg har den på meg! Kombinert med en myk strikk og den prikkete favorittvesken min, føler jeg meg litt ekstra fresh og fin. Denne måneden skal jeg utfordre meg selv til å bruke mer print og farger.. ★

/ Fun pieces gives me an extra boost, and wearing this pair of fancy pants immediately makes me happy! Combined with a cozy knit and my favorite bag of all times, I feel extra fresh and nice. This month I’m going to challenge myself when it comes to wearing more prints and color..! Xx

9 Responses to Miss fancy pants

  1. Kule bukser! Men sikkert lurt å merke reklame/spons/annonse, dersom du ikke vil ha forbrukerombudet på nakken. Alle vet jo at H&M er snikere med reklame, og ikke ønsker at bloggere skal merke denne. Men gjett hvem som får skylden når dette blir oppdaget?

Follow @ Instagram